Автор |
Съобщение |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2006 18:58
THE KING OF TIME написа: Давали пенсионерски филми.Мога да ви изброя КУПИЩА стойностни филми и сериали,които са давали.Вчера даваха "Бразилия" примерно.Един шедьовър,което за този филм би било малко,защото той е уникален.Но тука естествено малко хора са гледали този филм.Е,не ви го препоръчвам,защото нищо няма да разберете от него.Новините на турски и мен ме дразнят,но какво от това,никой не ви кара да ги гледате.Така че айде спрете с нападките срещу БНТ,още повече тази телевизия има традиции.Тази телевизия не е комерсиална.С какво са по-добри нова и БТВ,с купищата американски шитове ли?
Абе... шо не фанеш да фанеш и да фанеш да фанеш.
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
Алминатора
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2006 20:00
THE KING OF TIME написа: Давали пенсионерски филми.Мога да ви изброя КУПИЩА стойностни филми и сериали,които са давали.Вчера даваха "Бразилия" примерно.Един шедьовър,което за този филм би било малко,защото той е уникален.Но тука естествено малко хора са гледали този филм.Е,не ви го препоръчвам,защото нищо няма да разберете от него.Новините на турски и мен ме дразнят,но какво от това,никой не ви кара да ги гледате.Така че айде спрете с нападките срещу БНТ,още повече тази телевизия има традиции.Тази телевизия не е комерсиална.С какво са по-добри нова и БТВ,с купищата американски шитове ли?
Обикновеният човек обича комерса.Всеки обича лъскавата опаковка и готината реклама нали?Кажи ми как в твоите очи би изглеждала една бутилка Pepsi(Coca-Cola)ако не бяха скъпите и лъскави реклами?Как би изглеждало MTV ако по него пускаха песни от 50-те години на 19 век?
Купища американски шитове по бТВ?Кой шит имаш предвид?"Кръстникът" или Бонд-поредицата?
А коя беше телевизията която седмица след седмица пускаха серии от филми с Джон Траволта,Никълъс Кейдж,Мел Гибсън и Брус Уилис?Коя е телевизията която веднъж месечно пуска филм в който дават как група американци спасяват Америка и света я от метеорит,я от вулкан,я от торнадо?
Телевизията с американски шит е БНТ.
А колкото до сериалите по бТВ-прибираш се,уморен си.Не ти се включва компа,искаш да погледаш малко телевизия.Кое ще предпочетеш-да се посмееш малко с "Двама мъже и половина" или да си поплачеш малко с италианския шит "Отдаденост"?
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2006 20:02
Сириус, прощавай.
Никога не съм гледал подобни филмчета и от сегашната ми гледна точка ми се видяха нискокачествени.
Ама не са просто анимета. Има немски филмчета, френски филмчета - и то не култови поредици като "Доктор Злобюл", а разни световнонеизвестни бози, които дори малкия ми брат не ще да загледа.
По-неизвестни и евтини филми = по-малко разходи = повече пари за крадене.
|
|
|
|
 |
Поливача
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2006 00:47
Тея от Здравей даваха като награда списание ПС Мания. Може и още да го правят. Може и разрешение да имат 
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2006 10:37
Алминатора написа: THE KING OF TIME написа: Давали пенсионерски филми.Мога да ви изброя КУПИЩА стойностни филми и сериали,които са давали.Вчера даваха "Бразилия" примерно.Един шедьовър,което за този филм би било малко,защото той е уникален.Но тука естествено малко хора са гледали този филм.Е,не ви го препоръчвам,защото нищо няма да разберете от него.Новините на турски и мен ме дразнят,но какво от това,никой не ви кара да ги гледате.Така че айде спрете с нападките срещу БНТ,още повече тази телевизия има традиции.Тази телевизия не е комерсиална.С какво са по-добри нова и БТВ,с купищата американски шитове ли? Обикновеният човек обича комерса.Всеки обича лъскавата опаковка и готината реклама нали?Кажи ми как в твоите очи би изглеждала една бутилка Pepsi(Coca-Cola)ако не бяха скъпите и лъскави реклами?Как би изглеждало MTV ако по него пускаха песни от 50-те години на 19 век? Купища американски шитове по бТВ?Кой шит имаш предвид?"Кръстникът" или Бонд-поредицата? А коя беше телевизията която седмица след седмица пускаха серии от филми с Джон Траволта,Никълъс Кейдж,Мел Гибсън и Брус Уилис?Коя е телевизията която веднъж месечно пуска филм в който дават как група американци спасяват Америка и света я от метеорит,я от вулкан,я от торнадо? Телевизията с американски шит е БНТ. А колкото до сериалите по бТВ-прибираш се,уморен си.Не ти се включва компа,искаш да погледаш малко телевизия.Кое ще предпочетеш-да се посмееш малко с "Двама мъже и половина" или да си поплачеш малко с италианския шит "Отдаденост"?
Аз тебе отдавна съм те изключил,като човек с ПОНЕ малко акъл в кратуната.Ама ти явно си тъп като гъз(то като си футболист е нормално де,такива като теб с лопата да ги ринеш).Къде съм написъл,че Бонд или пък Кръстникът са шитове?!?Говоря,че 90% от филмите са тъпи.Само неделя и понякога в събота пускат по някой хубав филм и тва е.А през делниците-Сървайвър и отчаяни съпруги.Дааа,това са шедьоври,със сигурност.Аз не че не обичам комерса,не обичам малоумните реклами,които се леят с тонове по нашите телевизии,това не обичам.А това,че вече мозъка ти (ако изобщо има такъв) е промит от купищата долнопробни реклами е още по зле за теб.
|
|
 |
Алминатора
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2006 11:06
THE KING OF TIME написа: Алминатора написа: THE KING OF TIME написа: Давали пенсионерски филми.Мога да ви изброя КУПИЩА стойностни филми и сериали,които са давали.Вчера даваха "Бразилия" примерно.Един шедьовър,което за този филм би било малко,защото той е уникален.Но тука естествено малко хора са гледали този филм.Е,не ви го препоръчвам,защото нищо няма да разберете от него.Новините на турски и мен ме дразнят,но какво от това,никой не ви кара да ги гледате.Така че айде спрете с нападките срещу БНТ,още повече тази телевизия има традиции.Тази телевизия не е комерсиална.С какво са по-добри нова и БТВ,с купищата американски шитове ли? Обикновеният човек обича комерса.Всеки обича лъскавата опаковка и готината реклама нали?Кажи ми как в твоите очи би изглеждала една бутилка Pepsi(Coca-Cola)ако не бяха скъпите и лъскави реклами?Как би изглеждало MTV ако по него пускаха песни от 50-те години на 19 век? Купища американски шитове по бТВ?Кой шит имаш предвид?"Кръстникът" или Бонд-поредицата? А коя беше телевизията която седмица след седмица пускаха серии от филми с Джон Траволта,Никълъс Кейдж,Мел Гибсън и Брус Уилис?Коя е телевизията която веднъж месечно пуска филм в който дават как група американци спасяват Америка и света я от метеорит,я от вулкан,я от торнадо? Телевизията с американски шит е БНТ. А колкото до сериалите по бТВ-прибираш се,уморен си.Не ти се включва компа,искаш да погледаш малко телевизия.Кое ще предпочетеш-да се посмееш малко с "Двама мъже и половина" или да си поплачеш малко с италианския шит "Отдаденост"? Аз тебе отдавна съм те изключил,като човек с ПОНЕ малко акъл в кратуната.Ама ти явно си тъп като гъз(то като си футболист е нормално де,такива като теб с лопата да ги ринеш).Къде съм написъл,че Бонд или пък Кръстникът са шитове?!?Говоря,че 90% от филмите са тъпи.Само неделя и понякога в събота пускат по някой хубав филм и тва е.А през делниците-Сървайвър и отчаяни съпруги.Дааа,това са шедьоври,със сигурност.Аз не че не обичам комерса,не обичам малоумните реклами,които се леят с тонове по нашите телевизии,това не обичам.А това,че вече мозъка ти (ако изобщо има такъв) е промит от купищата долнопробни реклами е още по зле за теб. Не ми отговори на въпроса Цитат: А коя беше телевизията която седмица след седмица пускаха серии от филми с Джон Траволта,Никълъс Кейдж,Мел Гибсън и Брус Уилис?Коя е телевизията която веднъж месечно пуска филм в който дават как група американци спасяват Америка и света я от метеорит,я от вулкан,я от торнадо?
А пък колкото си щеш ме изключвай,на мен не ми пука.
|
 |
shantararam
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2006 11:26
същото цитиране се е случвало и в "Gameryshow" по Евроком п-д
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
 |
Поливача
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2006 12:08
Stealth написа: Алминатора написа: Кой шит имаш предвид?"Кръстникът" или Бонд-поредицата? Специално пък Бонд е такава отвратителна боза, че не можах да изтърпя да изгледам дори един филм. По темата - доколкото знам всичко е ОК.
Знаех си аз: дава се списание на зрител на предаването, като така се прави реклама на списанието. И се позволява цитиране (тук май само предаването е на кяр).
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2006 12:44
Цитат: Обикновеният човек обича комерса.
Обикновенния човек е идиот. Казвам ти го на най-разбираемия език:комерсиални ли са любимите ви метъл банди или ъндърграунд ди джеи и рапари? В всеки случай не толкова колкото чалгаджиите и поп певзите и групи. Е кои кефят повече 
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2006 18:32
Anonymous написа: Цитат: Обикновеният човек обича комерса. Обикновенния човек е идиот. Казвам ти го на най-разбираемия език:комерсиални ли са любимите ви метъл банди или ъндърграунд ди джеи и рапари? В всеки случай не толкова колкото чалгаджиите и поп певзите и групи. Е кои кефят повече 
Алуминатор-ей тва си го набий в тъпата си кратуна,капиш.
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2006 19:00
Неверници, а когато гледахте "Улица Сезам", не казвахте, че БНТ е тъпа, нали 
|
|
 |
Creator
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2006 20:57
Вярно. "Улица Сезам" ме кефеше. По дяволите, бях фен на Голямото пиле.
___________________________________ Rockstar Gangster
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2006 23:16
creator написа: Вярно. "Улица Сезам" ме кефеше. По дяволите, бях фен на Голямото пиле.
Голямото пиле рулззз. Особено с големите пържени картовки и големата кола
ПП а иначе ме кефеше най-много онова чудовището дето само яде бизквити, май зелено беше...
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
Disturbеd7470
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2006 23:20
THE KING OF TIME написа: Anonymous написа: Цитат: Обикновеният човек обича комерса. Обикновенния човек е идиот. Казвам ти го на най-разбираемия език:комерсиални ли са любимите ви метъл банди или ъндърграунд ди джеи и рапари? В всеки случай не толкова колкото чалгаджиите и поп певзите и групи. Е кои кефят повече  Алуминатор-ей тва си го набий в тъпата си кратуна,капиш.
Че не е ли идиот бе, интелектуалец? Баш пък ти на тея тема си мълчи, че колко си плитък, само ти си знаеш.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2006 09:44
ShAdY написа: creator написа: Вярно. "Улица Сезам" ме кефеше. По дяволите, бях фен на Голямото пиле. Голямото пиле рулззз. Особено с големите пържени картовки и големата кола ПП а иначе ме кефеше най-много онова чудовището дето само яде бизквити, май зелено беше...
Голямото пиле и мен ме кефеше.Имаше и един червен,ма не си спомням името,май Елмо се казваше.Много ме кефеше  .
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Creator
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2006 18:01
Елмо беше гей.
___________________________________ Rockstar Gangster
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2006 19:25
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|