Автор |
Съобщение |
Поливача
|
 |
|
|
Заглавие: Новият брой Публикувано на: 01 Окт 2006 14:02
Който е видял октомврийския брой, предполагам му е харесал. Такъв брой от 2 години не е имало - интересни, забавни, хумористични статии, категория + и - за игрите (в повечето статии) и най-вече: надписи под скрийншотовете. Евала, най-накрая и ПС Мания въведоха тази необходимост, като я доразвиха - те не са просто информативни, те са забавни! На диска имаше дори хубава цяла игра! Единствено PS игрите и чийтовете на съм чел, както предполагам и много от вас, особено за конзолите.
Вие как намирате броя?
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
 |
Кирилица
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Окт 2006 14:31
5/6 само защото не видях статия за guild wars nightfall
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
 |
NeO_Zealot
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Окт 2006 16:27
Гонзолите имат ли нещо общо с Гонзо?
|
|
|
|
 |
Поливача
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Окт 2006 16:33
Dasty Ho написа: Гонзолите имат ли нещо общо с Гонзо?
Просто пиша с долните букви, където "к" е близо до "г".
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
 |
Поливача
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2006 21:41
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2006 22:04
Време е да си призная....
Не го купувам от близо 1 година.
Сигурно не съм достоен за този форум. 
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
Поливача
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2006 22:06
Medieval_Assasin написа: Време е да си призная.... Не го купувам от близо 1 година. Сигурно не съм достоен за този форум. 
Поне си призна, други няма да го направят.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2006 22:15
Polivacha написа: Medieval_Assasin написа: Време е да си призная.... Не го купувам от близо 1 година. Сигурно не съм достоен за този форум.  Поне си призна, други няма да го направят.
А аз го купувам от 2003 и не смятам да спирам да давам всеки месец по 4 лева.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2006 12:52
tаliban написа: Polivacha написа: Medieval_Assasin написа: Време е да си призная.... Не го купувам от близо 1 година. Сигурно не съм достоен за този форум.  Поне си призна, други няма да го направят. А аз го купувам от 2003 и не смятам да спирам да давам всеки месец по 4 лева.
Теб никой не те пита.
И аз от около година не го купувам.Всички знаете защо.Всъщност последния ми брой беше от април 2006-та.Това май беше най-добрия брой за тази година.Там и спечелих една оригинална игричка на Грамис.Благорадя на ПЦмания за тази томбола  .
|
|
 |
Кирилица
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2006 14:51
THE KING OF TIME написа: tаliban написа: Polivacha написа: Medieval_Assasin написа: Време е да си призная.... Не го купувам от близо 1 година. Сигурно не съм достоен за този форум.  Поне си призна, други няма да го направят. А аз го купувам от 2003 и не смятам да спирам да давам всеки месец по 4 лева. Теб никой не те пита. И аз от около година не го купувам.Всички знаете защо.Всъщност последния ми брой беше от април 2006-та.Това май беше най-добрия брой за тази година.Там и спечелих една оригинална игричка на Грамис.Благорадя на ПЦмания за тази томбола  .
и аз съм печелил игра Грамис
надявам се следващия брой да пишат за Guild War
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2006 15:00
Raziel™ написа: THE KING OF TIME написа: tаliban написа: Polivacha написа: Medieval_Assasin написа: Време е да си призная.... Не го купувам от близо 1 година. Сигурно не съм достоен за този форум.  Поне си призна, други няма да го направят. А аз го купувам от 2003 и не смятам да спирам да давам всеки месец по 4 лева. Теб никой не те пита. И аз от около година не го купувам.Всички знаете защо.Всъщност последния ми брой беше от април 2006-та.Това май беше най-добрия брой за тази година.Там и спечелих една оригинална игричка на Грамис.Благорадя на ПЦмания за тази томбола  . и аз съм печелил игра Грамис надявам се следващия брой да пишат за Guild War
Кат стана дума за игри(на аванта  ) кажи още ли правят томболи  .
|
|
 |
Кирилица
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2006 15:07
ами сега забелязвам че вече са спрели да я пускат
ето още един минус на PC MANIA
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Окт 2006 15:12
Защо ве ПСмания,защо.Сега и томболи вече спряхте да правите.Е не,от 3 години правите и изведнъж спряхте  .Нямам думи просто.
|
|
|
|
 |
winlogon
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Окт 2006 12:40
Ами аз го купувах 2002-2003-та но спрях след като написаха по-висока оценка на играта Шрек две отколкото на актуалният тогава Хитмен - на сичкото отгоре на скрийншота от Шрек две героя беше без половината лице и без едно зелено ухо заради бъг...
Абе продажни копеленца сте си ама аз ли съм на тоя свят да ви критикувам  .
Я кажете още ли е в авторския колектив оная светла и невинна личност Орлин Широв?
___________________________________ I be a good boy for now...
|
|
|
|
 |
Riven
|
 |
В момента играе: Много и все различни неща :)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Окт 2006 14:08
Мисля че броят беше перфектен или почти, айде примерно оценка 5.50 примерно. А що се отнася до това от кога или купуваме ли списанието, като изключа 3,4 броя ги имам всичките от както е излязло списанието и си ги купувам...
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
|
|
|
|
 |
Sandro
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Окт 2006 21:47
В следващият брой има малка изненадка за феновете на Guild Wars;)
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Окт 2006 21:49
А ще има ли статия за Dark Crusade? 
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
Sandro
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Окт 2006 22:10
Да ще има, след като играта излиза сега, а не след няколко седмици...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Окт 2006 08:58
напротив,
аз нямам повече от една-две липси в колекцията си от прескъпата ми РС Мания,
но вече избягвам да обсъждам броевете,
понеже,
възхищението ми си личи и веднага бивам упрекнат в слагачество, ако благоволя да изразя мнение.
които си го обичаме, ние си се усещаме и без да си наливаме взаимно лимонада,
мисля.
ако някога все-пак съзра нещо нередно, непременно ще взема отношение.
но дотогава - само тихо ще си екстазвам на пичовските текстове, доброто оформление и тарикатските вметки.
А за НЕИЗБЕЖНИТЕ за всяка креация пропуски, предпочитам да премълчавам,
понеже:
1.
те са пренебрежимо количество, в рамките на допустимото.
2.
само който нищо не прави, само той не греши съвсем.
(ето защо, аз съм безгрешен :D )
поздрави!
|
|
|
|
 |
Sandro
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Окт 2006 13:06
In brief:
Dark Crusade излезе... някой ще се наеме ли да направи постоянен сървър в Hamachi?:)
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|