Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Молба Публикувано на: 29 Мар 2009 17:35
Здравейте, искам да изкажа недоволството си от променянето на вида на сайта и да попитам, аз ли съм сляп, или няма никъде линк "всички статии"/"всички броеве", както беше преди. Беше ми много полезна онази страница, с всичките издавани броеве, но уви, сега май я няма. Ще помоля, ако не може да се добави бутон от сорта на "Обратно към стария изглед", то поне да се добави страницата с всичките броеве, защото съм сигурен, че е била полезна не само на мен, но и на много други потребители. 
|
|
|
|
 |
Bubonata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Молба Публикувано на: 29 Мар 2009 23:27
Сигурен съм, че след като добавят старите статии (както казаха, че ще направят след време), ще върнат и тази страница 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Молба Публикувано на: 30 Мар 2009 09:30
Да кажат тогава поне приблизителен срок, че ще изсъхна така. Преди отварях по брой и гледах статите, харесвах си игра, свалях и играех... От известно време спрях да купувам списанието и ще го прежаля списанието, ама страница с всичките броеве и статиите към тях ако не се направи, ще е голям автогол...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Молба Публикувано на: 30 Мар 2009 12:09
Стар фен на списанието написа: ...и да попитам, аз ли съм сляп, или няма никъде линк "всички статии"/"всички броеве", както беше преди. Беше ми много полезна онази страница, с всичките издавани броеве, но уви, сега май я няма. Ще помоля, ако не може да се добави бутон от сорта на "Обратно към стария изглед", то поне да се добави страницата с всичките броеве, защото съм сигурен, че е била полезна не само на мен, но и на много други потребители.  Новият сайт се актуализира непрекъснато във времето (за разлика ежемесечния цикъл на списанието) и не е логично да структурираме информацията по броеве. Ще публикуваме във форума линк със стария сайт. И на нас ни липсва ![[Wink] ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif) , както ни липсва и списанието... Но възможностите на новия формат са несравнимо по-големи във всяко едно отношение - актуалност, съдържание, връзка с читателите, цена.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Молба Публикувано на: 30 Мар 2009 17:54
А кога ще стане публикуването на линка към стария сайт? Въобще, хоства ли се старият сайт някъде в момента, или?
|
|
|
|
 |
soregashi
|
 |
В момента играе: Vampire The Masquer: Redemption
|
|
Заглавие: Re: Молба Публикувано на: 31 Мар 2009 08:46
Boby написа: не е логично да структурираме информацията по броеве.
 Ама... верно ли?!? Искате да кажете, че ще пускате информацията за игри от 2000-та като нова статия Смятам, че структуриране по броеве ще е доста по-удачно. Една страница с име "Архив" например... там може да вкарвате и статии, които да съставят нещо като месечен брой на онлайн списание... или нещо такова. Все пак прехода стана доста изведнъж.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Молба Публикувано на: 31 Мар 2009 11:18
soregashi написа: Boby написа: не е логично да структурираме информацията по броеве.
 Ама... верно ли?!? Искате да кажете, че ще пускате информацията за игри от 2000-та като нова статия Смятам, че структуриране по броеве ще е доста по-удачно. Една страница с име "Архив" например... там може да вкарвате и статии, които да съставят нещо като месечен брой на онлайн списание... или нещо такова. Все пак прехода стана доста изведнъж. пример: Статията StarCraft: Brood War публикувана в бр. 2 / 1999 г. Публикуваме я на сайта с дата 01.02.1999 http://www.pcmania.bg/?go=games&p=detail&articleId=1382 Това не е нова статия и не се появява в новите материали, но може да бъде намерена с търсачката или на буквата S в раздел Игри. По датата може да се ориентирате коя статия в кой брой е отпечатана. По принцип би могло във всяка статитя до датата и автора да се появява и съответния брой, има ли смисъл според вас?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Молба Публикувано на: 31 Мар 2009 19:16
Бях подкарал подред от 2002 насам брой по брой да преглеждам статиите за игри, които си заслужават да се изиграят. Стигнах до 2004 г. и греда... Вие си ги добавяйте статиите в новия сайт, не ми пречите, но страница с броевете и статиите към тях най-много би ме зарадвала. Или поне хостнете старата страница някъде и ни дайте линк.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Молба Публикувано на: 16 Апр 2009 12:23
В крайна сметка ще хостнете ли стария сайт някъде или не?  Или поне направете страница с всички броеве и статии към тях, както беше в стария сайт. МОЛЯ ВИ!!!
|
|
|
|
 |
Свилен Енев
|
 |
В момента играе: Conquiztador, King's Bounty, Dark Sector, Commander - Europe at War
|
|
Заглавие: Re: Молба Публикувано на: 19 Апр 2009 03:11
Желанието ви е адекватно според мен, но нека първо качим цялата досегашна PC Mania в новия формат. Това ще отнеме известно време. И няма защо да избързваме - важно е предишните статии да се поместят прецизно, за да няма фактологични или правописни грешки. Вземаме с внимание предвид тази препоръка.
|
|
|
|
 |
Rey
|
 |
В момента играе: Medieval 2 Total War, The Sims 3, FlatOut Utimate Carnage, CS 1.6, StarCraft
|
|
Заглавие: Re: Молба Публикувано на: 19 Апр 2009 18:21
че вие още не сте стгинали и 1/4 от всички статии... ще се чака доста!
|
|
|
|
 |
R@Z0R
|
 |
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Молба Публикувано на: 22 Апр 2009 22:20
Че и стария форум си стои. Май-май е по-добре да се преселим там...
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Молба Публикувано на: 06 Май 2009 18:19
От какъв зор сте направили като се опитам да заредя http://pcmania.bg.typhoon.hostbgproject.com да ме прехвърля към новия сайт?! За да не мога да използвам търсачката ли?!  Правите някакви невероятни фокуси просто... 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|