Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Предлагам да има банове ... Публикувано на: 15 Юли 2010 20:42
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Минотавъра
|
 |
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юли 2010 21:08
Това не е спам, това е меме 
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Предлагам да има банове ... Публикувано на: 16 Юли 2010 07:51
В мемето има нещо забавно, запомнящо се. В това доста изтъркано "the game" няма нищо подобно. Буди съжаление, хората разбират, че просто нямаш какво да напишеш.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Предлагам да има банове ... Публикувано на: 16 Юли 2010 09:24
Stylized Corpse написа: +1
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Минотавъра
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юли 2010 10:02
Gipo написа: В мемето има нещо забавно, запомнящо се. В това доста изтъркано "the game" няма нищо подобно. Буди съжаление, хората разбират, че просто нямаш какво да напишеш. Както каза един шоумен преди години "Това е толкова тъпо, че неволно предизвиква смях." Отнасяше се за прехода, но работи и за Играта  Именно пълната липса на смисъл в "The Game" ме развеселява - смея се не на думата, а на идиотите дето я пишат. Пък и да го махнат, все някаква друга простотия ще измислят - това са потребителите на РСМ, все пак.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Предлагам да има банове ... Публикувано на: 16 Юли 2010 11:27
Съжалявам, за мен е нужна капка смисъл, за да е весело дадено нещо. Дали смисъла ще идва от иронизирането на нещо, сарказма... А това нещо е толкова тъпо, че просто е тъпо.
|
|
|
|
 |
Минотавъра
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юли 2010 16:35
Gipo написа: Съжалявам, за мен е нужна капка смисъл, за да е весело дадено нещо. Дали смисъла ще идва от иронизирането на нещо, сарказма... А това нещо е толкова тъпо, че просто е тъпо. Някои се кефят на тънкия хумор. Други се кефят на дебелашкия хумор. Разни хора, разни идеали. Пък и да го махнеш, ще измислят нещо ново. Ако не е "the game" ще е "2012" или някаква друга простотия. От тъпи хора сложен хумор не можеш да очакваш.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Предлагам да има банове ... Публикувано на: 16 Юли 2010 19:16
Едно е да се драсне THE GAME в чата като никой нищо не пише, но друго е да се спами постоянно из форума, бан за хора, дето спамят THE GAME из темите ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: 19 Юли 2010 13:23
Минотавъра написа: Gipo написа: В мемето има нещо забавно, запомнящо се. В това доста изтъркано "the game" няма нищо подобно. Буди съжаление, хората разбират, че просто нямаш какво да напишеш. Както каза един шоумен преди години "Това е толкова тъпо, че неволно предизвиква смях." Отнасяше се за прехода, но работи и за Играта  Именно пълната липса на смисъл в "The Game" ме развеселява - смея се не на думата, а на идиотите дето я пишат. Пък и да го махнат, все някаква друга простотия ще измислят - това са потребителите на РСМ, все пак. Начи, както гипо каза липсата на смисъл в някои неща създава хумор и все пак в тая липса на смисъл трябва да има някъв смисъл  Имам предвид че по-същата логика мога да спамя примерно "плик" което няма никъв смисъл но няма да е смешно нали ? И тая простотия "the game" първо че няма никъв смисал, 2ро подобно на "плик" не е грам забавна...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Предлагам да има банове ... Публикувано на: 19 Юли 2010 18:24
Stylized Corpse написа: Само от тази тема са баннати 6 човека. Наистина някои хора прекаляват.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Предлагам да има банове ... Публикувано на: 19 Юли 2010 18:26
Евала, Боби, супер кефиш!  Едит : Уатанаби-кун, стига спами бе момче! Ще се измори мозъка ти от толкова действия! 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Предлагам да има банове ... Публикувано на: 19 Юли 2010 18:36
The Chameleon написа: Евала, Боби, супер кефиш!  Деа, очевидно ти не си от 6те човека :/
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Предлагам да има банове ... Публикувано на: 26 Юли 2010 04:37
[quote="Boby"]Само от тази тема са баннати 6 човека. Наистина някои хора прекаляват.[/quote]
Например аз, въпреки че не дъгеймя изобщо.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Предлагам да има банове ... Публикувано на: 26 Юли 2010 17:07
Шейди написа: Boby написа: Само от тази тема са баннати 6 човека. Наистина някои хора прекаляват. Например аз, въпреки че не дъгеймя изобщо. беше баннат за: "флуд и спам във форума за препоръки като анонимен" за псувните в настоящия пост - още 2 седмици - приемам, че си си изпуснал нервите, за такава изцепка на всяко друго място щяха да те баннат завинаги.
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Предлагам да има банове ... Публикувано на: 26 Юли 2010 18:37
Боби, аз обещавам да спра с глупостите извън предназначения за това форум (Общия). Само не ме банвай повече, ффс! 
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Предлагам да има банове ... Публикувано на: 26 Юли 2010 19:36
Общия определено не е предназначен за това. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Предлагам да има банове ... Публикувано на: 27 Юли 2010 10:00
|
|
|
|
 |
Blur
|
 |
В момента играе: с майка ти!
|
|
Заглавие: Re: Предлагам да има банове ... Публикувано на: 11 Сеп 2010 02:59
Джар Джар....не се сдържам
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|