Ами искам да попитам за тези пакети дето се пускат в моемнта на пазара с няколкото списания 6 + нещо си там... през колко време се пускат? И точно може ли да ми каже някой кои тояно се намират сега? Само от по-новите ли?
Rey
В момента играе: Medieval 2 Total War, The Sims 3, FlatOut Utimate Carnage, CS 1.6, StarCraft
Заглавие: Re: За пакетите с няколко списания
Публикувано на: 20 Апр 2009 22:29
никой ли не си е купул такъв пакет?
¦•••SHERIFA•••¦
Публикувано на: 22 Апр 2009 01:27
Аз един или два пъти, ама преди доста години. От тогава не съм се прелъгвал . Обикновено ги обявяваха или в pism@, или в новини, или на някоя от началните страници на списанието. Сега чрез banners ги промотират гледам. Т'ва е.
R@Z0R
10 Сеп 2007 08:03 Мнения: 1767 Местоположение: Under the clouded sky...
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 22 Апр 2009 12:18
Ако са наистина стари броеве, от 2005 назаде, бих си взел.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Rey
В момента играе: Medieval 2 Total War, The Sims 3, FlatOut Utimate Carnage, CS 1.6, StarCraft
Публикувано на: 22 Апр 2009 12:56
и аз затова питам, ако има стари не от по-новите да си взема
hris96
Публикувано на: 08 Юни 2009 12:55
az na skoro si kupih mislq 4e izlizat vseki mesec i posledniq paket koito kupih beshe 6lv. v nego imashe 3 spisaniq 3 diska imashe i plakati no ne sam siguren kolko bqha ili 3 ili 4 imashe i edna originalna igra no mnogo tapa s nqkakav motorist shtoto kato za 6lv. kva igra mojesh da namerish parvoto spisanie beshe posledniqt edini4en broi (mart 2009) vtoroto beshe predi tova ot mart a tretoto beshe nqkakvo ot 2007 no ne sam siguren ot koi mesec
CyberSirius
Публикувано на: 24 Юни 2009 17:37
Здравейте pc-манияци.Искам да попитам има ли някой от тук ,който живее в пловдив или си е купувал пакове от тук.Та ако можете да ми кажете откъде точно сте си го взели.Живея близо до мола ама там не се мяркат.Ако знаете моля пишете.
___________________________________ If you can't dazzle 'em with brilliance, baffle 'em with bullshit!!!
The.Rampage.Rado
14 Мар 2004 12:08 Мнения: 1024 Местоположение: sf m1 Професия: гийк
Публикувано на: 25 Юни 2009 22:41
Според мен тези пакове са, за да се изчистят останалите списания и да се избие част от инвестицията в тях. А относно това какви са - сигурно няма повтарящи се в пакетите, но за това дали са пре-2005 надали...
А иначе за Пловдива - поръчай си директно от офиса им, не смятам че ще ти откажат да ти засилят един-два по куриерите...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения