Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие: Чакане при употреба на търсачката! Стига, де !
Публикувано на: 22 Юни 2009 21:29

"Вие не можете да търсите в момента, моля опитайте след няколко минути." Каква е причината да не можем да търсим някоя тема?!? След като търсиш нещо трябва да изчакаш доволно дълъг период от време за да потърсиш нещо друго. Че дори и се чака за преминаването на следващата страница резултати ! Търся "The Old Republic", той ми дава страница 1 с резултати. И като поискам да отида на страница 2 ми лепва това съобщение. И после дали имаме правото да казваме "ползвай търсачката", при положение, че тя е неизползваема? :roll:

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Dreamweaver CS5
Заглавие: Re: Чакане при употреба на търсачката! Стига, де !
Публикувано на: 22 Юни 2009 22:43

Досадно е, съгласен съм. Причината е, че са пуснали скрипт, който блокира уеб-сървъри, като ги претоварва със заявки за търсене в phpBB. Което не особено трудно. Колкото и да е мощен сървъра, няма да се справи с 1000х едновременни търсения в цялата 643 МВ база данни. Паузата между търсенията не е толкова много - 20 сек.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие: Re: Чакане при употреба на търсачката! Стига, де !
Публикувано на: 23 Юни 2009 16:14

Да, де, ама като искаш просто на следващата страница с резултатити е доста :| Нищо, де, ясна ми е причината за ограничението, просто реших да отбележа, в случай че има лесен fix :)

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost