Автор |
Съобщение |
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Нашето музикално творчество Публикувано на: 19 Яну 2006 12:13
Тъй... това е третата тема, която създавам в този форум. Надявам се да бъде харесана, защото за мен има изключително значение замисълът и... не че е кой знае какъв де, но все пак... Та, идеята ми е да споделяме кой какви музикални постижения има, какво е сътворил, какво е написал, изобщо за всичко свързано с музикалното творчество... Ъ, прозвуча доста тъпо, но не мога да се изкажа по друга начин, а и е всеизвестно, че не съм добър с писането . Аз след някой и друг ден ще постна линкове със моите творения... та да ги чуете и да започне темата да се развива, ако изобщо ще се развива...айде...
|
|
|
|
|
Wicked Spirit
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Яну 2006 14:21
Wicked Spirit's profile:
artist: Wicked Spirit
album: n/a
year: since 2001
genre: Instrumental Psychedelic Beats.
programs used: FL Studio 5 Producer Edition / Wave Edit
Код: Общо взето намирам инспирация в алкохола, мъката и тегавнята на живота. Опитвам се музиката ми да звучи различно. Не съм някакъв отчаян тийн-хейтър мразещ всичко и всеки, мислещ си че всички са ми виновни. Даже си мисля, че съм узрял в това отношение, най-малкото защото не се тормозя с такива работи. Живота ми е с една идея по-сериозен от нормалното. За някои определно съм смешен, други пък ме питат кога ще завърша албума, защото искат да го слушат, трети се кефят, но не и да го слушат.
За сега не искам да давам каквато и да е била моя творба, освен ако някой не прояви желание да чуе. Не искам само да ъплоудвам и после да чакам някой да чуе нещо, а всъщност никой да не си прави труда.
"My faihtful bitter teardrops like the rain, ease the pain I'm walkin' down memory lane alcohol, money and gat to my brain my rage is kept in cage locked with chains at the speed of life my heart stops"
___________________________________ NOT THERE JOHNNY, NOT THERE!
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Яну 2006 18:30
О, аз съм насреща да слушам каквото и да било правено то на някой музикален софтуер или на някоя тракерска програма като Frooty Loops, да речем.
Gimme, gimme, I wanna hear
Edit: Не че Frooty Loops-а не е музама... прхдпочитамаe.r0:ред
оEliам Melody Assistant-а. Аз скоро ще ъплоудна нещо, със сигурност. BEHOLD!
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Яну 2006 21:10
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Яну 2006 21:19
Ахаха... Нощен, от доста време се каниш да я пуснеш таз тема, знам аз
Моя принос за музиката е няколко мизерни текста написани в кенефа или в час по философия примерно .. На харда имам 300-400МБ с профирно дранйе, безподобно и грозно грачене, викане, пищене, ''пеене''... Все кавъри се водят
Но тъй като съм трве ъндърграунд изпълнител , мисля да не споделям нищо с вас Само можете да се порадвате на писанията ми, които ще ви повлияят по един или друг начин
We Dig Vampire Cheerleaders
Надявам се няма да ме съдят някои хора за плагиатство, просто съм зел заглавието
With the shovel in hand and the chainsaw in the other We march towards thy forsaken graves Spit on the tombstone, piss in the grave-lamp, Atmospheric decomposure we can smell Worms channeling the powers of your rotting torso As we begin to dig with shovels piercing dead flesh Fiercing digging making your grave a shit-hole And finally your skin is revealed Zo pure, zo cold, zo rotten... My beautiful maiden, I hold your cadaver in my hands I witness the maggots crawling through your skull I feel the desire to shovelfuck you as you decay To see how the rotting pussy reacts to cold steel How graceful you are even though you're dead, I can see the light in your eyes even though they are replaced by maggot shit. Oh, my bride of vampiric damnation, How i dreamt for this night when I would fuck you dead on the grave Cum in rotted ass and see the cum pouring through your mouth. Zo pure ... zo kvlt.
Същото тва си има и музикално превъплъщение, но ако го чуете ще си промените мнението за мен тотално
Ето и още една простотия, дето я писах в час по история :
Necromancer's Prey
Dark hunter, embodiment of mortals' nightmares, cast out of great abyss below, arose from fortress grim, macabre, Darkness stuffed in soul from apocalyptic fury graced, smashed the glory of kings arcane with axe of runes, covered with the blood of fools marched with hate in heart and men under feet, scatter hope of weaklings, crush the dreams of heaven, foul fools profane, of blood divine, potions of life, all swept aside with rage and black magic, Dark void awaits the fallen, glitters with hate, scrambled thoughts of once brave, drifted, devoured mind is full of marble kingdoms where blackness reigns, your throne is sculptured of flesh decayed with gargoyles gurading its peak, where impaled cadavers rot demons fly, angels scream, fall without their wings, crushed remains of humanity burn with glaring blasphemy and all this is yours, mighty lord, crucifier of purity, winged horror hovering in defiled world where life is dead, kingdom of Hell... Hunt in chaos, kill with grace, feast with lust !
Има още, ощее )
Swift Strikes From Reaper Above
Dark clouds clung to grim sky, Days unseen before foretell With blackness of night fear rages in heart And marble moon will witness thy doom. Of dark blood and bile, runes carved in graves, reaping time descends, golden days are long past light the torch and venture deep, stay above and lose your head. We are legion, dark hooded swarm, ruthless by creation, cryptic frost in heart, awakened beast, neverending grimmness, We ride with necromantic pride towards mankind's days of grief. And here we are, at the gates, prepare for war, prepare for death, inevitable siege, fire in the sky, bone-covered fileds with tears deep in soil, broken sword, scattered shield, throat bleeding, life fading,darkness possession, kneel down,words in prayers arise, nothing's left, close your eyes and embrace demise. Arise victorious, dark knight, is this what you wanted ? Enthroned in a world of pain dark reign is yet to come cleansed from all the feeble scum.
Ето и нещо по-сериозно
A question of Existence
As I awoke... Saw the angels fly away with wings divine, up to the kingdom above My eyes stood opened wide, A brick in throat, unable to breathe like the ones in hall up high drinking potions of pure red wine I'm a predator, macabre and cold , No fear from the unkown, But all meant nothing when heart turned to stone Blood crystalized and flame died... Oh, we can still reach for the stars, but can we taste their sweet essence can we fly with birds as we do in our dreams? Can we love and hate as we did before, Can we dream again like in the golden days Infinite ammount of trust in us, Can it ride us through life's holocaust Of all the pains divine, why must love make us cry And is this the marble dream or raw reality ? We question again and look up there, where stars shine and all beings are a lie, where aeons go by, but nothing changes us We still are the feeble kind ...
Ето и едно доста по-смислено и сериозно. Може би най-доброто ми ..
Crimson Winter Night
Shades of elegant apparitions lurking confused the mighty forest, they hunt in fear, for their days are numbered. Nature graced obscure figures in the dark, eyes thorned in blood they all seek redemption. Wolves hunger for domination, the night's first-born stalkers in a pool of glamouring pestilence they shall descend... Moonpath guides the noble ones, leads them to the dark lord's lair an instant bloodbath will follow, with iron they will conquer all which was forsaken... Living fountains with human sorrow desecrated ... Seven sons of the freezing winds, cryptic runes in swords of frost they stand united till fall. A vast landsape with pale vegetation all flourishes within the toxic clouds. Ruler of nocturnal kingdom gives his bretheren the right to spread annihilation without humanity as a barrier, wrath boiling deep inside, like the molten lava in the nearest mountain, in the next moment apocalyptic eruption sweeps the landscape, left are the immortal kindred carrying the echoes of the perished. Sweet odour in the air resembles of the snow queen's flesh, a vile pressence of spirits arcane defiles sacred fields. Snow-covered mountain peaks snorting roars descend in the mist, the dragon spreads wings and flies towards castle in the forest, scorching human dreams and pride. Inhale the black essence of the mighty ravendark, become the undisputed horror, once self-deception raped from you. Barricaded bone-graved gates guard the path to glory, a sword from human anguish forged, designed to sweep the forsaken, now lies broken in half, as you kneel... Darkness prevails again, as it always had. When your humanity was the cancer, you couldn't overwhelm it and now it stabs you in the back without remorse. Our journey is at edn, the night will step aside and reload for the next run, glittering rays pierce the clouds and creatures of the dark seek shelter, as the Sun rises for the righteous, to give them new hope, unaware of the abominations that night-time breeds ...
Е, наистина се надявам че ще ме вземете на сериозно и ще дадете що годе компетентно мнение по глупостите дето пиша в кенефа Ще съм полъскан
Пък ако се интересувате може и гласеца ми да чуете на фона на некой здрав гръцмуля-джангър
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Яну 2006 21:40
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
Wicked Spirit
|
|
|
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Яну 2006 23:00
Така като гледам има хора за едно малко съзтезание/конкурс...
@Nocturno ако имаш желание разработи идеята направи една анкета ала бала...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Яну 2006 23:11
Бах .. аз бих качил доста мои неща ( музика ) , но в датата ми се ебава постоянно и не ме свързва към нито един store, от датакома не ми пращат потвърдителен мейл за акаунта, в бол.бг не мога да качвам, в хит.бг е само 10 мб .
Мога да качвам 1 по 1 в хит.бг да теглите и да качвам следващото
Но едва ли ще ви хареса каквото и да е Иначе идеята за анкета е добра ... Ще стане интересно
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2006 10:54
Shagrath,
три думи:
PRETTY FUCKING EVIL!
Crimson Winter Night наистина е много сполучлива. Дано успееш да я реализираш в песен За останалите текстове - искам ощи гор (:
Wicked,
Добър бийт. Малко ми напомня за саундтрака на Resident Evil и нещата на Майк Шинода в The Rising Tied. Няма да е лошо обаче да вкараш още малко перкусии. Което, като знам каква мъка е програмирането на дръм машина, съвсем не е задължително (:
You are being watched
|
|
|
|
|
Wicked Spirit
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2006 13:39
Readonly перкусиите не са проблем, ако искам обаче да заприлича на Phil Collins - I can't dance..
Все пак кажи за кой beat става въпрос, може да пробвам да видя какво ще стане (;
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2006 16:09
Йеа, колко много хора се навъдихте в темата . Не очаквах толкова много да станете... всъщност, не очаквах никой да пише, но сега се радвам, че се отзовахте За анкета ще помисля, но първо трябва да чуете и моите неща все пак , пък и Влад само се стиска и не ще да пусне никой от кавърите си... а повярвайте ми, добър е... особено в death вокалите . Тъй, добре се заформи темата... днес ще се помъча да кача двете готови песни, пък квото стане...
Ето:
Първото ми сериозно творение, макар че е доста еднотипно звучи доста внушаващо
Това е второто и по-добро, според мен, мое творение.
Ако проявите желание, мога да кача и някои "кавъри" с певческите ми възможности...
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2006 16:48
Wicked Spirit написа: Все пак кажи за кой beat става въпрос, може да пробвам да видя какво ще стане (;
Ах, am teh uber weak Ставаше дума за Feelings Може би бийта ще звучи по съвсем различен начин, смесен с вокалите, но пак си мисля, че трябват още малко ударни. Иначе работата напомня Депеш Мод (:
|
|
|
|
|
Wicked Spirit
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2006 18:12
Readonly написа: Иначе работата напомня Депеш Мод (:
И други са ми го казвали.. Както и да е сложих малко перкусии, но не на този beat. Ето линк да го чуеш ако искаш.
Nocturno първата ти работа радва, добра е. Инструментите навлизат плавно и интуитивно, но според мен трябва да изчистиш звука още малко и да добавиш reverb. Цигулката(Контрабасът) или там каквото е разбива много яко. На коя програма правиш музиката btw? Ако искаш можеш да ми пратиш работния вариянт за да видя какво мога да направя с ефектите.
Идеята за contest е идейна, но нека някой определи правилата и другите подробности. Аз имам едно предложение. Нека се разделим на двойки и да работим съвместно. Така определно ще се получи много интересно, защото ще се комбинират знания и стилове. Е, какво мислите?
edit: sry видях че работиш на Melody Assistant. Случайно да имаш подръка работещ линк на пълната версия?
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2006 18:32
@Wicked Spirid
малко трудно би било по двоики най-малкото понеже аз права техно да речем на еди-коя-си-програма моя примерен партниор прави метъл/денс или каквото е там на друга.Та за това ми се вижда невъзможно...(може да има вариянт де кажете го ако се сещате)...
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2006 19:02
Wicked Spirit, знам че първото е недодялано, от много време все викам, че ще го оправя, но сега като пуснах темата ще се погрижа да бъде подобрено. Също така имам и още произведения, последното, от които е най-добро от всички... Влад да каже . Но нямам Sound Recorder (изтрих го, ), а с него си записвах .wav файла, че после го правих на .mp3 или .ogg... За турнирче ще помисля, както казах, може и някой друг да придобие желание и да покаже своите неща. А за съвместното творчество... ами аз също съм скептично настроен, защото няма как да се разбираме, ще се получават недоразумения, вЕрвайте ми .
Wicked Spirit, ето линк за програмата. В началото ще ти иска registry key, ама му давай Continue, нямам 20 Евро да плащам я...
http://myriad-online.com/cgi-bin/downlo ... MA&lang=EN
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2006 19:32
ZIPO, защо да е трудно? Ще бъде интересно да се види двама различни артиста с различни стилове да работят върху едно нещо
Иначе, аз се занимавам с електронна музика. Мойте неща могат да се намерят тука: http://zero-blade.co.nr/
Ако има още нещо дет да въй интересува, питайте
P.S. Оп, забравих да кажа. Ползвалм:
FL Studio 6 Producer Edition XXL
Sony Soundforge 8.0b
MixMeister 6.1.3
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2006 19:54
Кажете някъв канал в ИРЦ ако искате там да се разберем ?
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2006 20:53
ZIPO написа: Кажете някъв канал в ИРЦ ако искате там да се разберем ?
How about #phrack ?!
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2006 21:01
Zero-Blade написа: ZIPO написа: Кажете някъв канал в ИРЦ ако искате там да се разберем ? How about #phrack ?!
Може, навит съм . А ако кажете да се съберем по двойки, нямам нищо против, просто исках да видя дали сте надъхани и затова казах че съм скептичен :Р. Аз обаче вече съм зает... Влад ме подкупи, ще бачкам с него :Р. Айде, утре съм у #phrack. Лека вечер
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|