Автор |
Съобщение |
Алминаторa10322
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 12:50
Bagerista_Boy написа: СПРЕТЕ СЕ!!! Имаше си тема за хейтене в общия - нещо за дързост и красота май! НЕ ТУКА!!! Аз започнах тука само за да се разпиша и да натворя малко бисери, ама не и да почвам война!
Ти си смотан педерас бе.
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 12:54
По-интересно е и от кино 
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
Кирилица
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 12:59
УУУУУУУУУУ.... Алминатор те обиди зле!
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 13:04
Ghost Rider написа: УУУУУУУУУУ.... Алминатор те обиди зле!
Аха  Сега как ще живея? Дали да не си пусна Нирвана и да не си прережа вените? Посъветвай ме мъдрецо АЛ! Как да свърша своето съществуване след като ме обиди толкова много?
|
|
|
|
 |
Били
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 13:22
Bagerista_Boy написа: Ghost Rider написа: УУУУУУУУУУ.... Алминатор те обиди зле! Аха  Сега как ще живея? Дали да не си пусна Нирвана и да не си прережа вените? Посъветвай ме мъдрецо АЛ! Как да свърша своето съществуване след като ме обиди толкова много?
Вярно си е. Щом ще си режеш вените на Нирвана 
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
 |
Pеnnywise9198
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 13:37
Били написа: Bagerista_Boy написа: Ghost Rider написа: УУУУУУУУУУ.... Алминатор те обиди зле! Аха  Сега как ще живея? Дали да не си пусна Нирвана и да не си прережа вените? Посъветвай ме мъдрецо АЛ! Как да свърша своето съществуване след като ме обиди толкова много? Вярно си е. Щом ще си режеш вените на Нирвана 
Да е копеле...нещо против Нирвана?Кърт Кобейн ми е роднина...Даже заедно сме повтаряли 2-ри клас...
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
 |
Били
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 14:25
Pеnnywise написа: Били написа: Bagerista_Boy написа: Ghost Rider написа: УУУУУУУУУУ.... Алминатор те обиди зле! Аха  Сега как ще живея? Дали да не си пусна Нирвана и да не си прережа вените? Посъветвай ме мъдрецо АЛ! Как да свърша своето съществуване след като ме обиди толкова много? Вярно си е. Щом ще си режеш вените на Нирвана  Да е копеле...нещо против Нирвана?Кърт Кобейн ми е роднина...Даже заедно сме повтаряли 2-ри клас...
Искам да видя как ще си пререже виените на Нирвана  Ианче са много добра група 
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 17:35
Pеnnywise написа: Mawi написа: Morphine написа: Пропускате крайно интересната дума лавове. ЛАВ. Ko пак we (?) дали А или Ъ разбира се коя е думата.Просто съм свикнал на латиница и като бързам не гледам латински правопис ли е или кирилски  Дали кур или хуй...се в гъза ти, дееба тапираMлъквай бе нинджа чул един лаф по джитиви и вече комбайна нашия.Ти май тоя пост го написа ей така колко да си раздвижиш пръстите,сякаш си безгрешния бог на вселенета.Сигурно неможеш да напишеш буквата О без да сбъркаш.айде повече като ще обиждаш поне да има причина 
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 18:22
Mawi написа: Pеnnywise написа: Mawi написа: Morphine написа: Пропускате крайно интересната дума лавове. ЛАВ. Ko пак we (?) дали А или Ъ разбира се коя е думата.Просто съм свикнал на латиница и като бързам не гледам латински правопис ли е или кирилски  Дали кур или хуй...се в гъза ти, дееба тапираMлъквай бе нинджа чул един лаф по джитиви и вече комбайна нашия.Ти май тоя пост го написа ей така колко да си раздвижиш пръстите,сякаш си безгрешния бог на вселенета.Сигурно неможеш да напишеш буквата О без да сбъркаш.айде повече като ще обиждаш поне да има причина 
ПРИЧИНАТА Е В ТЕБ,МЛАДИ ИДИОТЕ
|
|
 |
Pеnnywise9198
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 18:35
Mawi написа: Pеnnywise написа: Mawi написа: Morphine написа: Пропускате крайно интересната дума лавове. ЛАВ. Ko пак we (?) дали А или Ъ разбира се коя е думата.Просто съм свикнал на латиница и като бързам не гледам латински правопис ли е или кирилски  Дали кур или хуй...се в гъза ти, дееба тапираMлъквай бе нинджа чул един лаф по джитиви и вече комбайна нашия.Ти май тоя пост го написа ей така колко да си раздвижиш пръстите,сякаш си безгрешния бог на вселенета.Сигурно неможеш да напишеш буквата О без да сбъркаш.айде повече като ще обиждаш поне да има причина 
O
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 19:01
Докато четях последните страници,направо се скъсах да се хиля!!
П.П.Локнаха спамерската тема за ония снимки. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Кмето на Катрище
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 20:35
ЕКЦТРЕМЕ ПЕРФОРМАНЧЕ 
___________________________________ Я сакам биксвиди да ручам.Обичам да маам бръболе насред село,со мойте пущиняци.Моя отбор,со бръболе се казува "Странджа Катрище 1952",ако сакате че ви турим и я там,аз една ока домаджана и вий че маате со пръвенците у селскио шампионата( "Я" Група )
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 20:42
Темата е: Препоръчване на игри против скучаене.
stanimirmn написа: Тук можете да препоръчвате игри на други който скучаят.[/b] The Chameleon написа: Секс игрите подобряват настроението  Orange.LabeL написа: VIRTUALLY JENNA O.O The Chameleon написа: Не виртуалните секс игри. -.-
БАХАХАХ 
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 20:58
Firzen написа: Темата е: Препоръчване на игри против скучаене. stanimirmn написа: Тук можете да препоръчвате игри на други който скучаят.[/b] The Chameleon написа: Секс игрите подобряват настроението  Orange.LabeL написа: VIRTUALLY JENNA O.O The Chameleon написа: Не виртуалните секс игри. -.- БАХАХАХ 
АахАХАХАХАХАХах чак като го постна в бисерите го схванах 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Авг 2007 12:48
Bagerista_Boy, Алминаторa, boys, get a room already....
С други думи, 
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Авг 2007 12:55
Sirius написа: Bagerista_Boy, Алминаторa, boys, get a room already.... С други думи, 
А не щеш ли да дойдем при теб, а? Що ли си мисля, че блъскаш толкова във фитнеса само и само за да се отървеш от някой и друг комплекс?
П.С. А и кво толкова ти пречи нашата лична вражда? Гледай, радвай се че си нямаш такива проблеми, ама не давай акъл,че от такива като теб не мога да го приема!
|
|
|
|
 |
Алминаторa10322
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Авг 2007 13:04
Bagerista_Boy написа: Sirius написа: Bagerista_Boy, Алминаторa, boys, get a room already.... С други думи,  А не щеш ли да дойдем при теб, а? Що ли си мисля, че блъскаш толкова във фитнеса само и само за да се отървеш от някой и друг комплекс? П.С. А и кво толкова ти пречи нашата лична вражда? Гледай, радвай се че си нямаш такива проблеми, ама не давай акъл,че от такива като теб не мога да го приема!
Ква лична вражда бе.,ти си просто тъп и дразниш.
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
|
|
|
|
 |
Zero-Blade
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Авг 2007 13:17
Bagerista_Boy написа: Sirius написа: Bagerista_Boy, Алминаторa, boys, get a room already.... С други думи,  А не щеш ли да дойдем при теб, а? Що ли си мисля, че блъскаш толкова във фитнеса само и само за да се отървеш от някой и друг комплекс? П.С. А и кво толкова ти пречи нашата лична вражда? Гледай, радвай се че си нямаш такива проблеми, ама не давай акъл,че от такива като теб не мога да го приема!
Шшш, споко. Той Сириус си пада по мъже и само ви завижда! 
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Авг 2007 13:21
Алминаторa написа: Bagerista_Boy написа: Sirius написа: Bagerista_Boy, Алминаторa, boys, get a room already.... С други думи,  А не щеш ли да дойдем при теб, а? Що ли си мисля, че блъскаш толкова във фитнеса само и само за да се отървеш от някой и друг комплекс? П.С. А и кво толкова ти пречи нашата лична вражда? Гледай, радвай се че си нямаш такива проблеми, ама не давай акъл,че от такива като теб не мога да го приема! Ква лична вражда бе.,ти си просто тъп и дразниш.
Ми враждата е лична, защото само ти ме дразниш и само с тебсе заяждам... Що не се заяждам с Пени-то или с Дист-а? Щото са свестни и не заслужават да им хабя нервите... Така че ФЮ!!!
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Авг 2007 13:23
Bagerista_Boy написа: Алминаторa написа: Bagerista_Boy написа: Sirius написа: Bagerista_Boy, Алминаторa, boys, get a room already.... С други думи,  А не щеш ли да дойдем при теб, а? Що ли си мисля, че блъскаш толкова във фитнеса само и само за да се отървеш от някой и друг комплекс? П.С. А и кво толкова ти пречи нашата лична вражда? Гледай, радвай се че си нямаш такива проблеми, ама не давай акъл,че от такива като теб не мога да го приема! Ква лична вражда бе.,ти си просто тъп и дразниш. Ми враждата е лична, защото само ти ме дразниш и само с тебсе заяждам... Що не се заяждам с Пени-то или с Дист-а? Щото са свестни и не заслужават да им хабя нервите... Така че ФЮ!!!
Не се заяждаш с тях защото знаеш, че ще те наврат в кучи гъз....
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|