Автор |
Съобщение |
---
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 07:25
Тоя Пени бате на конвейр ръси простотиите
Цитат: Аз съм емо, и мечтата ми е да работя в завот на Жилет!!!
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 10:23
Алминаторa написа: Dj Heat написа: Morphine написа: Пропускате крайно интересната дума лавове. ЛАВ. Момче, кво значи ника ти? Май имаше някво такова лекарство дет било по-силно от коката :roll: Болкоуспокояващо.
Не е точно болкоуспокояващо, освен ако не приемаш хероина, метадона и субститола за болкоуспокояващи. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Алминаторa10322
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 10:40
Varggoth написа: Алминаторa написа: Dj Heat написа: Morphine написа: Пропускате крайно интересната дума лавове. ЛАВ. Момче, кво значи ника ти? Май имаше някво такова лекарство дет било по-силно от коката  Болкоуспокояващо. Не е точно болкоуспокояващо, освен ако не приемаш хероина, метадона и субститола за болкоуспокояващи. ;р  Цитат: Morphine (INN) (IPA: [ˈmɔ(ɹ)fin]) is a highly potent opiate analgesic drug and is the principal active agent in opium and the prototypical opiate. Like other opiates, e.g. diacetylmorphine (heroin),morphine acts directly on the central nervous system (CNS) to relieve pain, and at synapses of the nucleus accumbens in particular.
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 10:43
Алминаторa написа: Varggoth написа: Алминаторa написа: Dj Heat написа: Morphine написа: Пропускате крайно интересната дума лавове. ЛАВ. Момче, кво значи ника ти? Май имаше някво такова лекарство дет било по-силно от коката  Болкоуспокояващо. Не е точно болкоуспокояващо, освен ако не приемаш хероина, метадона и субститола за болкоуспокояващи. ;р  Цитат: Morphine (INN) (IPA: [ˈmɔ(ɹ)fin]) is a highly potent opiate analgesic drug and is the principal active agent in opium and the prototypical opiate. Like other opiates, e.g. diacetylmorphine (heroin),morphine acts directly on the central nervous system (CNS) to relieve pain, and at synapses of the nucleus accumbens in particular.
Абе ламинатор, и са кво, на умен ли се правиш? Щото никога не си бил и никога няма да станеш, каквото и да направиш  _|_
П.С. Мразя те и никога няма да престана, нешастник!!! Ти си ми личната курва за хейтене!!!
|
|
|
|
 |
Алминаторa10322
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 10:44
Bagerista_Boy написа: Алминаторa написа: Varggoth написа: Алминаторa написа: Dj Heat написа: Morphine написа: Пропускате крайно интересната дума лавове. ЛАВ. Момче, кво значи ника ти? Май имаше някво такова лекарство дет било по-силно от коката  Болкоуспокояващо. Не е точно болкоуспокояващо, освен ако не приемаш хероина, метадона и субститола за болкоуспокояващи. ;р  Цитат: Morphine (INN) (IPA: [ˈmɔ(ɹ)fin]) is a highly potent opiate analgesic drug and is the principal active agent in opium and the prototypical opiate. Like other opiates, e.g. diacetylmorphine (heroin),morphine acts directly on the central nervous system (CNS) to relieve pain, and at synapses of the nucleus accumbens in particular. Абе ламинатор, и са кво, на умен ли се правиш? Щото никога не си бил и никога няма да станеш, каквото и да направиш  _|_ П.С. Мразя те и никога няма да престана, нешастник!!! Ти си ми личната курва за хейтене!!!
Ти май си яко комплексиран,а?
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 10:50
Алминаторa написа: Bagerista_Boy написа: Алминаторa написа: Varggoth написа: Алминаторa написа: Dj Heat написа: Morphine написа: Пропускате крайно интересната дума лавове. ЛАВ. Момче, кво значи ника ти? Май имаше някво такова лекарство дет било по-силно от коката  Болкоуспокояващо. Не е точно болкоуспокояващо, освен ако не приемаш хероина, метадона и субститола за болкоуспокояващи. ;р  Цитат: Morphine (INN) (IPA: [ˈmɔ(ɹ)fin]) is a highly potent opiate analgesic drug and is the principal active agent in opium and the prototypical opiate. Like other opiates, e.g. diacetylmorphine (heroin),morphine acts directly on the central nervous system (CNS) to relieve pain, and at synapses of the nucleus accumbens in particular. Абе ламинатор, и са кво, на умен ли се правиш? Щото никога не си бил и никога няма да станеш, каквото и да направиш  _|_ П.С. Мразя те и никога няма да престана, нешастник!!! Ти си ми личната курва за хейтене!!! Ти май си яко комплексиран,а?
Мии... НЕ как ти се струва като отговор, а? Просто ми е тъпо и имам нужда да спамя, а като хейтя някоя курва като тебе хем ми става хубаво, хем и си намирам оправдание да пиша тъпотии !!!
А и едно предупреждение би ми дошло добре, щото както беше казал някой - стои като някакъв ранг  , а и за няколко години никога не съм имал удоволствието да имам такива екстри!
Извод: Ибиси маматЪ!!!
|
|
|
|
 |
Алминаторa10322
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 10:57
Bagerista_Boy написа: Алминаторa написа: Bagerista_Boy написа: Алминаторa написа: Varggoth написа: Алминаторa написа: Dj Heat написа: Morphine написа: Пропускате крайно интересната дума лавове. ЛАВ. Момче, кво значи ника ти? Май имаше някво такова лекарство дет било по-силно от коката  Болкоуспокояващо. Не е точно болкоуспокояващо, освен ако не приемаш хероина, метадона и субститола за болкоуспокояващи. ;р  Цитат: Morphine (INN) (IPA: [ˈmɔ(ɹ)fin]) is a highly potent opiate analgesic drug and is the principal active agent in opium and the prototypical opiate. Like other opiates, e.g. diacetylmorphine (heroin),morphine acts directly on the central nervous system (CNS) to relieve pain, and at synapses of the nucleus accumbens in particular. Абе ламинатор, и са кво, на умен ли се правиш? Щото никога не си бил и никога няма да станеш, каквото и да направиш  _|_ П.С. Мразя те и никога няма да престана, нешастник!!! Ти си ми личната курва за хейтене!!! Ти май си яко комплексиран,а? Мии... НЕ как ти се струва като отговор, а? Просто ми е тъпо и имам нужда да спамя, а като хейтя някоя курва като тебе хем ми става хубаво, хем и си намирам оправдание да пиша тъпотии !!! А и едно предупреждение би ми дошло добре, щото както беше казал някой - стои като някакъв ранг  , а и за няколко години никога не съм имал удоволствието да имам такива екстри! Извод: Ибиси маматЪ!!!
Ти си пеерас бе.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 11:08
Алминаторa написа: Бла-бла-бла
Що ли си мисля че този спор е безсмислен? Ти си идиот и ще си останеш такъв и нокой, ама съвсем НИКОЙ не може да ти помогне... А една от народните мъдрости е, че тъпи човек и вятъра никой не може да ги спре... А ако ще се обиждаме -> еби си майката, и като ти се роди брат/сестра - и него/нея я еби, за да си стане една хубава семейна оргийка!!! Щото това ти е мечтата, нали?
П.С. Махни се!!!
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 12:24
А,бе,не знам за Алминатора,но Багеристе,ти също си доста зле.Честно.Щом толкова го мразиш не му обръщай внимание.Убий глупака с мълчание както се казва.И тея хуления стил "с майка ти това,с баща ти и сестра ти онова" показват,че съвсем скоро си минал от детската градина в предучилищната.Не отива на един порастнал човек да говори таки детски идиотщини.
|
|
 |
Алминаторa10322
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 12:31
Bagerista_Boy написа: Алминаторa написа: Бла-бла-бла
Що ли си мисля че този спор е безсмислен? Ти си идиот и ще си останеш такъв и нокой, ама съвсем НИКОЙ не може да ти помогне... А една от народните мъдрости е, че тъпи човек и вятъра никой не може да ги спре... А ако ще се обиждаме -> еби си майката, и като ти се роди брат/сестра - и него/нея я еби, за да си стане една хубава семейна оргийка!!! Щото това ти е мечтата, нали? П.С. Махни се!!!
Ае ламер виж са бе,баща ти те вика свирка да му правиш,слабините да му обслужиш.Не го карай да чака.
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Nhaz'Ul
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 12:35
А мислех, че Алми и Декстъра си оспорват първото място по ръсене на тъпизми и простотии... ама не, тоя багер ги издуха направо.
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
 |
Кирилица
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 12:35
Има и друг начин да решите нещата.
Говоря за PVP 
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
 |
Undead Dude
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 12:36
Ей, агресорчета смешни, я минавайте на лични, щото ми писна да ви чета пуберските идиотщини! Само разваляте темата, да ви еба!
Ся по темата:
Pеnnywise написа: Хикс написа: Алминаторa написа: (Амкар Сперм, Русия) Моля ви, кажете ми, че това е името на банка за сперма в Русия, а не футболен отбор  http://www.ebanka.czЕ това е банка...
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 12:36
Както Оранжевия написа - да си замълчим всички дружно!!! И въпреки това ме избива супер много на простотия!!!
@Алминатора: ТАПА! (затапен си) 
|
|
|
|
 |
Nhaz'Ul
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 12:37
Хммм... 1в1в1? Алми, Декстъра и Багера? Интересно ще бъде за коментиране...
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
 |
Алминаторa10322
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 12:38
Bagerista_Boy написа: Както Оранжевия написа - да си замълчим всички дружно!!! И въпреки това ме избива супер много на простотия!!! @Алминатора: ТАПА! (затапен си) 
ЕБАСИ ЛАФА!КАК МЕ ЗАТАПИ!О,НЕ! 
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 12:41
†Nhaz'Ul† написа: Хммм... 1в1в1? Алми, Декстъра и Багера? Интересно ще бъде за коментиране...
Тоя па..къде си тръгнал ти,бе,боклук?Какви тъпизми бе?Ебал съм те и в гъзолизеца прост.
Помни от мен.Не е хубаво да се опитваш да се приравняваш към другите.Поне опитвай да се приравниш към добрите им качества (  )
Казва човекът дето се мазни на онова моме.Махни това от подписа си бе.Баси,сами се затапвате по някога.Боклук си.
И недей да ми викаш Декстър.Позволено е само на определени хора.
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 12:47
СПРЕТЕ СЕ!!! Имаше си тема за хейтене в общия - нещо за дързост и красота май! НЕ ТУКА!!! Аз започнах тука само за да се разпиша и да натворя малко бисери, ама не и да почвам война!
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 12:49
Каква война,бе,болни мозъци такива?
Какви глупости говорите,бе?
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|