Автор |
Съобщение |
Culture Nineteen
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2004 11:53
Имам един въпрос(колко ли ще е безсмислен) приемате ли нови членове в разказа?Не ,че ся ще вляза де говоря за след даскало ,че ся ме скапват.
П.П.Ако искате мога да направя пробна глава или нещо от сорта.
___________________________________ Violence is the last refuge of the incompetent.
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2004 13:05
Можеш да се включиш, ако някой изхвърчи, поради наказания или просто ако реши, че не може да се занимава.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
Culture Nineteen
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2004 13:19
Значи сте си наложили лимит 10 ,а  ?
___________________________________ Violence is the last refuge of the incompetent.
|
|
|
|
 |
MM13_666
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2004 15:45
Хора, сори че чак сега влизам ама имах малко проблеми с компа, вирус демек. Наложи ми се формат С: и поста който имах се затри. Ей ся ще го пренапиша. Сорка пак че ще се забавя.
___________________________________ Drink their blood,
Kill them all,
Send their souls to hell.
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2004 18:30
кво стана бе Еvil видя ли секретната мисия?
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
MM13_666
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2004 09:12
Добра част деиуона. Ае бе хора заспахте ли? Ко ви стана, преди поне мнения писахте, сега нито мнения, нито постове.
___________________________________ Drink their blood,
Kill them all,
Send their souls to hell.
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2004 13:15
Мен частта направо ме разби, това, че се взаимстват идеи е хубаво, защото се получава нещо по-пълно.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2004 15:03
Дейуона,интересна част,но определено много се обърках...Сега какво, защо отстъпваме???
|
|
|
|
 |
Head_HunteR
|
 |
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2004 19:04
Хора, изпускам ред и си понасям наказанието. Просто имам стращно много да уча и не съм плащал интернет тоя месец. Може би ще мога чак следващия път да постна. Моля следващия след мене да пише.
Много съжалявам, че се получава така обаче не е моя вината.
|
|
|
|
 |
EviL
|
 |
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юни 2004 11:23
Деилона много добро продължение . Както обикновено показваш класа като разказвач .
Сега виждам че работата отива към смърт за разказа ни и затиу мисля да го затворя до края на учебната година . Явно напрежението над повечето от участващите е доста голяма в тези последни дни .
Няма да изключвам защото всички от колектива са ми много нужни а и защото за момента всички се справят най-малкото сносно !
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Айде да се събираме вече Публикувано на: 30 Юни 2004 16:21
Дайте да се съберем!
Не сте забравили този проект на EviL, нали?
Ако не сте хайде да се организираме и да почваме пак.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юни 2004 16:27
Ами мисля че утре беше отварянето на "сезона".И...ЕviL аре да пуснеш реда щото забравих кой е сега.
|
|
|
|
 |
EviL
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юни 2004 17:25
Дам наистина и на мен ми се иска проекта пак да потръгне че да има какво да чета ( голяма суша настъпи във творческия ). Да темата ще бъде отворена НО чак когат всеки един от участващите напише тук ( в правилата и мненията ) че е готов да започне отново .
Ето редът , а малко по надоло ще напиша кои са си написали частите и кои не !
1 Сентри ( Ривър )
2 [LoK]TheGuardian
3 ТТ2
4 The_prophet
5 Evil.
6 The Dark One
7 MM13_666
8 Deywona
9 He@d_HuNteR
10 Rand_al-Tor
Сентри - пуснал
Гардиян-а - пуснал
ТТ2 - пропуснал
Пророка - пропуснал ( а и нещо липсва от немаи кога )
Ивъл - пуснал
Тъмния - пуснал
ММ - и тя е пуснала
Деилона - пуснал
Ловеца на глави - не е пуснал
Ранд - не е пуснал .
Когато всички се обадят че са готови да продължът тези който не са пуснали ще бъдат изчакани да си пуснат частите преди да се върнем към стария ред !
П.П. Наистина много ще се радвам ако всичко потръгне и отново нашия разказ е водещ в творческия форум !
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юни 2004 18:59
Аз отдавна бях почнал да си пиша частта, като доразвивам някои идеи.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юни 2004 22:39
Аз съм тук!
П.П.Аз още не съм почнал частта си-тя силно зависи от ненаписалите и от Сентри.
|
|
|
|
 |
Head_HunteR
|
 |
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юли 2004 23:55
Здравейте отново. Учебната година най-накрая свърши. В новата ми част няма никакъв екшън, но просто нямах време да описвам и битка, защото като гледам сте много нетърпеливи. Все пак се придържам към лимита от страница и половина, така че има какво да се прочете. В следващото продължение очаквайте битка с хората. Най-вероятно утре ще запретна ръкави и ще напиша две продължения тъй като на 3и юли заминавам за София за да ми правят операция. Ще пратя на лс частите ми на някой от вас с молбата да ги пусне вместо мен. Надявам се поне те да ви харесат, но дотогава има време.
П.П. прочетох частите ви. Много са яки. Сега след като гадните даскали не ни измъчват надявам се разказа пак да се оживи.
Още нещо. Тъй като няма да мога да се съобразя с вашите постове, защото няма да мога да ги прочета, няма да се включвам във войната, а ще описвам похода ми срещу хората, тъй като той не зависи от вашите действия.
Приятно писане!
|
|
|
|
 |
EviL
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юли 2004 00:08
Часта бе хубава ловецо . И не е задължително винаги да има битки - понякога и едно описание на местнос или на крепост си е гот . Относно частите ти добре съгласен съм но не забравяи че трябва да минеш през Мрачната крепост в следващата ти или по следващата ти част .
Минуса на тази част е повторението на Воиска войн и отблясък .
Интересно ми е Ранд , ММ и Пророка къде изчезнаха - тях отдавна не съм ги виждал онляин ?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юли 2004 00:14
EviL написа: Часта бе хубава ловецо . И не е задължително винаги да има битки - понякога и едно описание на местнос или на крепост си е гот . Относно частите ти добре съгласен съм но не забравяи че трябва да минеш през Мрачната крепост в следващата ти или по следващата ти част .
Минуса на тази част е повторението на Воиска войн и отблясък .
Интересно ми е Ранд , ММ и Пророка къде изчезнаха - тях отдавна не съм ги виждал онляин ?
В интерес на истината, в irc доста често срещах Ранд и ММ ама не знам що не пишат тука...
-
Ловецо, частта беше добра.Особенно ме изкефи накрая, ама там имаше малък пропуск.Или по-точно грешка.Един нечестивец като падне от високо...няма ли поне леко да се нарани?
П.П.Успех за операцията! 
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2004 20:13
Еми просто съобщавам, че ако до седмица не се обадят всички ще напиша по едно ЛС на необадилите се за да ги питам какво става. Не искам темата да западне.
|
|
|
|
 |
EviL
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2004 23:52
Мисля че намерих решение на проблема . И определено няма да оставя нещо вървящо толкоз хубаво да се провали така !
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|