Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Апр 2007 08:04
Aма само едно не мога да разбера-защо тоя Lord of the dreams ми вика copycat -какво съм копирал от него и какво подяволите пише "Не копирай това,що е написано,почувствано,измислено или създадено от Никсън." 
|
|
|
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Апр 2007 10:41
Lord of the dreams написа: Много книги съм чел даже,не се лъжи.Не само съм чувал,но и чета книги.И то много.

___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Апр 2007 08:07
Казим написа: Lord of the dreams написа: Много книги съм чел даже,не се лъжи.Не само съм чувал,но и чета книги.И то много. 
 а пък тоя никсън ли е че нещо се обърках вече?
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Апр 2007 08:27
Time's up написа: Harley Davidson написа: Ами така си е и мене ме кефи,ко толкоз човека разправа ко му сай случило,пък и за правописа ко им пука на хорта важното е fun да има пък и ние от Русе сме си така един от нашия клас нищо че сме 9клас пише аЗ със С  аС ма ко от туй Русе got owned F0cking no! 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 21:30
Shadow' написа: Agnarr написа: Kublai Khagan написа: Agnarr написа: Ancles = angles? Yesh, now it makes sense... No, you imbecil, it's "ankles", not "angles"... No, you gipsy, it's "imbecile", not "imbecil" ... buttseks?
Майкробайолъджи 
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 16:41
Brain написа: "ЛП са педали" Аристотел
Свежо и на място! 
|
|
|
|
 |
Graendal
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 23:54
AgentX написа: има 10 пъти по-големи мускули от баща ми който хич не е хилав. Мене ме дига с една ръка за гърлото и ме мята някаде не 10 метра М тоз явно е супер мен...Шейсе метра мусколи и фърля хора за гърлата на по стотина километра..мдаех. AgentX написа: Аз па пометох след себе си 3 козунака, 10 яйца, цяло агне и 3 бири 1.5L  Аз на великден ям кат...
Кат политик яде. 3 козунака и 10 яйца...айде ся с напън ще стане, ама + 1 агне и 4,5л бира  .
Сигурно е над 200кг тоз пич  .
Дете с голяма фантазия.
|
|
|
|
 |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 09:22
Troll Rogue написа:
Трепач, вика, пич - убиец!
Този лаф си го присвоявам тутакси немедленно!
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 10:21
Романс написа: Аросаlypse написа: Daddy написа: айде чао! прав ти път,крива ти пътека. не си прав приятелю авторе,тука всички много се уважаваме и сме пичове,даже и пички има  Ташак ли си правиш? Стига мислил за ташаци,бе момче.
ахахахах 
|
|
|
|
 |
NeO_Zealot
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Апр 2007 15:30
The Grim Reаper написа: Романс написа: Доживях... Жалко.

|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 22:16
Wicked Spirit написа: _-DeViL-_ написа: Wicked Spirit написа: Напълно възможно е мама Гарга да "консумира" орално татко Гарга. както е възможно да си гей и да си падаш по жени  неотворените дупенца ме привличат повече. а твоя задник гледам вече разпорен..
ПП: Тая тема май се превърна в "Най-оригинална затапка".  Няма лошо.
|
|
|
|
 |
Романс
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 18:46
Цитат: Не ти трябва помощ трябва ти пенис!
axaxax
___________________________________ .
|
|
|
|
 |
Алминатора
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 20:57
1 предопреждение написа: GrubbyHouseDude™ написа: 1 предопреждение написа: GrubbyHouseDude™ написа: VEESE написа: GrubbyHouseDude™ написа: InLoVe_ написа: стига сте спамили в тая тема бе еднаж у годината човеко има рд и вие гледате да оспамите всичко е тва е нечовежко очудвам се от вас българите... ^Word! П.П.За незнаещите,тоя чиляк е 4ти клас.Апокалипсисе,бате,прави си изводи...  Ти дете от детцката градина,там кадето майка ти за първи път.Ще те помна до амина (твоя) щот аз съм ти баща! Е,много си оригинален,нема що! Вижда се акъла ти колко е. И както Романса каза,защо да се хабя времето и перфектната атмосфера с боклуци като вас?Няма смисъл.Щом сами не проумявате колко сте мизерни и тъпи,аз къде съм тръгнал да ви поучавам.Спирам да пиша тука. Както е казал един велик пилот : Мечти мечти.Та ти си толко умен,че преценяваш хората от интернет само като четеш разни страни постве,които са за РД на педали?Е баткъ нито ме знаеш,кои сам нито къв сам.Аз СЕ ЕБАВАМ!!!!!!!!!! Грозно изчадие! Ми според мене,ако имаше акъл нямаше и този тъп пост да напишеш.Както и да е... П.П.Ето пак! Аз съм по мъдар и от дядо ти курама му взети заедно бе,чикиджист. Ше ти изпея една песен за чикиджистите : Стават сутрин рано мятат хуй на рамо лапат си ташаците.Е това се ти!
Мисля че това беше най-смисления пост на въпросния индивид Ронин!
|
 |
crisbeto
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 21:32
Ето от личната ми колекция Цитат: Да ти серем на спама 
|
 |
NeO_Zealot
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 09:39
Ледник написа: Далеч по-Волен се чувствам, когато чета на родния си език.
Ахахахахах 
|
|
|
|
 |
WolfMan™
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 20:32
SnOoPy17 написа: meth написа: Аууу никой не рипна великия мач, са кво ше праиме ?? На тебе само едно "А" ти липсва пред името
Стига бе разби ме направо
Много добро - 10х 
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2007 16:16
Saatan написа: eбах ви тъпите теми дето пускате бе, осъзнайте се малко  и моето е тъпа тема, нали ? тотални малоумници
Ебаси помияра 
|
|
 |
Zero-Blade
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Апр 2007 20:27
WolfMan написа: Jorix написа: Хаха е на дали тва е с цел да ограничава глупавите от форума  По - скоро е с цел да ограничава циганите от форума  Пхахахаха, това направо ме събори!  Bator Zong™ написа:  Иконката на War Rock не е най-великата, но прилича на кур с крила. 
Мхахахахахаахахахааааахахахаааааа.... 
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Апр 2007 00:50
Zero-Blade написа: Bator Zong™ написа:  Иконката на War Rock не е най-великата, но прилича на кур с крила.  Мхахахахахаахахахааааахахахаааааа.... 
Хахахаха Хехехехе Хихихихи Хохохохо! 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|