Ами ето ви малко брутални работи и от мойте часове.
По Информатика даскалката пише програма за Visual Basic:
Common button(няма такъв,има command button)
File name:Lable1(He Label)
Visible:falce code:
commandbutton1.= - тва си нямам и представа какво е,но не съществува в програмата??!!!
Vi
zible=
thru - май не е на английски.
commonImage.1.vbp Pi
ktires and tex - нито е на английски,нито е от Basic.
Capsion :thru (продължава,въпреки че и казахме че не се пише така).
"Намерете бутона Text Window и сложете 1 във формата си" - такъв не съществува.
После аз и казвам че програмата не тръгва и получавам отговор който чувам за 100тен път - Колко си тъп,какво пак си направил???
И това е само малка част.Дори и да не разбирате от VB пак може да забележите завидните познания по Английски.
Но бисери има и други - Час по физика:Даскала се спъва в собствените си крака и пада по лице,но не успя да си счупи очилата - какво да очакваме от некъв дядка на 70,който е с единия крак в гроба.Ето още от него:
"GPS" - "един сателит минава над теб и с лазер измерва къде си".(носете шапки от станиол,за да не ви изпържи лазера мозъците бел.ав.),"подводниците се спускат на няколко десетки метра".
По немски: "Шумни сте като водопади",един диалог с Киро от моя клас и даскалаката:
- (Киро) Аааа нещо се обърках...
- (Тя) Ами айде сега направи едно изречение за да се наместиш.
Забележка по английски - "не говори в час по английски".И пак за английския:
- Ееее Митко ти не спря.Ради млъкна ти почна.Той се примири с лошо(каза му да мълчи на висок тон),трябва ли ти да си следващия?Пиша ти 2ка и отсъствие и забележка за дето говориш.
- (Митко) Ееее как ше мипишете 2ка знаете че знам(наистина знае,затова говори) и без да сте ме изпитвала.
- (тя) Тогава забележка и отсъствие. - (Митко) еееее как забележка,като ше имам отсъствие?
- (тя) Еми айде тогава отсъствие и излизай(червена като домат,пискайки)
- (Митко) Еми хубаво,ама директора пак ще ви вика после,защото ви предупреди да не гоните учениците постоянно.А и не можете да ме накарате да изляза от часа,дори и да ми пишете отсъствие.(прав е)
- (тя) Оххх,омръзна ми от теб.Излизай без отсъствие и да те няма и 2та часа(това е 5 минути след началото на 1вия).