Автор |
Съобщение |
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Ное 2007 23:36
Ами който наистина е съгласен, да пуска парчето с което иска да участва ...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Ное 2007 23:42
slim_k написа: Ами който наистина е съгласен, да пуска парчето с което иска да участва ...
Хехе, толкоз' лестно ли стават нещата?
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2007 02:41
Zero-Blade написа: slim_k написа: Ами който наистина е съгласен, да пуска парчето с което иска да участва ... Хехе, толкоз' лестно ли стават нещата?
Ами трябва някой някаква идея да даде .. Аз не се ебавам като го казах тва ..
Ако някой действително иска да участва, да пусне парче ... И тва е .. Вие горе може и да се гъбаркате с мен, аз съм длъжен поне да опитам
|
|
|
|
|
meth
|
|
В момента играе: aoe3
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2007 03:09
Идеята е доста свежа, ако успея да цъкна нещо завършено може и да се включа. Обикновено стигам до някъде и заебавам ..
___________________________________ respect the unexpected
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2007 04:11
slim_k написа: Zero-Blade написа: slim_k написа: Ами който наистина е съгласен, да пуска парчето с което иска да участва ... Хехе, толкоз' лестно ли стават нещата? Ами трябва някой някаква идея да даде .. Аз не се ебавам като го казах тва ..
Не съм си и мислил, че се ебаваш, но тук всеки човек - различен вкус, и ако действително се получи твоята идея, представи си 1 диск, фрашкан със метъл, рап, денс, хаус, псай, *коре...направо ще заформим цяла боза..
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
B.L.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2007 11:05
Zero-Blade написа: slim_k написа: Zero-Blade написа: slim_k написа: Ами който наистина е съгласен, да пуска парчето с което иска да участва ... Хехе, толкоз' лестно ли стават нещата? Ами трябва някой някаква идея да даде .. Аз не се ебавам като го казах тва .. Не съм си и мислил, че се ебаваш, но тук всеки човек - различен вкус, и ако действително се получи твоята идея, представи си 1 диск, фрашкан със метъл, рап, денс, хаус, псай, *коре...направо ще заформим цяла боза..
Че какво лошо в бозата, по нещо за всеки. Има хора които слушат много стилове.
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2007 11:46
Zero-Blade написа: slim_k написа: Zero-Blade написа: slim_k написа: Ами който наистина е съгласен, да пуска парчето с което иска да участва ... Хехе, толкоз' лестно ли стават нещата? :P Ами трябва някой някаква идея да даде .. Аз не се ебавам като го казах тва .. Не съм си и мислил, че се ебаваш, но тук всеки човек - различен вкус, и ако действително се получи твоята идея, представи си 1 диск, фрашкан със метъл, рап, денс, хаус, псай, *коре...направо ще заформим цяла боза.. :lol:
То затова ще е PCMania компилация без стилова насоченост. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2007 12:15
Zero-Blade написа: slim_k написа: Zero-Blade написа: slim_k написа: Ами който наистина е съгласен, да пуска парчето с което иска да участва ... Хехе, толкоз' лестно ли стават нещата? Ами трябва някой някаква идея да даде .. Аз не се ебавам като го казах тва .. Не съм си и мислил, че се ебаваш, но тук всеки човек - различен вкус, и ако действително се получи твоята идея, представи си 1 диск, фрашкан със метъл, рап, денс, хаус, псай, *коре...направо ще заформим цяла боза..
Ами прав си и точно затова ще е хубаво да кажа авторите да се насочат към по мрачни изпълнения ... В смисъл - метъла си е мрачен, твоя псай е мрачен, аз ще се опитам да направя нещо достойно и така, мет сигурно ще пусне някой черен дръмнбейс и той, тука понеже ембиънт много се прави - не е много розов и той ... Ако някой иска да пусне хаус парче, просто да го направи малко по тъмнишко и готово Когато музиката се обединява от определено настроение, стиловото различие не е от толкова голямо значение ...
Ако пък толкова много хора искат да пускат музика за цветя и рози, можем просто да направим компилацията в 2 части ...
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2007 13:44
Dark Side и Fag Side.
Иначе аз мисля да пусна една песничка на Noisebunker в неопределен стил, която всъщност беше към OST на Хрониките на Гръчата.
ПП
Някой няма ли да смаже с някой dhh?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2007 21:37
Sascha of clan Tzimisce написа: Dark Side и Fag Side.
Иначе аз мисля да пусна една песничка на Noisebunker в неопределен стил, която всъщност беше към OST на Хрониките на Гръчата.
ПП Някой няма ли да смаже с някой dhh?
DHH - психопатите от Русе ?
ПС - Оф Княже тва си ти, не мога да ти следя никовете вече Ти щеше да ми пращаш вокали
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2007 22:16
Ще видя какво мога да направя по въпроса
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2007 22:22
И така, в последните дни си мислех да направя трак в т. нар. ambient жанр, тоест бавна, успокояваща музика за медитация и релакс, и преди ден-два (не помня точно кога беше) направих това нещо с FL Studio...
http://www.fileden.com/files/2007/7/16/ ... wTrack.mp3
... и викам да ви питам к'во мислите.
Няма да е най-добрия ambient, който сте слушали, но ще се радвам да отделите малко време, да го чуете и да споделите впечатлението си.
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2007 22:52
Ицка, това е добро като някакъв фон, но ако искаш да направиш нещо , което да си тежи на мястото като ( дарк ) ембиънт или някаква дроунщина трябва да чуеш първо класиците в жанра ;р Свали Lustmord, Herbst9 и Sunn O))) , и просто виж какъв е принципа... Добавяй разни странни звуци, играй си с ефектите и еквалайзера , тури отекващи и далечни вокали и разни слова , злобей там [/b]
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2007 23:01
Ами аз от жанра съм слушал кажи-речи само Mike Oldfield, Enigma, Amethystium и все такива от този тип. А пък dark ambient не съм слушал, така, че това го правих по подобие на тези ^, които изброих (не, че може да се сравнява с тях и бих казал, че по-скоро прилича на част от саундтрака на някой документален филм за олимпийските игри за инвалиди, но нали опитвам там нещо).
Ще чуя и изпълнителите, които препоръча. ;]
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Ное 2007 17:10
Я малко да съживя темата с една новина.
Запалих се по (dark) ambient-a и вече имам собствен проект, който след дълги размисли нарекох Tar-a-Thor (защото съм голям фен на скандинавската митология). Ще творя dark ambient или поне нещо подобно да dark ambient, к'вото стане там.
Разбира се, пределно ясно ми е че съм пълен аматьор, но и без само се чудя с к'во да се занимавам.
А ето и голямата изненада - вие първи ще имате честта да чуето интрото на предстоящото демо (все още неозаглавено), което мисля да издам в близко бъдеще.
Tar-a-Thor - Trollish Wardrums (Intro)
Останалите тракове се разработват и в най-скоро време ще са готови.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Ное 2007 17:33
Имам въпрос, след като реша, че песента ми е готова как да я направя да заглъхва постепенно? ще стане ли с фрутито или трябва sound forge да теглим?
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Ное 2007 17:45
Arcatraz написа: Имам въпрос, след като реша, че песента ми е готова как да я направя да заглъхва постепенно? ще стане ли с фрутито или трябва sound forge да теглим?
Просто избираш свободен патерн, слагаш го в началото, от където искаш да почне намаляването на звука, цъкваш "record", цъкваш плей и намаляваш звука на трака от vol control-a горе в ляво. Като стигнеш минимум, цъкваш пак record да спре да записва и готово.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Ное 2007 17:48
Ocean Soul написа: Я малко да съживя темата с една новина. Запалих се по (dark) ambient-a и вече имам собствен проект, който след дълги размисли нарекох Tar-a-Thor (защото съм голям фен на скандинавската митология). Ще творя dark ambient или поне нещо подобно да dark ambient, к'вото стане там. Разбира се, пределно ясно ми е че съм пълен аматьор, но и без само се чудя с к'во да се занимавам. А ето и голямата изненада - вие първи ще имате честта да чуето интрото на предстоящото демо (все още неозаглавено), което мисля да издам в близко бъдеще. Tar-a-Thor - Trollish Wardrums (Intro)Останалите тракове се разработват и в най-скоро време ще са готови.
Това вече е друго Може би барабаните ще звучат по-добре ако са малко повече в дълбочина и със замазващ ефект. Накрая свършва много отрязано, тъй че добави още малко като за край и му дай fade out примерно ... Иначе е добро ;р
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Ное 2007 21:29
Днес успях да свържа китарата си заедно с ефекта (Degitech RP50) към кокпютъра.
Чува се идеално.
http://rapidshare.com/files/69261134/dont_cry.mp3.html
Това ми е първия запис който правя.
Песента е на Guns N' Roses - Don't Cry.
Знам че я мислите за лигава, но само тя ми дойде на ум тогава.
Да очаквам коментари.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Ное 2007 21:38
^
Някои ноти звучат леко "мъртви" (не натискаш достатъчно силно?).
И записът ти клипва, намали инпут левела.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|