Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 17:19
Ами там е различно. Там се търси вече съвсем друго звучене. Говорим си за първичната метъл бичкия, без разни ефекти:)
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 17:27
ПОГРОМ написа: Ами там е различно. Там се търси вече съвсем друго звучене. Говорим си за първичната метъл бичкия, без разни ефекти:)
Хех, имай впредвид, че Baphomet Engine са свирили death и black метъл, преди да минат на darkpsy.
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 17:29
Zero-Blade написа: Хех, имай впредвид, че Baphomet Engine са свирили death и black метъл, преди да минат на darkpsy. Е, може да са свирили, но едва ли са използвали софтуер за китарите. ;]
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 17:31
Ocean Soul написа: Zero-Blade написа: Хех, имай впредвид, че Baphomet Engine са свирили death и black метъл, преди да минат на darkpsy. Е, може да са свирили, но едва ли са използвали софтуер за китарите. ;]
Е, разбира се, че не са ползвали софтуер, но в сегашният им стил музика китарите пак си звучат първично.
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 17:38
Zero-Blade написа: Е, разбира се, че не са ползвали софтуер, но в сегашният им стил музика китарите пак си звучат първично. Дай да чуем нещо отнякъде, че нямат песни в Last.FM, а сайта им е "under construction".
Погром, демото ви кърти! И барабаните ли са правени с тази програма?
|
|
|
|
|
Wicked Spirit
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 18:15
Ocean Soul написа: Zero-Blade написа: Е, разбира се, че не са ползвали софтуер, но в сегашният им стил музика китарите пак си звучат първично. Дай да чуем нещо отнякъде, че нямат песни в Last.FM, а сайта им е "under construction". Погром, демото ви кърти! И барабаните ли са правени с тази програма?
Да, и барабаните.
Ето още малко Бахурметь - с гост музикант Ноктурно ( барабани/кртечница )
http://www.fileden.com/files/2007/1/14/640369/01-Demise%28Gibel%29.mp3
Накрая е много суъсайдъл , аахахах.
|
|
|
|
|
VincebusEruptum
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 18:47
ПОГРОМ написа: Рийзън теглих на времето от арената. Предполагам в isohunt или някой по-такъв торент ще го има. А ефекти за солото не съм ползвал. Ако искаш да чуеш горе-долу какво може да се постигне на тая програма - http://www.fileden.com/files/2007/1/14/640369/demo2007.rarИнструменталите са дело на чича ти Ноктурно, аз тука съм само вокал. И пак - на комп по-добре правете съпроводи, интрота, клавири и т.н., но китарата не може никога да звучи добре като е програмирана...
Аре бе , 'га ще прайте новото демо ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 19:04
'Гато съседо ти дойде да учи в София ;р
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 20:11
ПОГРОМ написа: И пак - на комп по-добре правете съпроводи, интрота, клавири и т.н., но китарата не може никога да звучи добре като е програмирана...
То и през кубета на стойност по-ниска от горната половина на трицифрените суми не звучи добре, ама такива са ни средствата .
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 22:53
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
VincebusEruptum
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 23:48
martinkfreеman написа: ПОГРОМ написа: И пак - на комп по-добре правете съпроводи, интрота, клавири и т.н., но китарата не може никога да звучи добре като е програмирана... То и през кубета на стойност по-ниска от горната половина на трицифрените суми не звучи добре, ама такива са ни средствата .
Вие поне имате : ) а ние кат се мъчим с тез кухарки,програми и глупости, за да сатанат ел.китари...и стаа един уй .
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2007 23:50
Bad Attitude написа: martinkfreеman написа: ПОГРОМ написа: И пак - на комп по-добре правете съпроводи, интрота, клавири и т.н., но китарата не може никога да звучи добре като е програмирана... То и през кубета на стойност по-ниска от горната половина на трицифрените суми не звучи добре, ама такива са ни средствата . Вие поне имате : ) а ние кат се мъчим с тез кухарки,програми и глупости, за да сатанат ел.китари...и стаа един уй .
Затова сме АГРО.
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2007 13:55
Bad Attitude написа: ... а ние кат се мъчим с тез кухарки,програми и глупости, за да сатанат ел.китари...и стаа един уй .
Sieg Hail SATAN!!1!!1
Ноктурно,
какво всъщност е Агро-блекметъл?
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2007 14:06
Ocean Soul - Reason-a трябва да го има в Замунда и Арена, бих постнал направо линк, но нещо ми отсвири секъв нет, отваря ми се само РС Манията
Както и да е - моя съвет е да си свалиш програма като ФрутиЛуупс с която ще придобиеш някакъв музикален усет и най-малкото след време ще са ти ясни основните неща при правенето на музика, а не Рийзън който без Миди Клавиатура е подобрен на вид И-Джей ...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2007 14:26
Slim_k
има го в Zamunda, но ще го свалям поне 4-5 часа с моя нет, който е "Faster than teh speed of Light". Благодаря все пак. :]
А аз иначе използвам FL Studio 5, на който вече разучих почти всичко (то не че е голяма философия...), а Reason ми трябва заради китарите, които са доста по-добри от тези в FL.
А бихте ли ме светнали (простете невежеството ми ) какво е това "миди клавиатура" и за какво служи?
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2007 20:37
Bad Attitude написа: martinkfreеman написа: ПОГРОМ написа: И пак - на комп по-добре правете съпроводи, интрота, клавири и т.н., но китарата не може никога да звучи добре като е програмирана... То и през кубета на стойност по-ниска от горната половина на трицифрените суми не звучи добре, ама такива са ни средствата . Вие поне имате : ) а ние кат се мъчим с тез кухарки,програми и глупости, за да сатанат ел.китари...и стаа един уй .
Бе честно ти кажем ПИВИТО СИ Е ПИВИ И ЕБАНЬЕ! По-добро от пиви 6505/5150 нема.
МИДИ клавиатурата е един голем хуй - подаваш МИДИ сигнал и той минава през семплер/ебаньце/нещо от тоя род. Същото като МИДИто на комптеро ти само дека и ти се мъчиш.
И накрайо кво да ви кажем, ПРАВЕТЕ СИ ЗАПИСИТЕ В С МУСИЦ! ПО-УБАВО НЕМА!
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2007 21:58
Ocean Soul написа: Bad Attitude написа: ... а ние кат се мъчим с тез кухарки,програми и глупости, за да сатанат ел.китари...и стаа един уй . Sieg Hail SATAN!!1!!1Ноктурно, какво всъщност е Агро-блекметъл?
Kompoth и Бахурметь.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2007 17:07
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2007 17:36
Справяш се. ;]
П.П: Коя е песента?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|