Хммм... ще ме биете а?! Злодеи такива... Аз тука заради вас и през нощта се трудя!

Както и да е, този път ще се престоря, че не съм чул (прочел) казаното(написаното) от вас, но да не се повтаря... Ето я и третата част:
Няколко дни по-късно училищния процес вече вървеше с пълна сила, дори вече започнаха и първите изпитвания. Но нека се прехвърлим в часа по история, в който Стелт в момента представяше новия ученик в класа:
-И така, ученици, това е новия ви съученик Деник, който туко що пристигна от чужбина, затова се присъединява чак сега към нас... Деник, можеш да седнеш до Надежда, виждам, че Фтпмен днеска отсъства... ако тя няма нищо против, разбира се...
-Не, нямам, дори напротив - отвърна Надежда - нека седне до мен.
-Добре тогава, значи няма да се налага да носим допълнителен чин за него, така че можем вече да започваме... И така, мисля да ви задам няколко въпросчета от последния урок: "Политически процеси в Азия след 1945г."( все пак това е сериозно учебно заведение и предметите се изучават по-разширено). Такаа, НоуНейм, знаеш ли какво важно събитие се е случило в Азия през 1971г.?
-През 1971г.... - започна неуверено НоуНейм - то не е станало в Азия ама... през 1971г. е роден 2рас, бе майна!
-Оценявам чувството ти за хумор, но не съм доволен от отговора ти - строго каза Стелт - истината е, че през 1971г. е създадена държавата Бангладеш, която се откъсва от Индия и започва да функционира като самостоятелна държава.
-Иии, това не го знаех - каза НоуНейм - какъв пропуск...
-Наистина, това беше малко труден въпрос - отвърна Стелт - затова ще ти задам още един, по-лесен: Какво е станало през 1973г.?
-Ми през 73-та година... - зачуди се НоуНейм - кво може да стане, 2рас е навършил 2 годинки...
-Достатъчно! - строго каза Стелт - При още един подобен отговор ще ти напиша двойка, ясно ли е?!
-Ми нема лошо - отговори НоуНейм - двойката ми е любимото число, нали е част от името на 2рас...
Стелт се изкушаваше наистина да му напише двойка, но не искаше да започва с лошите оценки още от началото на учебната година, затова се направи, че не го е чул и попита класа:
-Някой знае ли какво е станало през 1973г.... без да е свързано по някакъв начин с 2рас и живота му...
-Аз знам, другарю Стелт - отвърна Совиетс Арми от предпоследния чин - през 1973г. онези гадни агресори американците се изтеглят безславно от Виетнам, сразени от мощта на комунистическия боен дух! - завърши патетично той - Нали така, другарю учителю?
- В общи линии да - отговори Стелт - като се абстрахираме от съвсем леко изразеното ти лично мнение, това е отговора на въпроса. А знае ли някой какво се е случило през 1979г.?
-Аз знам - обади се Манни Калавера от предпоследния чин на другата редица - през 1979г. гадните съветски говеда нахлуват в Афганистан...
-Кого ще наричаш гадно съветско говедо бе ей, селяндур! - кресна му Кейн.
-Между другото селяндур не е обидна дума! - обади се ДжазДжак - защото, ако я разделим на две думи...
-Кой е селяндур бе ей тъпо гадно... - прекъсна заека Манни, но на свой ред също бе прекъснат:
-Ей, ей, я по-спокойно и двамата - намеси се Стелт - че ей сега ще извикам бодигарда И' Анар (бившия Екзистенович) да ви охлади мераците! Той малко феминист си пада човека, но това не значи, че не притежава необходимата мъжественост (демек мускули, вие за какво си помислихте) да се справи с вас, забивайки ви по един шамар или в краен сличай удряйки ви по един с палката... А да не забравяме и че ако кажа на Админ за тази случка, може да ви сподели и ужасното проклятие БАН (безвъзвратно и абсолютно напускане). Така че мерете си приказките...
-Съжаляваме Стелт - извиниха се в един глас Кейн и Манни - повече няма да правим така!
-Надявам се - строго ги погледна Стелт - за ваше добро е! Е, това беше всичко за днес, желая ви приятен ден! - завърши Стелт - А, и Кейн, Манни, да не вземете да се сбиете сега след като излеза?
-Споко шефе, и да го направят, аз ще ги разтърва - каза ДжазДжак, показвайки 25-сантиметровия си бицепс - можеш да си тръгнеш спокойно, няма от какво да се притесняваш! А, и между другото Майк, я ела тука да си поговорим малко !- каза ДжазДжак, след като Стелт излезе - Съветвам те да стоиш далече от Фреш, защото иначе...
-Иначе какво? - нахално попита Майк.
-Иначе ще те предизвикам на... съдебно дело!(ДжазДжак беше започнал преди време една игричка, в която юзърите от форума се съдеха помежду си, а той беше съдия - пояснявам за тези, които са от съвсем скоро във форума). Няма да може аз да съм съдията, но ще помолим някой друг за това, който е безпристрастен, и той ще реши кой от нас е по-достоен за Фреш.
-А не трябва ли тя да реши, все пак, бе умник! - попита Майк - А пък и без това няма смисъл ние двамата да се караме за нея, защото днес тя ми каза, че вече си има гадже!
-О, не, това е ужасно! - каза ДжазДжак - И кой е щастливеца, каза ли ти поне?
-Да, попитах я и тя ми каза, че не го познавам, бил някой си Рийф.
-Рийф... хм - замисли се ДжазДжак - абе в "Клуба на самотните влюбени" на Макс Пейн нямаше ли един Рийф? Дето разправяше че от две години харесвал някякво момиче, но го било страх да й каже! Ами ако това момиче е Фреш и оня Рийф най-накрая е събрал смелост да й разкрие чувствата си?! Трябва незабавно да се срещнем с този Рийф, за да разберем каква е истината!
-Защо, нали Фреш ми го каза това, че са гаджета с Рийф... защо ще ме лъже? - недоумяващ попита Майк.
-Как защо - за да се отърве от грозната ти мутра, която я следва навсякъде, разбира се! Писнало й е от теб и затова е решила да те излъже че си има гадже и е измислила някакво произволно име, което по случайност съвпада с това на нашия човек. Толкова е просто!
-Наистина ли вярваш, че е станало така? - попита Майк
-Иска ми се да е станало така! - отвърна ДжазДжак - Едно обаче е сигурно - трябва да говорим с този Рийф на всяка цена. Само той може да ни каже истината!
-Добре, но как ще го намерим?
-Ще питаме Максата - той трябва да има адреса или телефона му - каза ДжазДжак - трябва да му ги е дал при записването си в клуба.
-Добре, ама Максата си тръгна вече! - каза Майк
-Не може да е стигнал далеч - давай да го догоним - отсече ДжазДжак.
-Ей, чакай малко! - спря го Майк - ами ако се окаже, че наистина не са гаджета... ние двамата как ще си решим спора тогава?
-Абе после ще мислим за това! - отговори ДжазДжак - Дай първо да се справим с общия враг! - допълни той и в очите му пробляснаха опасни пламъчета.
-Прав си, да вървим да намерим Максата!
П.С. Пак повтарям, този разказ няма за цел да обижда никого, ако някой се чувства обиден или засегнат по някакъв начин, предварително му се извинявам!
П.П.С. Рийф, доволен ли си сега пич... надявам се все пак да пожалиш училището!