Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Харесва ли ви разказа?

Да, добър е!    73%  73%  [ 46 ]
 Не, не ми харесва!    13%  13%  [ 8 ]
 Абе... средна работа!    14%  14%  [ 9 ]
Общо гласове : 63
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие:
Публикувано на: 08 Сеп 2004 11:51

Reaf написа:
Пак не са ме включили :cry: Ще зема да мина с едно изтребителче да срина даскалото :twisted: Споко няма да се целя в Фрешчето :lol: ,ама за другите не отговарям :twisted:
Reaf няма да ти е лесно щот ние имаме Хънтър и Хикс за противо-въздушна отбрана с БФГ тъй че внимателно помисли преди да ни нападаш :D

Профил WWW

Аватар
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
Заглавие:
Публикувано на: 08 Сеп 2004 12:11

Ами тогава няма да дойда сам. :twisted: А и благодаря че ми каза кои да са ми приоритетните цели в случая. :twisted:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Сеп 2004 12:23

Мен що ме нема плс в следващия да участвам (може като черната дъска)нали съм Даркнес :D

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 08 Сеп 2004 14:22

Reaf написа:
Ами тогава няма да дойда сам. :twisted: А и благодаря че ми каза кои да са ми приоритетните цели в случая. :twisted:

Mуахаххаа! :evil: Ела, ела! Той Хънтър, като се скатае някъде няма да видиш откъде ще ти дойде изстрела :evil:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 08 Сеп 2004 15:40

Corporal_Hicks® написа:
Reaf написа:

Mуахаххаа! :evil: Ела, ела! Той Хънтър, като се скатае някъде няма да видиш откъде ще ти дойде изстрела :evil:

Муахаххаа!Гадовете в Дуума свършиха,та сега си търся нови жертви.Със изтребители не съм пробвал(е откакто не съм джиткал на Дженералс...),ма що па не.Тъкмо ще има тръпка.Хиксе айде и ти бе,фащай гранатомета.
Сега по темата - Е ще има ли продължение???

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие:
Публикувано на: 08 Сеп 2004 15:51

HUN73R™ написа:
Corporal_Hicks® написа:
Reaf написа:

Муахаххаа!Гадовете в Дуума свършиха,та сега си търся нови жертви.Със изтребители не съм пробвал(е откакто не съм джиткал на Дженералс...),ма що па не.Тъкмо ще има тръпка.Хиксе айде и ти бе,фащай гранатомета.

Ми то Барса се появи по едно време, разгледа темата и си плю на джапанките :D Но вероятно ще има.Ако обаче не постне нова част предлагам да се организираме ти и Хикс с БФГ, Рииф с изтребителчето а аз мога си взема лаитсаибер и ше ходим да бием Барса докат' не се съгласи да напише нова част :twisted: :twisted: :twisted:

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 08 Сеп 2004 16:04

HUN73R™ написа:
Хиксе айде и ти бе,фащай гранатомета.

А, аз отдавна съм го хванал, и не го пускам :evil: :D

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Сеп 2004 16:38

Мисля и аз да последвам примера на HeadHunter-а.
Верно не се вясвам толкоз често ма карай.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Сеп 2004 18:05

dadi написа:
HUN73R™ написа:
Corporal_Hicks® написа:
Reaf написа:

Ми то Барса се появи по едно време, разгледа темата и си плю на джапанките :D Но вероятно ще има.Ако обаче не постне нова част предлагам да се организираме ти и Хикс с БФГ, Рииф с изтребителчето а аз мога си взема лаитсаибер и ше ходим да бием Барса докат' не се съгласи да напише нова част :twisted: :twisted: :twisted:

По добре да не го бием иначе няма да напише следващата част.

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Great job !
Публикувано на: 08 Сеп 2004 19:39

Много е добро ! Продължавай в същия дух ! А ... и ако може да те помоля нещо ... или по-скоро с учителя ще трябва да говоря ама както и да е ... аз по принцип обичам да сядам сама и на последния чин(щото съм най-високата(почти) от класа ама в тоя случай май съм най-ниската ;) хехе !) Моля те ! Или да измислиш нещо в следващия 'епизод', така че да не сядам с ftpman,(хмм ... наскоро не съм го вижзала а пък и не ми е отговарял на ЛС) моля ! Много благодаря !

And Rare
False Friends
Like Autumn Leaves
Are Found Everywhere

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
Заглавие:
Публикувано на: 08 Сеп 2004 19:47

HUN73R™ написа:
Corporal_Hicks® написа:
Reaf написа:

Ама вие все още си мислите,че ще съм сам(не че има значение,аз пак ще се справя :twisted: ).Като толкова много ще се отбранявате да зема и други самолети да ползвам(бомбандировачи).А и много весело да целиш самолет с гранатомет,успех :twisted: .
Само един съвет:ако искате да сте предизвикателство предлагам BattleField.

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 08 Сеп 2004 20:04

Хмм убихме се с бъзиците,то човек да не каже нещо смешно(поне според ме) ей!Айде стига Рийф.И всичко тва защо го почнахме бе?Аз май казах един бъзик за Фреш и сички юруш.То не беше офтопик,не беше чудо.Айде успокой се.Бтв има си ракети с топлинно насочване.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Сеп 2004 20:32

denik написа:
аз бих желал да бъда включен в разказа примерно като новия ученик или нещо от сорта но ти ще си решиш

Ако ще вкючваш denik може ли плсс, той да седне до мен плсссссссс(ако и той иска, де !) !!!

And Rare
False Friends
Like Autumn Leaves
Are Found Everywhere

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Сеп 2004 21:01

Мхм... Не мислите ли че стана банално? Напоследък "миличките" разказчета с форумняци за "горичката", "училището", "селцето" и тем подобни щуротии доста зачестиха. Айде пишете нещо по-сериозно, не такива лиготии, моля ви се!

offTopic:

Айде ше кажа и нещо за новия ми разказ... /Че как иначе. Без да се похваля не може! :wink: / Бе, само една дума.
Осъвременен Дон Кихот... Но когато го напиша сами ще разберете за какво става дума. :) Айде и още нещо - "малко" ще е параноичен...

Ех, чакай бе, до къде съм стигнал?!? В чужди теми да правя реклами... Въй, въй, въй...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 02:22

Хммм... ще ме биете а?! Злодеи такива... Аз тука заради вас и през нощта се трудя! :) Както и да е, този път ще се престоря, че не съм чул (прочел) казаното(написаното) от вас, но да не се повтаря... Ето я и третата част:

Няколко дни по-късно училищния процес вече вървеше с пълна сила, дори вече започнаха и първите изпитвания. Но нека се прехвърлим в часа по история, в който Стелт в момента представяше новия ученик в класа:
-И така, ученици, това е новия ви съученик Деник, който туко що пристигна от чужбина, затова се присъединява чак сега към нас... Деник, можеш да седнеш до Надежда, виждам, че Фтпмен днеска отсъства... ако тя няма нищо против, разбира се...
-Не, нямам, дори напротив - отвърна Надежда - нека седне до мен.
-Добре тогава, значи няма да се налага да носим допълнителен чин за него, така че можем вече да започваме... И така, мисля да ви задам няколко въпросчета от последния урок: "Политически процеси в Азия след 1945г."( все пак това е сериозно учебно заведение и предметите се изучават по-разширено). Такаа, НоуНейм, знаеш ли какво важно събитие се е случило в Азия през 1971г.?
-През 1971г.... - започна неуверено НоуНейм - то не е станало в Азия ама... през 1971г. е роден 2рас, бе майна!
-Оценявам чувството ти за хумор, но не съм доволен от отговора ти - строго каза Стелт - истината е, че през 1971г. е създадена държавата Бангладеш, която се откъсва от Индия и започва да функционира като самостоятелна държава.
-Иии, това не го знаех - каза НоуНейм - какъв пропуск...
-Наистина, това беше малко труден въпрос - отвърна Стелт - затова ще ти задам още един, по-лесен: Какво е станало през 1973г.?
-Ми през 73-та година... - зачуди се НоуНейм - кво може да стане, 2рас е навършил 2 годинки...
-Достатъчно! - строго каза Стелт - При още един подобен отговор ще ти напиша двойка, ясно ли е?!
-Ми нема лошо - отговори НоуНейм - двойката ми е любимото число, нали е част от името на 2рас...
Стелт се изкушаваше наистина да му напише двойка, но не искаше да започва с лошите оценки още от началото на учебната година, затова се направи, че не го е чул и попита класа:
-Някой знае ли какво е станало през 1973г.... без да е свързано по някакъв начин с 2рас и живота му...
-Аз знам, другарю Стелт - отвърна Совиетс Арми от предпоследния чин - през 1973г. онези гадни агресори американците се изтеглят безславно от Виетнам, сразени от мощта на комунистическия боен дух! - завърши патетично той - Нали така, другарю учителю?
- В общи линии да - отговори Стелт - като се абстрахираме от съвсем леко изразеното ти лично мнение, това е отговора на въпроса. А знае ли някой какво се е случило през 1979г.?
-Аз знам - обади се Манни Калавера от предпоследния чин на другата редица - през 1979г. гадните съветски говеда нахлуват в Афганистан...
-Кого ще наричаш гадно съветско говедо бе ей, селяндур! - кресна му Кейн.
-Между другото селяндур не е обидна дума! - обади се ДжазДжак - защото, ако я разделим на две думи...
-Кой е селяндур бе ей тъпо гадно... - прекъсна заека Манни, но на свой ред също бе прекъснат:
-Ей, ей, я по-спокойно и двамата - намеси се Стелт - че ей сега ще извикам бодигарда И' Анар (бившия Екзистенович) да ви охлади мераците! Той малко феминист си пада човека, но това не значи, че не притежава необходимата мъжественост (демек мускули, вие за какво си помислихте) да се справи с вас, забивайки ви по един шамар или в краен сличай удряйки ви по един с палката... А да не забравяме и че ако кажа на Админ за тази случка, може да ви сподели и ужасното проклятие БАН (безвъзвратно и абсолютно напускане). Така че мерете си приказките...
-Съжаляваме Стелт - извиниха се в един глас Кейн и Манни - повече няма да правим така!
-Надявам се - строго ги погледна Стелт - за ваше добро е! Е, това беше всичко за днес, желая ви приятен ден! - завърши Стелт - А, и Кейн, Манни, да не вземете да се сбиете сега след като излеза?
-Споко шефе, и да го направят, аз ще ги разтърва - каза ДжазДжак, показвайки 25-сантиметровия си бицепс - можеш да си тръгнеш спокойно, няма от какво да се притесняваш! А, и между другото Майк, я ела тука да си поговорим малко !- каза ДжазДжак, след като Стелт излезе - Съветвам те да стоиш далече от Фреш, защото иначе...
-Иначе какво? - нахално попита Майк.
-Иначе ще те предизвикам на... съдебно дело!(ДжазДжак беше започнал преди време една игричка, в която юзърите от форума се съдеха помежду си, а той беше съдия - пояснявам за тези, които са от съвсем скоро във форума). Няма да може аз да съм съдията, но ще помолим някой друг за това, който е безпристрастен, и той ще реши кой от нас е по-достоен за Фреш.
-А не трябва ли тя да реши, все пак, бе умник! - попита Майк - А пък и без това няма смисъл ние двамата да се караме за нея, защото днес тя ми каза, че вече си има гадже!
-О, не, това е ужасно! - каза ДжазДжак - И кой е щастливеца, каза ли ти поне?
-Да, попитах я и тя ми каза, че не го познавам, бил някой си Рийф.
-Рийф... хм - замисли се ДжазДжак - абе в "Клуба на самотните влюбени" на Макс Пейн нямаше ли един Рийф? Дето разправяше че от две години харесвал някякво момиче, но го било страх да й каже! Ами ако това момиче е Фреш и оня Рийф най-накрая е събрал смелост да й разкрие чувствата си?! Трябва незабавно да се срещнем с този Рийф, за да разберем каква е истината!
-Защо, нали Фреш ми го каза това, че са гаджета с Рийф... защо ще ме лъже? - недоумяващ попита Майк.
-Как защо - за да се отърве от грозната ти мутра, която я следва навсякъде, разбира се! Писнало й е от теб и затова е решила да те излъже че си има гадже и е измислила някакво произволно име, което по случайност съвпада с това на нашия човек. Толкова е просто!
-Наистина ли вярваш, че е станало така? - попита Майк
-Иска ми се да е станало така! - отвърна ДжазДжак - Едно обаче е сигурно - трябва да говорим с този Рийф на всяка цена. Само той може да ни каже истината!
-Добре, но как ще го намерим?
-Ще питаме Максата - той трябва да има адреса или телефона му - каза ДжазДжак - трябва да му ги е дал при записването си в клуба.
-Добре, ама Максата си тръгна вече! - каза Майк
-Не може да е стигнал далеч - давай да го догоним - отсече ДжазДжак.
-Ей, чакай малко! - спря го Майк - ами ако се окаже, че наистина не са гаджета... ние двамата как ще си решим спора тогава?
-Абе после ще мислим за това! - отговори ДжазДжак - Дай първо да се справим с общия враг! - допълни той и в очите му пробляснаха опасни пламъчета.
-Прав си, да вървим да намерим Максата!

П.С. Пак повтарям, този разказ няма за цел да обижда никого, ако някой се чувства обиден или засегнат по някакъв начин, предварително му се извинявам!
П.П.С. Рийф, доволен ли си сега пич... надявам се все пак да пожалиш училището!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 08:02

Ха-ха-ха! Много е смешно. Това е най-добрия епизод досега.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 08:41

- Пилоти,операцията се отменая.-разнесе се гласа на капитан Рийф из целия хангар,последван от негодувание - Отивайте при жените си,сигурен съм че ви чакат.
Така значи ще си говорим,а?Макс,приятелю,да не им кажеш къде живея,че тъкмо си купих новия апартамент.Не ми се ще да литне в въздуха.
Сега сероизно.Благодаря много,повече отколкото си представаш.Това е върховно,включи ме,че и като предполагаемото гадже на Фреш.Какво по-хубаво.

П.П.:Сега като участвам да не земете да заформите една ловна дружинка,че като знам има и бракониери в групата.Смятам че враждата вече я няма.Не ми се ще да викам момчетата пак,тъкмо се прибраха.Аре мир.

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 08:55

Хаха това е по-добро от предишното.Виждам че вече си се въздържал от описанията на героите.Давай давай още.А и още един въпрос то колко хора ще я делите(ме) тая Фреш???То 100 и се точат айде успокойте се де.Тя само кат види кво пишете тука ше се комплексира бе.Ама и аз да продължа бъзика :
А бтв Рийфчо момчето тепърва започваме.За Фреш или за спорта,ама в мир не е интересно някакси.Все пак както казах,ако ше воюваме тука за момичето,ние с Хикса сме най подготвени(Хмм Джак.Майк нищо лично ама...) :lol: :twisted: :evil:

П.П. - Споко Барса.Нема да те биеме.Я дай насам некоя мацка в следващия епизод(може и Фреш щот то колко хора мисляд да се разправят с Рийф,аз само ше гледам и ше се възползвам после :twisted: ),та дай някоя мацка тука и предлагам лични услуги на бодигард( и противовъздушна отбрана също)Никой няма да те бие гаранция :twisted:

П.П.П.- лелеее колко глупости - повредил съм се нещо...

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 12:34

Много се вживявате всички бе. :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 12:40

Барса написа:
каза ДжазДжак, показвайки 25-сантиметровия си бицепс