Автор |
Съобщение |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 29 Юли 2023 13:12
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 24 Авг 2023 10:44
На един борец му се развалила колата. Принудил се да хване влак. Влязъл в едно купе, където имало само някаква млада двойка. По някое време, момичето помолило своя приятел: - Скъпи, би ли отворил прозореца? Направо умирам от жега. Младежът бил хилав и слаб физически. Започнал да върти ръкохватката, напъвал се колкото сили имал, но прозорецът - така и не се отварял. Най-сетне, борецът станал от мястото си и казал: - Айде, бегай оттука! Когато това се случило, дебеловратият отметнал глава назад. А после - с всичка сила я забил в прозореца! Стъклото станало на сол! Тогава борецът се обърнал към младежа и казал назидателно: - Разбра ли сега, бате? Не са важни мускулите! Важното е човек да си служи добре с главата! бебешки олекотени завивки,бельо за бременни,пликове за кърма,гащи за родилки
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 28 Авг 2023 07:55
Порасналият Иванчо чете вестник и преразказва на Мария: - Гледай Марийке, какво пише във вестника, значи всеки път когато вдишвам и издишвам, умира по един човек... - Ми нормално, като не си миеш зъбите... протектори за зърна,биберони bibs,lansinoh,боди с къс ръкав
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 03 Сеп 2023 15:19
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 03 Сеп 2023 15:20
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 14 Сеп 2023 20:24
- Госпожо, харесвате ли класиката? - Мен всякак ми харесва! херпес зостер,мравучкане
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|