Автор |
Съобщение |
EviL
|
 |
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2004 19:49
Така момчета едно нещо ми прави впечатление и това е че имате влечение към сложните неща ! Препоръчвам ви първо да претеглите плюсовете и минусите и тогава да си давате гласът . Аз за момента ще се въздържа ( до два поста ще си дам гласът ).
Ето редът отново !
1 Reaver
2 [LoK]TheGuardian
3 ТТ2
4 The_prophet
5 Evil.
6 The Dark One
7 MM13_666
8 Deywona
9 He@d_HuNteR
10 Rand_al-Tor
ТТ2 е на ход по мой изчисления ( ама може да не съм изчислил добре ) .
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
 |
TT2
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2004 20:17
EviL написа: Така момчета едно нещо ми прави впечатление и това е че имате влечение към сложните неща ! Препоръчвам ви първо да претеглите плюсовете и минусите и тогава да си давате гласът . Аз за момента ще се въздържа ( до два поста ще си дам гласът ).
Ето редът отново ! 1 Reaver 2 [LoK]TheGuardian 3 ТТ2 4 The_prophet 5 Evil. 6 The Dark One 7 MM13_666 8 Deywona 9 He@d_HuNteR 10 Rand_al-Tor
ТТ2 е на ход по мой изчисления ( ама може да не съм изчислил добре ) .
Добре изчисляваш... е, аз пуснах! Този път е малко по-дълго, но мисля, че съвсем не е за сметка на качеството. Надявам се да ви хареса!
___________________________________ Reise, Reise, Seemann, reise, und die Wellen weinen leise, in ihrem Blute steckt ein Speer, blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
|
|
|
|
 |
Sasuke
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2004 20:41
ТТ2, бравос, много хубаво, дълго, изчерпателно, интересно, всичко си има! 
___________________________________ Когато ружите цъфтят, не виждаш другите цветя.
|
|
|
|
 |
EviL
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2004 20:42
Класика ТТ2 . Просто перфектно , запазил си балан има и масовка - супер . Сега остава да наглася мойта част . Но първо ще изчакам да пристигне едно лично съобщение  !
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2004 20:43
ТТ2, със сигурност дължината не е за сметка на качеството, БРАВОС.
Има само едно нещо, което малко ме подразни: до сега Evil не говореше така приповдигнато, сякаш рецитира стихотворение.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
TT2
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2004 21:00
Reaver, да, тук имаш право... но просто няма как да въодушевява войниците си с нормален патос, а и видях, че в темата започна малко по-заканително и приповдигнато - и реших, че не би било проблем. Но си признавам, че взех това решение ей-така, без да се допитам до него (не че и можех... нямах нет като писах;))
___________________________________ Reise, Reise, Seemann, reise, und die Wellen weinen leise, in ihrem Blute steckt ein Speer, blutet leise in das Meer
|
|
|
|
 |
EviL
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2004 21:29
Не мисля че това е проблем основно защото ти описваш как твоя герои вижда нещата . Искам да кажа че две същества могат да гледат едно и също нещо и да го разбират по различен начин . Споко моя герои ще си върне леденото самообладание в следващата част ( мисля да го изкъпя в кръв ).
Сега на ред е The_prophet .
А да искам да кажа че може да се забавя с моето продължение ( малко вероятно но възможно ) защото утре трябва да си търся костюм ( ех бал  ).
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2004 22:05
Аз мойто почнах да го пиша, ама пак няма да ми стигнат страниците. Ако стане нещо в разрез с това, което съм писал трябва да започна отначало. Имам идея да се набутам в някоя огромна битка, без войска и в пълния хаос да обивах ту едните, ту другите.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2004 22:27
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2004 22:44
Това с тайните съюзи го бях предложил на Evil много отдавна, с някои други неща относно дуелите и играта като цяло. Guardian еми ще се пише така, че катосе стигне до битката да се спре и всеки да обяви каквото има(тайни войски(които си си уредил), съюзи, предателства и каквото още можеш да се сетиш )
|
|
|
|
 |
EviL
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2004 19:08
The_prophet браво часта ти е много добра . Може като единствен минус да се приеме онова с битката . Излиза че ако тия пичове ездачите ти не се промъкнат и не избият стотина вампира то драконите ти няма да се справят в открита битка ( а ми се стори че бая драконми си довел ) !
Ето редът отново !
1 Reaver
2 [LoK]TheGuardian
3 ТТ2
4 The_prophet
5 Evil.
6 The Dark One
7 MM13_666
8 Deywona
9 He@d_HuNteR
10 Rand_al-Tor
Сега на ход е Evil - аре Зло чакам часта ти скоро !
|
|
|
|
 |
MM13_666
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2004 19:59
Леле хора нямате ли спирачки бе. Четох до ТТ2, добри части, Рейвъре твойто пак е дъ бест. Ловецо, май не си разбрал, че вещиците не сжалят качулките си, а? Е карай ама друг път внимавай. Добри продължения несъмненно.
___________________________________ Drink their blood,
Kill them all,
Send their souls to hell.
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2004 21:44
Пророче, харесва ми частта ти, но не мисля, че това с промъкването в града е добра идея. Ако всички спят, то не е ли по добре директно да дойдеш с драконите(които са били изключително много според това, което прочетох) и да ги изпепелиш докато още не са на себе си? Всъщност ти си решаваш, но с такива тактики може и да паднеш във война.
ММ, благодаря за подкрепата.
|
|
|
|
 |
The Dark One
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2004 11:02
Какво да кажа? Като чета частите ви, направо на срам ме удря
П.П- Чудя се, дали да си удължа частта, или да оставя част от идеите си за после?
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
 |
Head_HunteR
|
 |
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2004 13:37
MM13_666 написа: Леле хора нямате ли спирачки бе. Четох до ТТ2, добри части, Рейвъре твойто пак е дъ бест. Ловецо, май не си разбрал, че вещиците не сжалят качулките си, а? Е карай ама друг път внимавай. Добри продължения несъмненно.
Написах, че я е смъкнала, защото се сетих, че при онзи човек пак я смъкна.
Ако става дума и ти си направил една грешка - отвлякоха сина на Нихлатак, а не на Стипур, който е шефа на охраната, ноооо това няма значение. Вече ше внимавам с качулките.
|
|
|
|
 |
TT2
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2004 19:33
He@d_HuNteR написа: MM13_666 написа: Леле хора нямате ли спирачки бе. Четох до ТТ2, добри части, Рейвъре твойто пак е дъ бест. Ловецо, май не си разбрал, че вещиците не сжалят качулките си, а? Е карай ама друг път внимавай. Добри продължения несъмненно. Написах, че я е смъкнала, защото се сетих, че при онзи човек пак я смъкна. Ако става дума и ти си направил една грешка - отвлякоха сина на Нихлатак, а не на Стипур, който е шефа на охраната, ноооо това няма значение. Вече ше внимавам с качулките.
Ама и двете са повече от сериозни грешки, фактически... Моля ви, ако ще продължавате да пишете, възприемайте разказа сериозно и спазвайте въведеното от авторите до най-малкия детайл.
|
|
|
|
 |
The Dark One
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2004 20:52
Хайде, де Злобен (sorry)! Ще ти изтече срока (на годност)!
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
 |
EviL
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2004 20:53
Хора трябва да кажа че няма да мога днес да пусна часта си . Знам че е непростимо особено като става въпрос за организатора и ще поема последствията си . Офицялно ми остат две предопреждения преди да съм алт ! До утре вечерта ще си пусна часта . Ако човека след мен е готов с неговата част нека я пусне .
Надявам се да проявите разбиране ( това се отнася особено към хората към който аз не съм проявил такова ) !
|
|
|
|
 |
The Dark One
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2004 20:57
Ок!
След теб май бях аз, преди няколко минутки си довърших часта! Тамън!
Ей, сега я пускам!  (искам критики  )
|
|
|
|
 |
TT2
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2004 21:17
The Dark One, принципно е добре, но имаш сериозна грешка, каквито в последния си пост казах, че не могат да съществуват - това е невнимателно четене, допустимо за читател, но ако си автор към този разказ...:
около Ил Езалх няма гора, аз описвах пясък и пясък, пустини, вятъра... в пясъка няма дървета
Иначе беше добре, а и историята със съществата, нападнали демоните, не беше лоша.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|