Автор |
Съобщение |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2004 23:28
Все ще намеря някого в двореца ти. Ще намеря и теб и ще си уредим сметките. Ще се бия и с теб и с гадините ти ако трябва. Ако си наистина, честен няма да ги намесваш в дуела. Ако те победя, няма да те убия, така няма и да ме нападнат драконите ти, но със сигурност ще ти оставя нещо, нещо което ще те накара да ме помниш.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
Head_HunteR
|
 |
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2004 10:11
няма да е зле да се направи списък на съюзите, че след похода срещу хората можя да измета някоя раса от картата на долната земя обаче трябва да си направя сметката коя.
|
|
|
|
 |
The Dark One
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2004 11:05
Честно да ви кажа, аз мисля да се отказвам  .
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
 |
Head_HunteR
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2004 11:14
И защо мислиш така.
|
|
|
|
 |
EviL
|
 |
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2004 11:19
Оти тъи бе The Dark One ? Все пак решението си е твое но според мен тчоно сега запчва забавата ! [/quote]
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
 |
Sasuke
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2004 11:24
Наистина трябва да се разберем как ще се водят войните, защото няма да е реалистично ако някой примерно напише в продължението си, че щурмува замъка на някой друг и го завладява. Наближава времето на сериозните сражения, а ние още нямаме схема, по която да ги водим. Черни, що така бе душа?
___________________________________ Когато ружите цъфтят, не виждаш другите цветя.
|
|
|
|
 |
The Dark One
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2004 11:34
Еми, една от причините е, че вие имате някакви "супер яки" герои, а моя пиклю е някакво заблудено дете, и просто няма никакъв шанс в дуел/битка. Другото е, че не си падам писател и ви развалям разказа. Пък и не бликам от идеи....
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
 |
Sasuke
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2004 11:43
Контрааргументи:
1.Винаги е най-яко да играеш със слаби герои, аз най-много уважавам подобни люде!  А и в дуелите далеч няма грубата сила винаги да е решението.
2.Ставаш за писател, не съм видял слаби работи от теб, а самооценката никак не е нужна в случай, че комплекс за малоценност е на хоризонта. Как да ти кажа, вдигни го това самочувствие, има за какво
3.Аз също не бликам от идеи, частите ми са банални, то си е въпрос на муза, не е от човека!
___________________________________ Когато ружите цъфтят, не виждаш другите цветя.
|
|
|
|
 |
The Dark One
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2004 11:47
Еми, добре убеди ме. Сядам да си пиша частта, защото съвсем се бях отказал.
П.П- Като демона ти настъпи ("без да иска") моя лич ще видиш, колко е яко 
|
|
|
|
 |
EviL
|
 |
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2004 11:50
The Dark One моя супер як герои е супер заблуден . Всъщност якото в него е дракона който язди и нищо друго ! Със слабия герои можеш да завържеш интрига по лесно - а силния става само за масово меле ( обикновено колкото по-силен толкоз по-прост !
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
 |
Sasuke
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2004 11:52
За да не омаловажа героя си, ще кажа само, че ще е добре да направиш лича си голям играч на тронове, както се казва. Обичам много хитрите, които плетат интриги! Давай, чакаме! 
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2004 12:53
Тъмни, ти пишеш доста добре и героя ти(както го нарече заблудения пикльо) най-много ми допада до сега, дори повече от моя, който за съжаление стана прекалено корав. По едно време обмислях да се сбие с 30те дракона убийци на Evil и да почна отново, но ми се видя жалко да зарежа историята му просто така. Мисля да предизвикам някой на дуел и ако падна, дори и да не умра, да намеря начин да почна отначало с по-слаб герой.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
The Dark One
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2004 13:23
Разказа ми, се заформя като приключенски. Не знам дали ще мога да заплета в някоя друга част някаква интрига, но ще пробвам. EviL ти поне дракон си имаш, а аз
Reaver ти имаш прекрасни идеи. Можеш да измислиш нещо което да намали силите на героя ти
П.П- Между другото частта ми е почти готова (както преди кратка с доста разговори)
|
|
|
|
 |
Sasuke
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2004 13:25
Браво, Черни, това е добра новина!
|
|
|
|
 |
Head_HunteR
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2004 13:31
Според мене изхода на войната трябва изцяло да зависи от двамата, които я водят. За тая цел трябва да се направи някакво състезание между двамата. Най-удобно ще е май в чата. Да речем двамата ще трябва да отговарят на въпроси по няква тема или некви подобни глупости. Обаче трябва да се измисли някаква съревнование между двамата, и който победи , ще победи и във войната.
|
|
|
|
 |
Sasuke
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2004 13:34
Само че първо не всички са в чата. И второ, почти няма да има случай, в който войната да е един на един, все пак има доста здрави съюзи!
|
|
|
|
 |
The Dark One
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2004 14:18
Това с чата, въобще не ми допада. По-добър начин е този с гласуването, но хайде да се понапънем малко и да измислим (изсерем) някой по-добър начин...
|
|
|
|
 |
Sasuke
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2004 14:28
Хм, нека е с гласуване, но преди това предлагам всеки един от всяка една страна да излага доводите си и евентуалните последствия от битката. И след това всеки да прецени кой край най-много би му допаднал на фона на разказа като цяло (повтарям на фона на разказа, а не на личните облаги на героите) и да стане гласуването като при дуелите. Това е някакъв компромисен вариант, макар че би могъл още да се поработи, все пак войните са много важна част!
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2004 17:07
Това ми звучи добре, аз съм "за".
|
|
|
|
 |
The Dark One
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2004 17:10
Ми, добре в момента това е най-добрия вариант, така, че и аз съм "За" 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|