Автор |
Съобщение |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2006 11:59
Buurz-Ghaash-ishi написа: Existence написа: FightUntilTheEnd написа: Без да намесваме манастирите , пристъпката не е присъща за теб. Признаваш. Може би думата, която търсиш, е ... постъпка? Може да е простъпка. О.О От къде знаеш, че знаеш езика перфектно? 
Откъде си сигурен, че знаеш какво е искал да каже човека
Може да е, а може и да не е.
Може да е искал да каже пай.
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2006 14:35
Existence написа: Buurz-Ghaash-ishi написа: Existence написа: FightUntilTheEnd написа: Без да намесваме манастирите , пристъпката не е присъща за теб. Признаваш. Може би думата, която търсиш, е ... постъпка? Може да е простъпка. О.О От къде знаеш, че знаеш езика перфектно?  Откъде си сигурен, че знаеш какво е искал да каже човека  Може да е, а може и да не е. Може да е искал да каже пай. Пай е мъжки род .. Исках да кажа мусака .
"Мусаката не е присъща за теб . Признаваш."
Точно .. Грешка просто.
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2006 15:29
Момчета, моля ви, не съсипвайте темата. Едно от малкото хубави неща в този форум е, нека си пазим дрязгите извън нея. Моля ви.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2006 21:38
Казим написа: Patriot_Sniper написа: Patriot??? Idiot???
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
Abdominal Pain
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2006 22:02
Minotaur King написа: Джаз, бива ли такъв мързел! Повече от година те моля да ме оправиш, а ти и досега си правиш оглушки! Няма ли да ме осъвремениш най-сетне?! Което Morgul превърна в: Morgul написа: Minotaur King написа: Джаз, бива ли такъв мързел! Повече от година те моля да ме оправиш, а ти и досега си правиш оглушки! Няма ли да ме осемениш най-сетне?! 
БТВ, Трупонарезенинс, купи си Лексотан, а ако не помогне потърси специализирана помощ.
|
|
 |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2006 07:15
Очевидно ме уважаваш много повече, отколкото аз мога да допусна, trigger happy.
Как инак да си обясня, че очакваш от мен поведение, едва ли не, на Самият Христа?
Благодарско.
Чак толкова много не съм очаквал, честно.
Сега ме чуй ясно. Теб говоря, но калинките да слушат:
- На ден говоря с повче от 30 човека в Нета.
Поне 7-8 от тях са нови или преоблечени.
Това е 4 х 5 = 20 дни месечно,
тоест 20 дни х 12 месеца годишно, БЕЗ ПРЕКЪСВАНЕ.
Дори ваканциите ми са свързани с надничане м Мрежата.
Много е възможно, да съм се припознал в теб.
Сори, ако е така.
...
А ти,
ако искаш да имаш дълъг живот на земята,
трябва да схванеш, че шега се прави на 4 очи или в тесен приятелски кръг,
където - кръг от съмишленици си доставят ВЗАИМНО джой, с изобличение, шеги и закачки.
Но същата шега,
изнесена БЕЗПРИЧИННО на всеослушание в анонимна нет-среда,
вече придобива други характеристики.
Защо?
Обяснявам.
Естествено, че мен думи не ме събарят.
Но иде реч за друго - Лош Пример, който би насърчил безсмислените невежи подмятания.
(и то стана така - сам виж, как точно ти предрекох, че тук непременно ще кацнат паразити).
Ти не ми писа на ЛС, а на общ план.
Общ план, който бива четен и от тонове калинки и безпросветна паплач, която живее в безумна скука и търси как да се заяде.
И понеже сами не смеят,
те ВИНАГИ възползват от неволни чуджи реплики,
за да яхнат вълната и да се покажат геройчета в очите на слепите маси.
---
Ясен ли съм?
Обобщавам (че се увлекох от възторг, наистина не очаквах някой тук да ме е чел така задълбочено и да изисква от мен поведение на пастир, едва ли не):
1
Сори, ако съм се припознал.
2
Внимавай, как и с кого се шегуваш,
за да бъдат дните ти много на земята.
Не за себе си говора, естествено.
Но има места в реалното, където подобно неблагоразумно включване, води до тежки травми в костната система.
Пази се.
За теб шега, за друг - нелепица.
И каква полза, ако правдата е на твоя страна, но гръбнакът ти е строшен на сол?!
--------
Чуй ме човече,
което за теб е толерантност,
за други е елеменарна безпомощност и дупедавство.
Цитираш ми думи от Св. Писание.
но разбери, там иде реч за ВРАГОВЕ, които те удрят.
А ти не си, и не можеш да ми бъдеш, враг.
Враговете са в РЕАЛНОТО.
Мъдър враг е по-добър е глупав приятел.
Ти, и тези които ти припяват, не сте ми врагове.
Разбери,
когато комарът те пощипва, не му прощаваш, защото - може ли комар със статут на враг, да бъде удостоен?
Естествено, че не може
и затова,
над мухи, комари и прочие хлебарки , дащно изсипваме туба РАИД.
---
Мир, и не унивай.
Пак ти казвам, че тук место за пичовски разлафки,
а това предполага тънко да отсяваш кой, какво и защо лафи.
Обичам този сайт и форум, закле`ам се!
Но тези, които бих допуснал да се шегуват с мен,
на всеослушание,
едва се побират на пръстите на двете ми ръце.
Мир.
...
P.S. Самоцитирането от уикенда, не е от мен.(който чете, нека разбира)
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2006 07:54
ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа: ... [последното]...
Пич... не те познавам ама дори ей толкова *показва с пръсти*, мненията ти рядко чета, понеже са безумно скучни и в повечето случаи са пълни с всякакви отнесени размишления за случки от личния ти живот, но признавам тази тема ме накара да се зачета (понеже тука се вясват и забавни цитати от теми, които не чета, та - следя я).
Един израз - ти си вярваш, а?
Не, няма проблем, тоест - израза не е изказан точно за този случай, но ако смяташ, че с тези размишления откриваш космическия кораб и е твое задължение да предадеш знанието на по-низшите интелектуалци от теб... Това е малко повече от целта за която си бил създаден, а тя е, именно - да си съществуваш, както всички останали 6 милиарда на планетата.
А това, което правиш ти, е да изкараш едно табло с много рисунки и изписано с толкова дребен шрифт, че се чете единствено с лупа, и да започнеш да обясняваш как се строи атомен реактор на местните общи работници.
Get-ваш ли идеята ми?
На който му трябва - той знае как да си построи безкраен източник на енергия, а останалите далеч не ги интересуват такива "тривиални" неща. Само че не са те баламите, понеже не искат да се научат, а е глупака онзи, който се опитва да ги научи.
Започнах и аз да говоря пълни глупости.
Виж 'ся 'кво 'щи кажа: Chill!
Преувеличаваш, света няма да свърши и небето няма да падне върху главите ни, ако някой, в някакъв си форум се е пошегувал с еди-кой-си. И не - никой няма да го причака вечерта във входа му за да го превърне в солна рафинерия.
И познай какво! Животът ти не приключва с този форум, съмнявам се да се изчерпва и с тези 20 дни в месеца, през които си в нета. Тогава защо да се ядосваме излишно?
Наистина ли смяташ, че няма хора от, сещаш се, "реалния" ти живот, които да не те смятат за, да кажем... надут егоцентричен многознайко?
Сериозно, трябва да си преподредиш приоритетите.
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2006 08:14
Existence написа: Пич... не те познавам ама дори ей толкова *показва с пръсти*, мненията ти рядко чета, понеже са безумно скучни и в повечето случаи са пълни с всякакви отнесени размишления за случки от личния ти живот, но признавам тази тема ме накара да се зачета (понеже тука се вясват и забавни цитати от теми, които не чета, та - следя я).
Противоречиш си, но благодаря за оценката все-пак.
Един израз - ти си вярваш, а?
Да.
Не, няма проблем, тоест - израза не е изказан точно за този случай, но ако смяташ, че с тези размишления откриваш космическия кораб и е твое задължение да предадеш знанието на по-низшите интелектуалци от теб...
Това ти го твърдиш, радвам се, че ми придаваш значение на колосален учител.
------- Това е малко повече от целта за която си бил създаден, а тя е, именно - да си съществуваш, както всички останали 6 милиарда на планетата. А това, което правиш ти, е да изкараш едно табло с много рисунки и изписано с толкова дребен шрифт, че се чете единствено с лупа, и да започнеш да обясняваш как се строи атомен реактор на местните общи работници. Get-ваш ли идеята ми?
Уви, много добре я схващам, но не само нея, а всичките ти минали, сегашни и бъдещи твои идеи, са ми бел ден.
--------
На който му трябва - той знае как да си построи безкраен източник на енергия, а останалите далеч не ги интересуват такива "тривиални" неща. Само че не са те баламите, понеже не искат да се научат, а е глупака онзи, който се опитва да ги научи.
А как наричаме поучителя на глупака?!
----
Започнах и аз да говоря пълни глупости.
Ти каза.
Виж 'ся 'кво 'щи кажа: Chill! Преувеличаваш, света няма да свърши и небето няма да падне върху главите ни, ако някой, в някакъв си форум се е пошегувал с еди-кой-си. И не - никой няма да го причака вечерта във входа му за да го превърне в солна рафинерия.
Естествено, че няма. Ти къде прочете това нещо? Да не би страстите ти да те карат, да ме четеш извратено? Най-вероятно. Жадните в пустинята привиждат миражи, от силен напън най-вече.
---- И познай какво! Животът ти не приключва с този форум, съмнявам се да се изчерпва и с тези 20 дни в месеца, през които си в нета. Тогава защо да се ядосваме излишно?
Че аз не виждам, кой се ядосва повече от теб, при това - безпричинно. Огледай се.
Наистина ли смяташ, че няма хора от, сещаш се, "реалния" ти живот, които да не те смятат за, да кажем... надут егоцентричен многознайко?
Напротив. Хиляди са.
Голямо дърво с дълги пръти се брули, и враговете му са много.
Друга е темата, че прътите на повечето са късички и едва стигат до под кръста.
-------
Сериозно, трябва да си преподредиш приоритетите.
Може би, но едва ли ще ползвам твоя алгоритъм.
Разочароваш ме, човече.
"Който се намесва в чужда разпра, е като безумец, който лови зло куче за ушите."
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2006 08:37
Аха. Ето тука ти е грешката - не се намесвам в ничия разпра.
Ако желанието ви беше да се карате и да се разправяте, което искрено се съмнявам да е, нямаше да го правите в тема, която всеки може да прочете.
Ако тръгнеш да се караш с някого по улиците нима няма да се изнамери един минувач, който да ви каже "Бе я млъкнете и двамата, идете някъде на забутано и там си викайте!" Образно казано, разбира се.
Все пак нека се опитаме да отговорим на всички точки.
1. Не си противореча, имам доброто желание да "опозная" индивид като теб, за когото неедин тук споменава с уважение. Човешко е да видя откъде идва това мнение, и ммм... просто не мога. Не е като да не съм опитвал. Може би просто не виждам по-надалече от носа си.
2. Riiight... а ако просто бях казал "ако си мислиш, че си открил топлата вода..."?
3. Бял ден... а звездите как са, като в непрогледна (освен звездите, де) нощ ли? Да разбереш и възприемеш не само миналите, но сегашните и бъдещите идеи на когото и да било... Започвам да разбирам откъде идва цялото благоговение към персоната ти. Ако наистина можеш да го направиш - уау, май Наистина си колосален... може би учител.
4. Разум. Здрав Разум, Който Му Липсва, ако търсим пълното название.
5. Страстите ги хвърляш ти. Отвъд философските поучения, които струят от мненията ти, и нещастните опити аз да постигна същия ефект, ти просто се подразни за нещо, което не би докачило един свободно мислещ, разумен (без да наблягам много на това) човек.
6. Аз не се ядосвам. Не и във форума  Уааааааа сложих емотикона!
Цитат: Сериозно, трябва да си преподредиш приоритетите.
Може би, но едва ли ще ползвам твоя алгоритъм.
Не се натрапвам на никого, поне не и много. Давам съвети, наречи ме "здрав разум". Или ме наречи "глупак", все тая.
Приключвам до тук.
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2006 08:49
Всъщност, въпросът е:
защо някои си въобразяват,
че шегувките им са уместни и задължително подлежат на толерантна прегръдка,
а реакцията на отсрещната страна, бързо обявяват за нетолерантност, грубост и т.н.
--------
Няма нормален ум, който би ме упрекнал в нещо нередно за реакцията ми.
Хайде да поръзсъдим, кого ползват тези излияния.
Един обидил, ПРЪВ, като се има самонадеяно за хуморист.
Обиденият реагирал, но той бива обявен за жесток.
Не за сепаративно четене на думите ли иде реч?
-------
И как пискате за толерантност, а не я употребявате.
И защо очаквате отсрещната страна да се хили малоумно, (до)като я обиждате?
…
Прочее, врагове в нета НЯМА.
Има френдли събеседници, с които лафът тече възпитано.
Има и досадни конски мухи, които получават, заслужено, пестници.
Не се самовъзвеличавайте, че сте ми врагове.
Врагът е нещо полезно.
Вие не сте от тях, вервайте.
Не ме стряска нито датата на регистрацията ви, нито броят постинги, нито малоумното ви делене по измислени признаци.
За мен има само 2 вида хора – ставащи и неставащи.
Вие избирате от кои да бъдете.
Всъщност, нищо ново под слънцето.
-------
Аре бре, де го тоя Тригерот, че да рече, прие ли извинението ми, че аз може да звуча серт, но май нагазих свежарче, дееба.
|
|
|
|
 |
Xayzer
|
 |
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2006 09:53
Какво става тук? Влизам да прочета някой смешен бисер в таз темичка, а какво намирам? Последните две страници сами по себе си са се превърнали в един голям, грозен бисер.
Тригър, шегата ти бе неуместна. Не знам дали преди си имал вземане даване с ТРУПОНАРЕЗЕНинс, но от неговата реакция мисля, че не си. Не може да се шегуваш с човек, които не ти е приятел, по такъв начин. Как очакваш един непознат, да приеме като шега думите, които изрече ти? Сложи се на негово място. Хубаво направи, че се извини, но трябаше да спреш дотам.
ТРУПОНАРЕЗЕНинс, не ми е в природата да давам съвети, но ще си позволя да ти предложа един френдли такъв (или по скоро нефрендли, тъй като вече не фигурирам в списъка ти на френдове, за което все още съжалявам). Не обръщай толкова сериозно внимание на такива думи. Не отвръщай по този начин на обиди. Бил съм обиждан десетки пъти, веднъж под формата на шега, веднъж на сериозно, понякога от несериозни флудъри, понякога от стари и уважавани от някои, юзъри. И всеки път ме е заболявало, всяка дума ме е бодвала в сърцето, защото съм много чувствителен човек. И от тази болка се е раждала няколко минутна ярост. Но никога, никога не съм отвръщал на обидата с пряка обида. Или тя е била подминавана от мен, или съм я превъщал в шега или съм защитавал себе си с обяснение. И в 70 процента от случайте съм получавал извинение от съответния човек, защото съм го засрамил с поведението си. И сега много от тези хора са ми приятели, които ме уважават и получават същото от мен (ако го заслужават).
Казваш, че този човек е недостоен да ти бъде враг и си прав. Казваш, че такива комари и хлебарки се засипват с туба Райд и си прав. Но ти му направи Overkill. Стреляш с пистолет по буболечка - ненужно и неефикасно. Никой нямаше да приеме премълчаването ти за овчедушие, напротив, само щеше да се качиш още повече в очите и сърцето на останалите.
Дано не приемеш думите ми като упрек.
Поздрави.

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
|
|
|
|
 |
Friendly Devil
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2006 11:15
Ето ти го Тригерот.
Хубаво човече, аз съм комар, злобна хлебарка. Заливай ме с Райд, това заслужават дребните нищожества като мен. Как можах аз, кухия запъртък да се изправя пред величието на твоя профил? Как посмях да изрека тези греховни думи, на място толкова свято, колкото един интернет форум?
Да оставим жалките ми опити за сарказъм на страна. Да, аз сгреших с тази шега, да неуместна беше. И за това бях напсуван, както никога преди и въпреки това се извиних, не съм такава чувствителна душица като Ксайз, та да изпитвам ярост зарад едната лоша дума. Не очаквам от теб извинение, защото първо - може би не го заслужавам, второ - от такъв горедлив човек като теб (качество, срещу което ти говориш против, но не осъзнаваш, че е част от природата ти) и Бог не е чул извинение.
Не, аз не те имам за пастир, ти се представяш за такъв. Във всяка тема, в която постваш, в думите ти винаги има упреци към хората за тяхната горделивост, за чувства като омразата, себелюбие и т.н.. Наляво и надясно раздаваш съвети и прилагаш уроци за непросветените. Но в това няма лошо. Винаги съм се зачитал в твойте постове, защото често в словата ти има мъдрост, тъй като източника ти е справедлив, основателен. Но проблема е в това, че ти самия не се водиш по свойте примери, не се заслушваш в мъдростите, които сляпо цитираш. Да, ти разбираш значението на тези думи, това е явно от начина, по който ги изричаш, но стане ли въпрос за теб, те вече на са издълбаните в камък правила, а думи написани на пергамент, който можеш да изгориш и да забравиш, когато ти е удобно.
Не знам какво да кажа повече, от мен словата не се изливат толкова лесно, защото ми трябва време да измисля какво да изрека, вместо да цитирам измисленото от други. Искам да ти кажа едно нещо - не изпитвам никакви лоши чувства към теб, никога не съм. За мен ти винаги си бил един от любимите ми юзъри, още много преди да се регнеш, когато аз се подвизавах зад анонимността на форумец-гост. И ще си останеш такъв, въпреки че сега те познавам с една молекула повече, отколкото преди. Не съм твой враг, не защото не мога да бъда, а защото не искам. Казваш, че си се припознал - сигурно е така, до сега никога не сме обменяли слова, ни добри, ни лоши. Интересно ми е за кого ме мислиш.
Имаш правото да отвърнеш на моя пост с каквото си искаш, но аз спирам до тук. Не настоявам последната дума да е моя, давам ти тази чест.
Конец.
___________________________________ It's me!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2006 11:24
Калинки .. вече .. Лошо е да станем хлебарки .
Иначе , във всеки пост у таз тема загубвам малко от уважението си , което бях натрупал към ТРУПОНАРЕЗЕНинс . Разбира се , то никога няма да свърши .. но вече е достатъчно понижено , че да не е от такова значение . Както и да е , аз съм никой и нищо .. Не съм достоен дори да кажа нещо , сигурно , но просто споделих , каквото мисля .
Доста глупости се изрекоха , мисля , че ще е добре да спрем .. Веднъж да съм съгласен със Зубро .
Поздрави на всички , няма да калинковствам повече.
Ксайзер , ме = несериозен юзър .

___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2006 11:58
А колко простичко бе да изречеш, Тригер:
”Сори, аз пръв обидих”.
Не за лендзене говоря.
Не за кланяне.
Не за унизително тътрузене по лакти.
Не за просене на прошка.
Не ….
А за крайно естественото, за всеки изтървал се ПРЪВ – "сори".
---------
Както и да е.
Времето ще ти покаже, че в случая не си прав.
Да,
поводът да изтърва сечен тон, вероятно е нищожен.
Но аз ЯСНО обясних, че нищо човешко не ми чуждо,
извиних се В СПЕЦИАЛНА ТОЧКА, преди теб.
Но ти това не го забелязваш.
Защо ли?
Ха` сега да видим, кой слугува на гордост и предразсъдъци.
---------
Аз също се оттеглям от този разговор, понеже ми иде твърде досадно по сто пъти да обяснявам, че водата е мокра.
Тригер, бъркаш Гордост с Достойнство.
Ако имаме възможност, занапред, надявам се на есен,
подробно ще ти изясня разликата в тези две
удивително приличащи си ВЪНШНО, но изключително различни категории.
---
Xayzer,
много добре казано. Честно.
------
Темата, ЕСТЕСТВЕНО, ще продължа да посещавам с особен кеф, защото НАИСТИНА на форума изобилства от свежарчета, чиито лафове заслужават увековечаване, въпреки личните ни (не)приязнености.
А точно пък този сакат наш диалог, може само с три натискания на плъха от Стелт, да иде в небитието.
И без това, който трябваше да види, което трябва, вече го видя.
|
|
|
|
 |
Xayzer
|
 |
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Авг 2006 11:59
FightUntilTheEnd написа: Ксайзер , ме = несериозен юзър . 
Приятелю, понякога си несериозен юзър, но нямах в предвид теб, когато говорех за това. От теб псувня по мой адрес не съм чул, въпреки че веднъж адски ме ядоса, но това беше в рамките на един цивилизован спор. А факта, че си успял да ме ядосаш, си е постижение само по себе си, заслужаващо уважение 

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
|
|
|
|
 |
Lord Soreo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2006 13:18
hk_vlady* написа: Не го очакавах от теб ... честно казано ме разтрои. Мислех си, че си последния жив мухикан дето пише неграмотно, сега ако и ти почнеш да пишеш нормално, ще се самоубеся и изчезана безкрайно.
strike_team написа: hk_vlady*eh zvuchi preklano dobre ideata za samoubiistvoto ti i izchezvaneto ti.... na slevashtia den ot foruma shte vdignat kupon po toia povod
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2006 20:23
Вий не сте наред бе. На ви бисер
harlii написа: 1-ша извадя едно око 6- ша еба в пеш 7-знам че съм мизерен 8- с гаджето на росен paradox написа: JazzJack мазньо :Р С мазнината от тоя пост твоя мога да си опържа пиле.
|
|
 |
---
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2006 18:21
Всевиждащото Око написа: Абе тая тема е за LOCK DEL BAN ...
Тоа пак се изцепи..
Като изключим вечния спор има ли смисъл от дел на темата като е локната или има ли смисъл от лок след като темата е делната, искам тоя индивид да ми обясни по email, nick или ip ще банне темата, и след това дали ще я локва..
ps: @hk_vlady*
от наИ гулемотО те па тука сме селени от класа
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
 |
Nasko_90
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2006 18:42
amc написа: Тоа пак се изцепи..
От кое село си ....
|
|
|
|
 |
junglist*
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Авг 2006 22:38
Brain написа: ...
Е да ти имам бисерите..... 
___________________________________ +++
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|