Автор |
Съобщение |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2004 11:40
Мисля, че вече изтекоха 24 часа(може и повече) от началото на реда на ловеца и сега е ред на Ранд да пуска продължение.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
Head_HunteR
|
 |
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2004 11:53
Съжалявам за закъснението. не съм във Варна пред компа и не можах да го пусна на време. 5Ако са минали 24 часа, това означава, че още два пъти да сгафя и изхвърчам нали?
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2004 12:15
Важното е, че си го пуснал в реда си(т.е. още не е пуснато следващото продължение)
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
EviL
|
 |
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2004 18:39
И ето най-великия от всички пристигна . Да това е вишия Ездач Evil който се готви да срине цялата горна земя и половината долна ( другата половина е за Дневните Демони )  .
Ловецо готино продължение !
Ето редът !
1 Reaver
2 [LoK]TheGuardian
3 ТТ2
4 The_prophet
5 Evil.
6 The Dark One
7 MM13_666
8 Deywona
9 He@d_HuNteR
10 Rand_al-Tor
Rand_al-Tor даваи батка чакаме продължението ти !
Reaver батка споко ше ти искъртя мивката !!  !
Аре и чакам продълженията до момента всичко се развива според плановете ми !
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2004 19:47
Ей, зло, само Ранд да пусне и ще ти смрача живота, обещавам.
|
|
|
|
 |
TT2
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2004 20:14
Reaver написа: Ей, зло, само Ранд да пусне и ще ти смрача живота, обещавам.
Много внимавай с тази твоя част. Ама много внимавай, за да не направиш някакви странни военни решения като събиране на армия за ден и нещо и преминаване през цялата Долна земя ей-така, светкавично. Нем исля, че ще е реалистично войските ти да влязат в бой с нашите още този ход. Но ти си прецени, за мен твоето продължение в момента е много важно като цяло за разказа и много внимавай да не направиш глупост, защото виждам, че се каниш да атакуваш. Направи си добре сметката...
Сега забележки към Ловеца на глави:
Нали не си мислиш, че нечестивците ще се качат на гарваните на вещиците? Защото никъде не видях да си написал, че Диандра прави уголемителна магия... А и съюзът ви не е описан добре, излиза, че единствената точка на договора са стоте гарвана (и без това малко на брой за военни действия срещу хората... трябваше да искаш повече  ), а предполагам има и взаимна защита, поддоговор за ненападение...
Иначе доста добре!
___________________________________ Reise, Reise, Seemann, reise, und die Wellen weinen leise, in ihrem Blute steckt ein Speer, blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
|
|
|
|
 |
EviL
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2004 20:27
Reaver склонен съм да се съглася с ТТ2 . Не се подвеждаи и не прави невъзможни неща ( то верно че самия разказ е нещо невъзможно ама  ). Както разбирам скоро ще се срещнат няколко раси ! Добре това е хубаво .
Ранд аре бе куме ? Дека ти е часта ?
|
|
|
|
 |
Sasuke
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2004 20:31
Тука е бе душа, къде ще ходи!?  Дано ви хареса!
___________________________________ Когато ружите цъфтят, не виждаш другите цветя.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2004 20:33
Хехе,ТТ2,май бъркаш.Аз съм в съюз със Дейуона,не Рийвър:)
|
|
|
|
 |
EviL
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2004 20:51
Ами какво да ти кажа Ранд ? Просто класика . Ако продължаваш така да пишеш ше се откажа  . Майтапа на стана . Една критка - много големи си ги направил ( набива се на очи ) . Би трябвало Нечестивците да са най-големите в долната земя .
Сега редът отново !
1 Reaver
2 [LoK]TheGuardian
3 ТТ2
4 The_prophet
5 Evil.
6 The Dark One
7 MM13_666
8 Deywona
9 He@d_HuNteR
10 Rand_al-Tor
Reaver ти си на ход !
|
|
|
|
 |
TT2
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2004 21:06
Да... крепостни стени от 100 метра вече е леко прекалено. Но иначе наистина отлична част...
___________________________________ Reise, Reise, Seemann, reise, und die Wellen weinen leise, in ihrem Blute steckt ein Speer, blutet leise in das Meer
|
|
|
|
 |
Sasuke
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2004 21:12
Ще намаля размерите на демоните, но не и на крепостните стени. Все пак един средновековен замък е имал 20-30 метрови, а едни няколко метрови чудовища няма да имат 100. Малко е даже ма карай!
___________________________________ Когато ружите цъфтят, не виждаш другите цветя.
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2004 21:18
Пуснах си частта, дано ви хареса. Зло, обещах да ти объркам плановете и мисля, че го направих поне малко.
|
|
|
|
 |
Sasuke
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2004 21:28
Така, четях предишните страници ей така за кеф (и малко мазохизъм) и като стигнах до първата се учудих много. Така, по въпроса с размерите - нека се знае, че и нисши Нечестивци живеят в крепостта ми. Другото, много ми беше интересно да разбера, че демоните са най-висшите на Долната земя, с неограничена власт и притежавали Тъмната крепост. Ако това е истина, кажете, да замажа нещата в следващата си част, че те моите нали уж бяха застаряващи, губещи същността си същества. А и вие да не ме поправите, тюх!  Рийвъре, хубава част, доста разговори, бравос! 
|
|
|
|
 |
TT2
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2004 21:30
Rand_al-Tor написа: Другото, много ми беше интересно да разбера, че демоните са най-висшите на Долната земя, с неограничена власт и притежавали Тъмната крепост. Ако това е истина, кажете, да замажа нещата в следващата си част, че те моите нали уж бяха застаряващи, губещи същността си същества. А и вие да не ме поправите, тюх! 
Поне за мен направи добре, че ги отслаби малко, иначе нямаше да е никак интересно.
|
|
|
|
 |
Sasuke
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2004 21:43
Ми тогава значи в следващия си пост ще измисля нещо по-конкретно как са загубили властта. До сега само намеквах, че са загубили същността и властта си, време е да се упомене малко по-ясно. Скоро обаче наистина ще започне кютека, както се казва 
|
|
|
|
 |
TT2
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2004 21:45
Reaver, защо така камикадзе бе, човек?! Колкото и да си силен, просто няма да можеш да се справиш с цялата защита на столицата, а като добавим и драконите... Виж, ако вземаш и войска е друго нещо, но това не го спомена, което е малко странно на фона на интересния ти, детайлен стил - от теб не очаквам да забравиш толкова важна подробност. Така че ще трябва да оправяш гафа (ако има такъв де, но не мисля, че ще тръгнеш САМ срещу ездачите).
Иначе наистина чудесна част, особено историята на Маркус и Себастиан и тази на острието - все пълно с интересни идеи продължение, а осмокрилият ангел Бог... уникално!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2004 22:00
Рийвър,яко продължение,ама наистина си малко луд:)Едва ли сам ше се справиш със защитата:)
П.П.И аз пуснах моето продължение(еехх,разгеле:))
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2004 22:24
Guardian, продължението ти е добро.
ТТ2, ти как мислиш- по-добре ли е да нахълтам с армия в териториите на ездачите и веднага да се разчуе или да отида сам право в столицата, да вляза в двореца и да искам обяснение от върховните ездачи за случилото се? Ако нахълтам с огромна войска, просто нямам никакъв шанс, Evil има дракони и трябва да се бия с цялата му армия, която е останала. Сигурно ще има и доброволци от населението. Ако се вмъкна тайно в столицата, съвсем удобно е да отида при съвета и да търся Evil за да изясня мотивите му и ако не ми харесат(което вероятно ще стане) да си направим един малък двубой. Плюс това обещах на младите ездачи, че няма да започвам война срещу расата им и ще го направя освен ако нямам основателна причина.
Аз не искам война, а отмъщение.
Време е дуелите да започнат 
|
|
|
|
 |
EviL
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2004 23:23
Хора работата надебелява .
[LoK]TheGuardian добро , добро . Ако бе и малко по-дълго още по-добре !
Reaver наистина много детаелно - гот . Ама само да те подсетя че съм на бойното поле а съвета вече го няма - изклах ги тия гадини  . Такаче ако се появиш и искаш обяснение ще трябва да се биеш освен с мен с още тридесет дракона убиции ( ще бъде доста кърваво )  .
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|