Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: ВИЦОВЕ
Публикувано на: 24 Авг 2022 09:26

- Кучето ми съвсем мързеливо стана... - Защо мислиш така? - Ами преди като искаше да го разхождам, идваше и ми носеше каишката. А сега идва и ми носи ключовете от колата.
козметика за мъже,peaky blinders suit,harry brown suits,CAVANI Suits

Профил

Публикувано на: 24 Авг 2022 09:30

Дълбокият смисъл на баснята за лисицата, враната и сиренцето се състои в това, че едва когато загубва сиренцето, враната се сдобива със свобода на словото.
marc darcy suits,the crown menswear,mens tweed suit,mens wedding shoes 

Профил

Публикувано на: 24 Авг 2022 09:36

Привечер две кучета се срещат на разходка. – Доживяхме – казва едното. – Какво? – И хората да тръгнат с намордници!
mens wedding suits,mens wedding waistcoats,mens winter coats uk,ladies real leather jackets

Профил

Публикувано на: 24 Авг 2022 09:38

Застрахователен агент стои пред оградата на къща и очевидно се бои от огромния доберман в двора. - Влизайте, не се бойте, той е кастриран! - провиква се стопанката. - Ама аз, да си кажа честно, се страхувам да не ме ухапе! - мърмори застрахователят.
Бояджийски услуги цена,Счетоводна Кантора София Цена,качествени кабели за подаване на ток,бебешко боди с предно закопчаване за момче

Профил

Публикувано на: 31 Авг 2022 08:00

Това, което най-силно ме впечатлява е волята на бегачите в маратон – как успяват да не си проверяват телефона цели 4 часа!
метална подматрачна рамка с регулиране на твърдостта,книги за здравето и семейството,Бояджия София,Счетоводна Къща София Цена

Профил

Публикувано на: 31 Авг 2022 08:01

След бурна нощ млада актриса изскача възмутена от леглото на режисьор: - Мръсник, защо не ми каза по-рано, че си режисьор на анимационни филми?
автоматично зарядно за акумулатор,детски пантофи за момиче с дишащо ходило,подматрачни рамки с моторно регулиране,книги за домашно консервиране и зимнина

Профил

Публикувано на: 31 Авг 2022 08:02

Един се обажда на приятеля си и го пита: - Какво правиш? - Гледам състезание по вдигане на щанги. - Мъже или жени? - Още не мога да разбера.
Боядисване на врати цена,Счетоводно обслужване софия цена,Зарядни и бустери за акумулатори,детски текстилни обувки за момче в синьо

Профил

Публикувано на: 02 Сеп 2022 21:52

Ако една жена, никога не те е питала, каква зодия си, това означава, че нямаш никакъв шанс с нея.
гумиран непромокаем протектор за матрак,луксозни и подаръчни книги,Боядисване на стени цени,Счетоводство цени

Профил

Публикувано на: 02 Сеп 2022 21:55

Малкият Иванчо идва при баща си: - Тате, отново счупих стъкло в училище. - А стига бе, това не е училище, а някаква оранжерия!
кабели силови за прехвърляне на ток,дишащи детски пантофи,протектори и подложки за матрак,книги за туризъм и пътешествия

Профил

Публикувано на: 03 Сеп 2022 21:40

Прибират се седемте джуджета от работа и... - Кой ми е ял с вилицата, кой ми е пил от чашата, кой ми е ял от паничката....??? А джуджето, в чието легло била Снежанка, рекло: - Айде, айде, кой ял ял, кой пил пил, гасете тока и да лягаме!
Боядисване с латекс цени,Онлайн счетоводство,стартoви устройства тип бустер,комплект от две части от органичен памук

Профил

Публикувано на: 03 Сеп 2022 21:41

Али Баба стига до пещерата и казва: - Сезам, отвори се! Отговаря механичен глас: - Моля, въведете вашия ПИН-КОД.
моторна подматрачна рамка с крака,списания и албуми,Боядисване София,Счетоводно обслужване цени

Профил

Публикувано на: 03 Сеп 2022 21:44

Прибира се драконът изморен вкъщи и от вратата се провиква: - Ей, жено, какво има за вечеря? - Тройка братя с гарнитура, а за десерт златна ябълка! – отговаря покорно ламята.
K2 Кабели за подаване на ток,памучни бебешки ръкавички с ластик,двулицев хибриден матрак,разделител за книга щипка

Профил

Публикувано на: 11 Сеп 2022 15:53

Да се знае и да не се бърка: хардуерът е това, което ритате. Софтуерът е това, което псувате.
телешко месо,scrum master certified,мъжки обувки,свински ребра

Профил

Публикувано на: 11 Сеп 2022 15:55

- Ало! Имам проблем с компютъра...На монитора ми пише, че не разпознава принтера. - И Вие какво направихте? - Обърнах монитора към принтера, за да го види и разпознае. И пак не го разпознава. Какво да правя? - Посочете му го с пръст!
consulting,детски маратонки,пилешко месо,six sigma

Профил

Публикувано на: 11 Сеп 2022 16:00

Съпрузи програмисти се карат: - Гадняр! - А ти си глупачка! - Да си забравиш всичките пароли дано! - Тук вече прекали!
детски обувки,свински врат су вид,scrum methodology,оригинални маратонки

Профил

Публикувано на: 17 Сеп 2022 22:40

Катаджия спира кола. Отива. Пита строго: - Знакът видяхте ли? - Видях. Катаджията се усмихва добродушно: - Моят син го нарисува...
свински ребра су вид,agile methodology,кецове,су вид месо

Профил

Публикувано на: 17 Сеп 2022 22:41

Шофьор е спрян от полицията, понеже кара с много висока скорост по магистралата. Полицаят се доближава бавно до колата и казва: - Цял ден седя и чакам някой като теб да мине по магистралата. Мъжът отговаря: - Бързах, колкото можах...
project management,футболни обувки,meat sous vide,стоножки за футбол

Профил

Публикувано на: 17 Сеп 2022 22:43

Дежурният в полицията докладва: - Господин началник, обадиха се, че на площада пак имало безредици! - А каква е нашата задача, сержант? - Да следим за реда. - Точно така! Ние трябва да следим за реда, а безредиците не ни интересуват!
су вид метод

Профил

Публикувано на: 22 Сеп 2022 23:12

Катаджия спира кола, проверява документите: - Сега отворете багажника. . . Това какво е?!? - Ами, труп. . . - И сам виждам, че е труп! Аптечката къде е?
отпушване на канали габрово,крем против бръчки,отпушване на канали горна оряховица,отпушване на канали велико търново

Профил

Публикувано на: 22 Сеп 2022 23:14

- Как мислиш, кои шофьори са най-учтиви? - Полицаите. Често канят хората в колите си...
отпушване на тоалетни севлиево,отпушване на тоалетни габрово,отпушване на тоалетни горна оряховица,отпушване на тоалетни велико търново

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com