Автор |
Съобщение |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 31 Авг 2022 08:01
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 02 Сеп 2022 21:52
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 03 Сеп 2022 21:40
Прибират се седемте джуджета от работа и... - Кой ми е ял с вилицата, кой ми е пил от чашата, кой ми е ял от паничката....??? А джуджето, в чието легло била Снежанка, рекло: - Айде, айде, кой ял ял, кой пил пил, гасете тока и да лягаме! Боядисване с латекс цени,Онлайн счетоводство,стартoви устройства тип бустер,комплект от две части от органичен памук
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 11 Сеп 2022 15:55
- Ало! Имам проблем с компютъра...На монитора ми пише, че не разпознава принтера. - И Вие какво направихте? - Обърнах монитора към принтера, за да го види и разпознае. И пак не го разпознава. Какво да правя? - Посочете му го с пръст! consulting,детски маратонки,пилешко месо,six sigma
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 17 Сеп 2022 22:41
Шофьор е спрян от полицията, понеже кара с много висока скорост по магистралата. Полицаят се доближава бавно до колата и казва: - Цял ден седя и чакам някой като теб да мине по магистралата. Мъжът отговаря: - Бързах, колкото можах... project management,футболни обувки,meat sous vide,стоножки за футбол
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 17 Сеп 2022 22:43
Дежурният в полицията докладва: - Господин началник, обадиха се, че на площада пак имало безредици! - А каква е нашата задача, сержант? - Да следим за реда. - Точно така! Ние трябва да следим за реда, а безредиците не ни интересуват! су вид метод
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 22 Сеп 2022 23:14
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|