Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 22 Май 2009 11:35
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 22 Май 2009 11:52
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 22 Май 2009 18:02
втф... Е това ме разби! 
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
хора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 23 Май 2009 10:34
Айде стига сега, че майка му ще хване да го накаже да не си играе с нас. 
___________________________________ Summoning his cosmic powers And glowing slightly from his toes His psychic emanations fly
|
|
|
|
 |
StubbsZombie
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 25 Май 2009 14:17
Ахахаха,тва за Нокти кърти! 
|
|
|
|
 |
хора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 25 Май 2009 15:44
chigot написа: Предлагам темата да се заключи, защото простотията започна да се лее, върху гърба на родината ни. Ето това е бисер, не като вашите чатове по скайп и майките ви.
___________________________________ Summoning his cosmic powers And glowing slightly from his toes His psychic emanations fly
|
|
|
|
 |
JFK
|
 |
В момента играе: Mafia.
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 25 Май 2009 19:52
Бах ти [sic] майката.
___________________________________ "I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 25 Май 2009 22:02
Dante написа: От теб очаквах разбирателство по темата: MARiNZ0 написа: Ace Of Spades написа: За всяка излязла игра трябва да наливаш по 500-800$ за ъпгрейд,'щото иначе абсурд да ти тръгне. Crysis-трябва да продадеш бижутата на мама и тати за да си купиш видео карта за да я подкараш. KOTOR-Mass Effect е по-добро Neverwinter-изобщо не ми я обяснявай.Б.О.З.А. Witcher-Играл съм я,но ми харесва само алхимията
Толкова глупости в 1 пост. Браво!
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 25 Май 2009 22:45
|
|
|
|
 |
хора
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 27 Май 2009 18:24
Добре де, Митак, стана ни ясно, че си опериран от чувство за хумор. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 28 Май 2009 14:39
kindzadza написа: що да му подавам ръка, като мога да се изпикая на нея ?
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 05 Юни 2009 10:49
Мда, поздрави, мамо 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 05 Юни 2009 13:51
А ве, Млековаре (Dante), тоз VVintermute слуша ли Bethlehem? ;Д
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 05 Юни 2009 20:34
хаха засмех се верно много агресивен фором майка ми ако влезе ше си строши крак от ужас !
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 05 Юни 2009 20:55
Rorschach написа: Scotch-а ми е малко по-остър от желаното, а бърбъна... има резлив вкус и мирис на ферментирали в осрана царевична нива чорапи.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 05 Юни 2009 21:25
Moridin's mom, Moridin's mom!! -- Това ми напомня на Американски пай, първите части със Stifler's mom! 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 08 Юни 2009 23:22
*bump* Wrangler написа: Моридин написа: Аз имам само Елфическо Семе Гей EPIC!!!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 09 Юни 2009 12:10
Цитат: големия литератур Този изчезващ вид навярно може да се види в резервати като Сребърна. Много рядък, наистина.
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 13 Юни 2009 14:26
Абе моридин може ли да те питам ти ли си толко задръстен или ваще са някви изроди ква сметка ше ти държи какво пишеш в някакъв форум ? И въобще какво ви ровят да преглеждат какво си пишете с хората ?
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 13 Юни 2009 19:01
Няма как да схванеш цялостната ситуация, та по тая причина ш'ти отговоря като човек.
Не, нито съм толкова задръстен, нито някой ми държи сметка с кого общувам.
П.П. И все пак, изказването ти беше бая кретенско, но ти е простено.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|