Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 24 Яну 2009 12:04
For Da Glory написа: Vermic написа: Не си оригинален бе да те еба в глупака!
Аз не се и стремя  "Да те еба в глупака" ^  Добро е.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Пени
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 24 Яну 2009 13:43
Кире_Гръчата написа: Martyr написа: А синьо говно откъде да намеря ? Като ти го навре смърф, тогава ги сереш синички 
___________________________________ The World Is Yours...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 27 Яну 2009 19:23
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 29 Яну 2009 00:30
viewtopic.php?f=1&t=56154&start=0^ Темата е Епик. Дано не я затрие админа. 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 29 Яну 2009 11:49
Hami-sama написа: http://www.pcmania.bg/phpbb3/viewtopic.php?f=1&t=56154&start=0 ^ Темата е Епик. Дано не я затрие админа.  Линкнах я по-горе, бака 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 29 Яну 2009 13:30
Той да постне  ^^
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 29 Яну 2009 15:34
Steel написа: Hami-sama написа: http://www.pcmania.bg/phpbb3/viewtopic.php?f=1&t=56154&start=0 ^ Темата е Епик. Дано не я затрие админа.  Линкнах я по-горе, бака  Това "бака" ли е или "батка"? 
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 29 Яну 2009 22:44
човeк написа: Това "бака" ли е или "батка"?  Бака е. Стийл просто "вкарва" японски думички за да звучи куул 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 29 Яну 2009 23:42
  бака!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 30 Яну 2009 00:32
финети рулз ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 30 Яну 2009 00:39
Existence написа: човeк написа: Това "бака" ли е или "батка"?  Бака е. Стийл просто "вкарва" японски думички за да звучи куул  И защото чух, че е модерно да си японофил  true/false? Прочее финети >> лолис
|
|
|
|
 |
Пени
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 30 Яну 2009 01:07
Нутела>Финети
___________________________________ The World Is Yours...
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 30 Яну 2009 01:08
лолис, намазани с финети >> финети>> лолис
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 30 Яну 2009 14:26
?????? написа: Steel написа: И защото чух, че е модерно да си японофил  Obvious wannabe is obvious. 
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 30 Яну 2009 21:28
Моридин написа: лолис, намазани с финети >> финети>> лолис Q F T
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 31 Яну 2009 10:39
финети намазани с лолис >> лолис намазани с финети
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 01 Фев 2009 21:25
кура ми, намазан с финети >>> лолис, намазани с финети ае спрете се ся, и без т'ва ви изпръска  ^^
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 01 Фев 2009 22:34
Sirius написа: кура ми, намазан с финети >>> лолис, намазани с финети
Definitely NOT 
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 05 Фев 2009 22:24
te4o99 написа: на бас че твоя е най-много 2.4 Ghz и saints row 2 ти е като слайд! аз исках да си купя Sempron 376 5.9 Ghz ама не стигнаха парите изглежда сериозен 
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
Edwin Odesseiron
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 07 Фев 2009 09:29
Sirius написа: кура ми, намазан с финети >>> лолис, намазани с финети
Моя кур намазан с нутела >>> твоя с финети То и иначе е > де...
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|