Автор |
Съобщение |
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2006 21:37
Ved Buens Ende..... написа: Това е само инструменталната част, очаква се да има и доста обработени вокали, но след няколко седмици... Това е само втората песен, другите не ги давам. ПП Dark ambient е, така че не ми изтъквайте неща от сорта на това, че е прекалено дълго и/или еднообразно... Хайде, анализ! АНАЛИЗ!
Не мога да го сваля . Качи другаде .
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Юли 2006 12:51
slim_k написа: Ved Buens Ende..... написа: Това е само инструменталната част, очаква се да има и доста обработени вокали, но след няколко седмици... Това е само втората песен, другите не ги давам. ПП Dark ambient е, така че не ми изтъквайте неща от сорта на това, че е прекалено дълго и/или еднообразно... Хайде, анализ! АНАЛИЗ! Не мога да го сваля . Качи другаде .
Ауу... :/ Ами няма го качено другаде... Нищо, ще го качим като го завършим тогава... Прочее, какъв е проблема да теглиш от RapidShare? Само не трябва да е с никакъв download manager, иначе не би трябвало да е проблем... В смисъл - ако си с FlashGet, когато те попита дали да го тегли с него - откажи му и ще го изтеглиш без никаква програма - така би трябвало да стане без проблем...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Lola_ot_Mola
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Юли 2006 18:41
Varggoth
нищо ти се не разбира
___________________________________ [B]БЪДЕШТ ЛЕДИ-ПРИРОДОЗАШТИТНИЧКА[B]
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юли 2006 14:33
Еми колкото и да е чекия, тва си е твоя стил и той трябва да звучи така. Както досега - все добри си ги правиш. Тва, че еди-кой-си не оценява - се ебе. Важното, е че тва е твоя стил на правене на музика и че си го харесваш. Моя коментар. :)
Та да видим аз дали цяло лято ще си клатя мадурите или ще напиша най-накрая нещо...
П.П. Wicked Spirit, ти също требе да се появиш с твоите неща... някога...
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юли 2006 16:10
slim_k, пробвах да го тегля и стана, не знам къде е проблема... Ще измисля къде да го кача де...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Wicked Spirit
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2006 13:35
Призован от мрачните дълбини на голата агония стичаща се по вените ми и изпълваща с омраза сърцето ми се появявам с поредното музикално творение, а именно:
Dead and Rebirth
В процес на разработка e..
___________________________________ NOT THERE JOHNNY, NOT THERE!
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2006 13:37
двете линкчета в подписа ми
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2006 14:07
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2006 12:21
JazzJack написа: двете линкчета в подписа ми Не са лоши , ама нещо им липсва . Не знам кво и аз , ма нещо го няма и то ми пречи да ми харесат изцяло . Може би е въпрос на някакъв твой стил ... Цитат: Еднозначен ФЕН на DJ JazzJack!!!
Копеле кво по дяволите значи тва ?
ПС - Wicked , как щях да те пропусна брато не е реално ! Ти пич , правиш точно това което искаш копеле - psychedelic beats . Има ги фърчащите звуци , има го ОНОВА усещане . Сами по себе си са уникални и вкарват много !
ПС2 - Горд съм да представя първата си цяла песен с MC . Човека се е опитал да вкара достойно добра лирика на бийта ми ( който е леко пооформен ) и според мен изобщо не е зле като за първи опит . Може темата на текста да е леко клиширана , може някой да има кусури откъм оформление и звучене , но като за сефте нещата не са зле :
http://experement.org/datas/users/865-r ... adejda.mp3
|
|
|
|
|
Wicked Spirit
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2006 21:16
slim_k думи нямам, копеле.
Прав си предполагам относно това, което каза, но точно това ме кара да се отдам на мъки и страдания. Не се задоволявам със сътвореното от мен, защото винаги му липсва нещо, а в общия случай слушател.. Аз получавам възнаграждение, когато знам, че не съм сам в усещането си за даденото нещо сътворено естествено от мен.
Нямам жажда за поредното творение.
Нямам хъс.
Нямам думи.
Смятам да приключа макар и не толкова кратката си неизвестна кариера.
п.п. Колкото до песните на DJazzJack бих могъл да кажа, че липсват редица ефекти, но няма, защото липсва друго, а именно талантът.
п.п.п. slim_k, Justice e по-чукова, от колкото можеш да си представиш, копеле.
Wicked Spirit - Make You Feel featuring Immortal Technique
Wicked Spirit - Gangsta featuring Eminem
___________________________________ NOT THERE JOHNNY, NOT THERE!
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юли 2006 23:25
Копеле , твоите неща носят твой си стил . Трябва да си страшно доволен че това нещо изобщо го имаш . Ремиксите които си направил са брутални брато и показват колко добре можеш да вържеш уменията си с правилните еМСита . Може това което правиш да не се харесва на всеки , но не всеки може да усети истинските емоции вложени в нещо толкова просто като обикновен дръм рол .
Да не те боли за тегавняците брато !
|
|
|
|
|
XaXeRa
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юли 2006 02:43
Като ви гледам какви "автори" сте направо ми се плачи ... половината от "авторските произведения" на някой юзери които се наричат "автори" случайно са окрадени от профисионалисти и сменени ... Това е долно плагиатство ! Моля осъзнайте се на време,като неможете да направите нещо то поне не се мъчете да изпъквате с така наречените "авторски" произведения!
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юли 2006 08:43
*Stealth написа: Като ви гледам какви "автори" сте направо ми се плачи ... половината от "авторските произведения" на някой юзери които се наричат "автори" случайно са окрадени от профисионалисти и сменени ... Това е долно плагиатство ! Моля осъзнайте се на време,като неможете да направите нещо то поне не се мъчете да изпъквате с така наречените "авторски" произведения!
Не ме карай да те затапвам, като кача всичките си неща на работещи места. Искаш ли ? Искаш я...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юли 2006 10:07
За него не знам, но аз искам. Айде колега, че искам да си събера цялата ти дискография, пък и... Още ли не си ги качил?!!
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юли 2006 10:09
Nocturnal Pulse написа: За него не знам, но аз искам.[/b]
аз също
'фани се стегни и наметкай всичко някъде
ако не можеш да си намериш място пращай на jazzjack@abv.bg ,аз ще намеря
бтв. мисля,че задобрявам ако искате чуйте нещо от линка в подписа ми
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юли 2006 12:45
Става ли да ги кача в uploading.com ? Ще ги рарна и ще ги кача там, щото не искам едно по едно, а и не са малко. После ще ви обясня и как се тегли оттам, ако не знаете...
http://www.uploading.com/?get=9OLIC6B7
Eй ги всичките, събрани на едно място.
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юли 2006 22:05
*Stealth написа: Като ви гледам какви "автори" сте направо ми се плачи ... половината от "авторските произведения" на някой юзери които се наричат "автори" случайно са окрадени от профисионалисти и сменени ... Това е долно плагиатство ! Моля осъзнайте се на време,като неможете да направите нещо то поне не се мъчете да изпъквате с така наречените "авторски" произведения!
Аре кажи конкретно кой къде е крал бе копеленце жалко , шото зверски ме дразниш . Скапано малко недоразвито педерасче се почудило кво да пише и се изсрало на перваза . Еби се и се скрий .
Прави разлика между крадене , семплиране и ползване на звуци , които са несъществени за основния флоу .
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юли 2006 22:30
slim_k написа: *Stealth написа: Като ви гледам какви "автори" сте направо ми се плачи ... половината от "авторските произведения" на някой юзери които се наричат "автори" случайно са окрадени от профисионалисти и сменени ... Това е долно плагиатство ! Моля осъзнайте се на време,като неможете да направите нещо то поне не се мъчете да изпъквате с така наречените "авторски" произведения! Аре кажи конкретно кой къде е крал бе копеленце жалко , шото зверски ме дразниш . Скапано малко недоразвито педерасче се почудило кво да пише и се изсрало на перваза . Еби се и се скрий . Прави разлика между крадене , семплиране и ползване на звуци , които са несъществени за основния флоу .
Мхм...
А, да видим нашия автор, наречен *Stealth, какви произведения би изакал в темата ни. Призовавам те, Лайнар Дриснарсон, използвай си акъла и не пиши повече тука или ако ще пишеш дай да те чуем колко си добър.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юли 2006 23:31
Nocturno написа: slim_k написа: *Stealth написа: Като ви гледам какви "автори" сте направо ми се плачи ... половината от "авторските произведения" на някой юзери които се наричат "автори" случайно са окрадени от профисионалисти и сменени ... Това е долно плагиатство ! Моля осъзнайте се на време,като неможете да направите нещо то поне не се мъчете да изпъквате с така наречените "авторски" произведения! Аре кажи конкретно кой къде е крал бе копеленце жалко , шото зверски ме дразниш . Скапано малко недоразвито педерасче се почудило кво да пише и се изсрало на перваза . Еби се и се скрий . Прави разлика между крадене , семплиране и ползване на звуци , които са несъществени за основния флоу . Мхм... А, да видим нашия автор, наречен *Stealth, какви произведения би изакал в темата ни. Призовавам те, Лайнар Дриснарсон, използвай си акъла и не пиши повече тука или ако ще пишеш дай да те чуем колко си добър. Спокойно, хора, *Stealth е човекът, който играе на пиратски сървър на Guild Wars и в свободното си време се подвизава като хакер (демек заплашва нуубовете "ще те хакна!!!11111111").
/ignore
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|