Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юли 2006 21:37

Ved Buens Ende..... написа:
Това е само инструменталната част, очаква се да има и доста обработени вокали, но след няколко седмици...

Това е само втората песен, другите не ги давам.

ПП
Dark ambient е, така че не ми изтъквайте неща от сорта на това, че е прекалено дълго и/или еднообразно...

Хайде, анализ! АНАЛИЗ!

Не мога да го сваля . Качи другаде .

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юли 2006 12:51

slim_k написа:
Ved Buens Ende..... написа:
Това е само инструменталната част, очаква се да има и доста обработени вокали, но след няколко седмици...

Това е само втората песен, другите не ги давам.

ПП
Dark ambient е, така че не ми изтъквайте неща от сорта на това, че е прекалено дълго и/или еднообразно...

Хайде, анализ! АНАЛИЗ!

Не мога да го сваля . Качи другаде .

Ауу... :/ Ами няма го качено другаде... Нищо, ще го качим като го завършим тогава... Прочее, какъв е проблема да теглиш от RapidShare? Само не трябва да е с никакъв download manager, иначе не би трябвало да е проблем... В смисъл - ако си с FlashGet, когато те попита дали да го тегли с него - откажи му и ще го изтеглиш без никаква програма - така би трябвало да стане без проблем...

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юли 2006 18:41

Varggoth
нищо ти се не разбира

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юли 2006 14:02

Излезе ми че файла е невалиден или нещо такова . Въпроса е че на такива места файла не остава за постоянно . Намери начин да го качих как требе некъде .

И докато го направиш , аз да се разпиша с една простоватичка чикия , която обаче лично на мен много ми се нрави .

Justice
lo-fi URL: http://www.soundclick.com/util/getplaye ... 14012&q=lo
hi-fi URL: http://www.soundclick.com/util/getplaye ... 14012&q=hi

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юли 2006 14:33

Еми колкото и да е чекия, тва си е твоя стил и той трябва да звучи така. Както досега - все добри си ги правиш. Тва, че еди-кой-си не оценява - се ебе. Важното, е че тва е твоя стил на правене на музика и че си го харесваш. Моя коментар. :)

Та да видим аз дали цяло лято ще си клатя мадурите или ще напиша най-накрая нещо...

П.П. Wicked Spirit, ти също требе да се появиш с твоите неща... някога...

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юли 2006 16:10

slim_k, пробвах да го тегля и стана, не знам къде е проблема... Ще измисля къде да го кача де...

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2006 13:35

Призован от мрачните дълбини на голата агония стичаща се по вените ми и изпълваща с омраза сърцето ми се появявам с поредното музикално творение, а именно:

:arrow: Dead and Rebirth

В процес на разработка e..

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2006 13:37

двете линкчета в подписа ми :roll:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2006 14:07

Еднозначен ФЕН на DJ JazzJack!!! :metal: :metal: :metal: :metal: :metal:
С каква програма ги праиш дай линк да я изтегля??

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2006 12:21

JazzJack написа:
двете линкчета в подписа ми :roll:

Не са лоши , ама нещо им липсва . Не знам кво и аз , ма нещо го няма и то ми пречи да ми харесат изцяло . Може би е въпрос на някакъв твой стил ...

Цитат:
Еднозначен ФЕН на DJ JazzJack!!!

Копеле кво по дяволите значи тва ?

ПС - Wicked , как щях да те пропусна брато не е реално ! Ти пич , правиш точно това което искаш копеле - psychedelic beats . Има ги фърчащите звуци , има го ОНОВА усещане . Сами по себе си са уникални и вкарват много !

ПС2 - Горд съм да представя първата си цяла песен с MC . Човека се е опитал да вкара достойно добра лирика на бийта ми ( който е леко пооформен ) и според мен изобщо не е зле като за първи опит . Може темата на текста да е леко клиширана , може някой да има кусури откъм оформление и звучене , но като за сефте нещата не са зле :

http://experement.org/datas/users/865-r ... adejda.mp3

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2006 21:16

slim_k думи нямам, копеле.

Прав си предполагам относно това, което каза, но точно това ме кара да се отдам на мъки и страдания. Не се задоволявам със сътвореното от мен, защото винаги му липсва нещо, а в общия случай слушател.. Аз получавам възнаграждение, когато знам, че не съм сам в усещането си за даденото нещо сътворено естествено от мен.

Нямам жажда за поредното творение.

Нямам хъс.

Нямам думи.

Смятам да приключа макар и не толкова кратката си неизвестна кариера.

п.п. Колкото до песните на DJazzJack бих могъл да кажа, че липсват редица ефекти, но няма, защото липсва друго, а именно талантът.

п.п.п. slim_k, Justice e по-чукова, от колкото можеш да си представиш, копеле.

Wicked Spirit - Make You Feel featuring Immortal Technique
Wicked Spirit - Gangsta featuring Eminem

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2006 23:25

Копеле , твоите неща носят твой си стил . Трябва да си страшно доволен че това нещо изобщо го имаш . Ремиксите които си направил са брутални брато и показват колко добре можеш да вържеш уменията си с правилните еМСита . Може това което правиш да не се харесва на всеки , но не всеки може да усети истинските емоции вложени в нещо толкова просто като обикновен дръм рол .

Да не те боли за тегавняците брато !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Юли 2006 02:43

Като ви гледам какви "автори" сте направо ми се плачи ... половината от "авторските произведения" на някой юзери които се наричат "автори" случайно са окрадени от профисионалисти и сменени ... Това е долно плагиатство ! Моля осъзнайте се на време,като неможете да направите нещо то поне не се мъчете да изпъквате с така наречените "авторски" произведения!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Юли 2006 08:43

*Stealth написа:
Като ви гледам какви "автори" сте направо ми се плачи ... половината от "авторските произведения" на някой юзери които се наричат "автори" случайно са окрадени от профисионалисти и сменени ... Това е долно плагиатство ! Моля осъзнайте се на време,като неможете да направите нещо то поне не се мъчете да изпъквате с така наречените "авторски" произведения!

Не ме карай да те затапвам, като кача всичките си неща на работещи места. Искаш ли ? Искаш я...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Юли 2006 10:07

За него не знам, но аз искам. Айде колега, че искам да си събера цялата ти дискография, пък и... Още ли не си ги качил?!!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Юли 2006 10:09

Nocturnal Pulse написа:
За него не знам, но аз искам.[/b]

аз също
'фани се стегни и наметкай всичко някъде
ако не можеш да си намериш място пращай на jazzjack@abv.bg ,аз ще намеря ;)
бтв. мисля,че задобрявам :) ако искате чуйте нещо от линка в подписа ми

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Юли 2006 12:45

Става ли да ги кача в uploading.com ? Ще ги рарна и ще ги кача там, щото не искам едно по едно, а и не са малко. После ще ви обясня и как се тегли оттам, ако не знаете...

http://www.uploading.com/?get=9OLIC6B7

Eй ги всичките, събрани на едно място.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Юли 2006 22:05

*Stealth написа:

Аре кажи конкретно кой къде е крал бе копеленце жалко , шото зверски ме дразниш . Скапано малко недоразвито педерасче се почудило кво да пише и се изсрало на перваза . Еби се и се скрий .

Прави разлика между крадене , семплиране и ползване на звуци , които са несъществени за основния флоу .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Юли 2006 22:30

slim_k написа:
*Stealth написа:

Аре кажи конкретно кой къде е крал бе копеленце жалко , шото зверски ме дразниш . Скапано малко недоразвито педерасче се почудило кво да пише и се изсрало на перваза . Еби се и се скрий .

Прави разлика между крадене , семплиране и ползване на звуци , които са несъществени за основния флоу .

Мхм...

А, да видим нашия автор, наречен *Stealth, какви произведения би изакал в темата ни. Призовавам те, Лайнар Дриснарсон, използвай си акъла и не пиши повече тука или ако ще пишеш дай да те чуем колко си добър.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Юли 2006 23:31

Nocturno написа:
slim_k написа:
*Stealth написа:

Мхм...

А, да видим нашия автор, наречен *Stealth, какви произведения би изакал в темата ни. Призовавам те, Лайнар Дриснарсон, използвай си акъла и не пиши повече тука или ако ще пишеш дай да те чуем колко си добър.
Спокойно, хора, *Stealth е човекът, който играе на пиратски сървър на Guild Wars и в свободното си време се подвизава като хакер (демек заплашва нуубовете "ще те хакна!!!11111111").

/ignore

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com