Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юни 2006 20:16
Коз, вкарвай повече творчество в ползването на луупове. Кълцай, върти, вулканизирай, дели, обръщай.
Ето ти пример със луупове от същото семпъл цд
http://experement.org/datas/users/200-r ... ejdane.mp3
Набързно и недотам добро, но за пример стаа. Поне дръмовете са яки
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юли 2006 10:38
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юли 2006 13:56
dr probe написа: Коз, вкарвай повече творчество в ползването на луупове. Кълцай, върти, вулканизирай, дели, обръщай. Ето ти пример със луупове от същото семпъл цд http://experement.org/datas/users/200-r ... ejdane.mp3Набързно и недотам добро, но за пример стаа. Поне дръмовете са яки
Това специално го направих много набързо . Единствено темпото променях . Не ми се занимаваше тогава изобщо да го пипам другояче . Да не говорим , че напоследък не ми оставаше време да се занимавам много много и съм позаебал всичко ... Сега идва лятото , идват новите идеи и като цяло , ще стават неща
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юли 2006 15:43
R'lych написа:
Добро викане + лош микрофон - какъвто и да било музикален съпровод = лошо
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юли 2006 20:42
dr probe написа: R'lych написа: Добро викане + лош микрофон - какъвто и да било музикален съпровод = лошо :)
Иронията, братко. :р
Идеята на това беше просто да вкарам кавър версия на Depeche Mode - Better Days с блек вокали и записах, един вид, само вокалната партия... Иначе цялата работа е подигравка - микрофона е такъв за слушалки, не истинския ми, а пък ефекта е вкаран така, докато е записвано със Sound Recorder, а не с вокодера ми... Няк'ъв ужас, ама до това води марихуаната... :р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Верс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юли 2006 06:22
R'lych, адски зле, смея да твърдя, дори вокала на Аблепсия крещи по - добре от теб. Общо взето във вокалите ти винаги е присъствала една врещяща нотка, която навежда слушателя на мисълта, че си ял нещо развалено, преди да започнеш да записваш. И вкарай малко повече мъжественост, че току - виж, непросветените те объркали с вокалистката на Уикд Уитч в ранния и период ..
П.С. О, ти си изоставил старият стил на писане? Внимавай да не си забравиш и крилцата, че някой доброволец с радост би ги метнал във фурната .. ((:
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юли 2006 15:17
Верс написа: R'lych, адски зле, смея да твърдя, дори вокала на Аблепсия крещи по - добре от теб. Общо взето във вокалите ти винаги е присъствала една врещяща нотка, която навежда слушателя на мисълта, че си ял нещо развалено, преди да започнеш да записваш. И вкарай малко повече мъжественост, че току - виж, непросветените те объркали с вокалистката на Уикд Уитч в ранния и период .. П.С. О, ти си изоставил старият стил на писане? Внимавай да не си забравиш и крилцата, че някой доброволец с радост би ги метнал във фурната .. ((:
О, получих оценка на работата си от професионалистката по нео метъл/готик рок... Идеално...
Друго думаше преди за вокала на Аблепсия, ама то твоите детинщини кога ли са имали край - честно казано само дечицата си променят разбиранията за 2-3 дни и ги обръщат на 180 градуса... Така де - не си прави труда повече да се опитваш да се заяждаш, защото не те бива... Просто не си сведуща. :р
Как да е.. :р
|
|
|
|
|
Верс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юли 2006 15:36
Ти на това врещене работа ли му викаш? Поне вкарай някакви ефекти, колкото да заблудиш хората, че те бива за нещо повече! А правото да решават дали съм сведуща и по какво съм професионалистка не е отдадено на разни крилати хомосексуалисти, затова си затваряй устата и отивай да се друсаш в някоя канавка, па и бъди така мил да не излизаш от там!
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юли 2006 15:42
Верс написа: Ти на това врещене работа ли му викаш? Поне вкарай някакви ефекти, колкото да заблудиш хората, че те бива за нещо повече! :D А правото да решават дали съм сведуща и по какво съм професионалистка не е отдадено на разни крилати хомосексуалисти, затова си затваряй устата и отивай да се друсаш в някоя канавка, па и бъди така мил да не излизаш от там! :wink:
Смешчица, ти явно и с процесите на работа си толкова запозната... Ако програмата на Windows носеща името Sound Recorder ти говори нещо, вземи погледни що за 'арсенал' от ефекти предоставя...
А и да си беше направила труда да прочетеш това-онова в темата...
|
|
|
|
|
Верс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юли 2006 15:51
Да не си мислиш, че бих изчела цялата тема, заради теб? Заблуден крилат Мармот ..
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юли 2006 17:20
Аре да си водите дискусиите другаде, а?
По темата:
Oпа, класирах се на 15-то място в музикалния конкурс на Б.А.Н.Г
15. Underwater Dub / Dr Probe / Di Dubztah
http://bg-sonic.com/nominations-2006-05.html
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юли 2006 18:08
Я тука цъкнете.
Значи, имам пропуски, ама просто не съм свикнал да ги еба тея струни правилно. Все накриво... Иначе музиката си е моя. Аз съм го измислил тва. Драснете некой ред, ако го чуете...
Edit: Е го и моя едит. Слим, добре се е получило, китарката идеално влиза, само на места ми се струва, че се разминава със самия бийт. Някак си по-интересно става по тоя начин обаче. Добро, добро. :) И моментите от песента придават едно приятно звучене... Все едно слушам радио и някаква психарска музика наведнъж.
П.П. Вие двамата над мене се намерете и се изколете, и да ви свършват мъките най-накрая... Въздържайте се от детски (?!?) лигавни и дразги, особено в хубави теми, като тази.
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юли 2006 18:14
dr probe написа: Аре да си водите дискусиите другаде, а? По темата: Oпа, класирах се на 15-то място в музикалния конкурс на Б.А.Н.Г 15. Underwater Dub / Dr Probe / Di Dubztah http://bg-sonic.com/nominations-2006-05.html
Да бе , верно , аре сдухвайте и оставете темата чиста откъм лични нападки . Като споменах думата "лични" , я погледнете под надписчето "Форум на РС Мания" , ще намерите там едно друго надписче и евентуално ще се ориентирате какво да правите като става въпрос за хубави теми .
Пробо , честито ! Ако трябва да съм честен , самия стил dub не ми харесва , но щом хората които са му фенове са те оценили , предполагам че заслужаваш мястото .
EDIT: Hat , поздравления . Хубаво нещо си написал , пропуските и спековете в самото свирене са малко и като цяло звучиш много добре .
EDIT 2 : Шибания Soundclick яде пишки , пак се е бъгнал ъплоуда . Качих го тук този път :
July Morning
Много мрачен и тегав начин на самоосъзнаване . Свързвам го с Джулая ( не само Морнинга , а направо целия ) , щото такова ми е настроението през изминалите 3 дни от него .
EDIT 3 :
Качих я и в Soundclick :
July Morning
lo-fi URL: http://www.soundclick.com/util/getplaye ... 39573&q=lo
hi-fi URL: http://www.soundclick.com/util/getplaye ... 39573&q=hi
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юли 2006 21:55
Единственото, което му липсва на бийта е присътствие в ниските. Иначе е як.
@ Nocturno - кефи китарката, кефи. Аз оня ден имах щастието да посвиря малко, много зарибява.
|
|
|
|
|
Wicked Spirit
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2006 10:32
slim_k написа: Свързвам го с Джулая ( не само Морнинга , а направо целия ) , щото такова ми е настроението през изминалите 3 дни от него .
Копеле съжаляваш ли?
..защото ако е така, съжалението ще го изпитвам аз.
___________________________________ NOT THERE JOHNNY, NOT THERE!
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2006 12:14
Wicked Spirit написа: slim_k написа: Свързвам го с Джулая ( не само Морнинга , а направо целия ) , щото такова ми е настроението през изминалите 3 дни от него . Копеле съжаляваш ли? ..защото ако е така, съжалението ще го изпитвам аз.
Хахахха , не бе !
За друго говоря , как мога да съжалявам за такова нещо . Става въпрос брато за доста лични душевни тегоби .
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2006 14:16
slim_k написа: Wicked Spirit написа: slim_k написа: Свързвам го с Джулая ( не само Морнинга , а направо целия ) , щото такова ми е настроението през изминалите 3 дни от него . Копеле съжаляваш ли? ..защото ако е така, съжалението ще го изпитвам аз. Хахахха , не бе ! За друго говоря , как мога да съжалявам за такова нещо . Става въпрос брато за доста лични душевни тегоби . Лични, не лични се тая...
Важното е, че си се изтропал супер зле в/у хубавата песничка...
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2006 16:00
Това е само инструменталната част, очаква се да има и доста обработени вокали, но след няколко седмици...
Това е само втората песен, другите не ги давам.
ПП
Dark ambient е, така че не ми изтъквайте неща от сорта на това, че е прекалено дълго и/или еднообразно...
Хайде, анализ! АНАЛИЗ!
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2006 23:29
The.Rampage.Rado написа: slim_k написа: Wicked Spirit написа: slim_k написа: Свързвам го с Джулая ( не само Морнинга , а направо целия ) , щото такова ми е настроението през изминалите 3 дни от него . Копеле съжаляваш ли? ..защото ако е така, съжалението ще го изпитвам аз. Хахахха , не бе ! За друго говоря , как мога да съжалявам за такова нещо . Става въпрос брато за доста лични душевни тегоби . Лични, не лични се тая... Важното е, че си се изтропал супер зле в/у хубавата песничка...
Колко си зле копеле , кой е тропал . Аз зех две неща точно . И те само заради тфа което пее .
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2006 15:56
slim_k написа: ...
Бла-бла-бла....
Аре на кафе да одим, стика си чоплил тея семпли...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|