prof. Popovski MM написа:
до този дето танцува с Китайци
проф Поповски
Thu Oct 24 01:23:40 2002
до този дето танцува с Китайци
Ти казваш че работиш с Китайци и че китайците са "хай-тек"
специалисти.
Аз пък ти казвам че това не е така.
Китайците са пословично тъпи и прости.
Те умеят да претендират че работят здраво, и че са умни но това не е така. Аз им предавам вече 13 години и мога да напиша Философски трактат за тази милиардна пасмина.
Китайците са ПОДЛИ
Китайците са Жестоки
Китайците са двулични
Китайците са измамници
Китайците са мотивирани
Китайците са ограничени
Китайците са Надъхани
Китайците са безчувствени
Китайките са с леко поведение
Китайците са алчни
Китайците са НАПАСТ която трябва да бъде спряна навреме.
Китайците са интересчии, в днешно време гонят само Компютърни специалности защото смятат че от това ще падат пари.АЛЧНИ са като никой друг народ. За $100 долара са готови да убият човек. На тестовете преписват като луди
и си разменят бележки с иероглифи и така дори да го хванеш доказателствотто си е губи. Понякога имам 18 китайци в един курс.Това превръща курса в Кошмар. Налага ми се да приготвя
18 различни теста за да не могат да преписват един от друг.
Колегите ми се смеят зад гърба, защото никой от тях не му пука за китайците.Но аз им разгонвам фамилията.
Така както Фичо и Жена му ползуват никове на Възрожденци и мамят така и китайците ми поднесоха няколко житейски урока по подлост. В ранните године на Американското ми професорстване ми се случиха следните неща-
проверявам внимателно теста и маркирам грешките.
След което връщам тестовете.На следвашия час идва китаеца
и почва мучейки да ми показва верния отговор.
Той бил на листа ама аз не съм го "забелязъл"
Просто като видят отговорите ги дописват и почват да те притискат да им увеличиш оценката.Първият път се вцепених от смущение. За малко да повярвам че не съм видял отговора.
Но после разбрах. Започнах да правя копия на проверените тестове и като ми изяви претенции някой че не съм го "оценил" правилно аз му вадя копието и му го завирам в лицето.Но нещата се усложняват защото ОМРАЗАТА в ДУШИТЕ на гадните китайци кипи по време на курса.
Два пъти ми рязаха гумите на колата. Аз започнах да ги докладвам на управата. Като ми рекламира Теста, че не съм видял "верния отговор" аз уж приятелски му казвам дай теста да го проверя отново.После вземам теста с дописания отговор и прилагам копието от което се вижда измамата.
Трима китайци ги изхвърлиха, но другите продължават да мамят.Опасна сган са. Но.....всеки с професията си.
Стискам зъби и предавам.Но ако имам власт ще ги изпратя при ориза.Те ще опропастят Америка.КИТАЙСКИТЕ СВИНЕ.
Дори да живеят 100 години в Америка китаеца никога не научава езика. Това им пречи страшно много да вникнат в който и да е материал.
Да ги наричате специалисти е просто смешно.
Те са плъхове.
Плъхове които са плъзнали по света и ще го унищожат.
За спортни коли се ръсят със десетки хиляди долара.
За учебник или книга не дават и цент.
Един жълт мърляч идва да ме пита след часовете за една формула. Учебникът му-ксерокопие. Ползван от поне 20 човека преди него. Учебникът приличаше на Самарското Знаме-окъсан
и напарцаливен. Казах му-като си купиш учебник ще разискваме Теоремата. Опплака се от мен в департамента.
Намери се благотворителна организация която му подари чисто нов учебник. Книгата струва $175. И какво мислите стана?
Гадния китаец продаде учебника на един арабин и пак ползваше
оръханото ксерокопие. Точно като нашите цигани.
Не ми хвалете китайците моля.
Те не са по различни от животните.
Tук много хора хвалят Китайците. постват "мъдрости" от техни "мислители"
Аз самият докато живее отвъд Жиелязната Завеса бух техен Фен.
Купувах техни произведения, четях книги и Поезия, Философия......
Бях ги издигнал на пиедестал....
Когато дойдох в Америка...прогледнах.....
Китайците са отвратителна Сган, паплач.
Китайците са генетично увредени......
Убийството е в гените им....и това е не случайно.....
Та те са един и полонвина милиарда!
АКО ИСКАШ ГЛЪТКА ВЪЗДУХ-УБИЙ ДРУГИЯ!
това е националната им Философия.....
Те са тъпи но Мотивирани
Те са тъпи но Четат, Преписват , Бутат се
Създават впечатление...но погрешно впечатление....
Душите им са ПРАЗНИ
Душите им са изпълнени с ОТРОВА
Те убиват за Глътка Въздух , за Шепа Ориз.....
Докато ние Българите убиваме за Курназлък
от Злоба и за да унижим някого.....
И ние не сме свят.....
За Китайците мога да ви говоря с дни....
За индийците също.
80% от студентите в Америка са китайци и Индийци.
Това е Бъдещето на Света......
Още един бисер извън форума... пича е
колоритен колкото трупонарезенинс и conanthebulgarian взети заедно. К'во им става на тия професори днес