22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Заглавие: Re: За кого ще гласувате?
Публикувано на: 06 Юли 2021 11:46
А твоя любимец Каракачанов, агент Иван, какъв е?
___________________________________ тежки нокаути
The Wolf
05 Юни 2011 15:04 Мнения: 1738 Местоположение: София,Люлин
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 06 Юли 2021 21:06
Скандалното в изказването на Борисов е, че разказва как бил дете, когато Рашков бил главен прокурор(разликата във възрастта им е четири години). Ако и сега не се усещаш, то си си подбрал идеално фаворита на изборите - и двамата имате отрицателна интелигентност
Като свърши официално ерата на Борисов след изборите(малко след това и на Гешев) Андрюхата кой психар в политиката ще защитава? То няма да останат, трябва ново лице да се появи, за да може той отново да ни забавлява
Liberty
01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6133 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 07 Юли 2021 00:02
The Wolf написа:
Скандалното в изказването на Борисов е, че разказва как бил дете, когато Рашков бил главен прокурор(разликата във възрастта им е четири години). Ако и сега не се усещаш, то си си подбрал идеално фаворита на изборите - и двамата имате отрицателна интелигентност
Като свърши официално ерата на Борисов след изборите(малко след това и на Гешев) Андрюхата кой психар в политиката ще защитава? То няма да останат, трябва ново лице да се появи, за да може той отново да ни забавлява
Ами той Рашков не е бил никога главен прокурор, така че тук по-скоро се говори в преносен смисъл. Така без контекст няма как да се коментира.
The Arrow написа:
А твоя любимец Каракачанов, агент Иван, какъв е?
Работил е срещу Титовизацията на Македония, което по времето на соц-а няма как да стане по друг начин освен, ако не е част от службите. Като цяло няма нищо срамно в дейността му тъкмо напротив.
По-късно дисертацията му е на тема: „Външнополитическата дейност на ВМОРО (1893 – 1918 г.)“.
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10936 Местоположение: София
Публикувано на: 07 Юли 2021 00:06
Няма да се изненадам, ако след време се разчуе, че тиквата има някакво биполярно разстройство.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Wolf
05 Юни 2011 15:04 Мнения: 1738 Местоположение: София,Люлин
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 07 Юли 2021 18:56
Бил е кандидат за главен прокурор Рашков. Иначе Борисов е доказан лъжец и е осъден за клевети два пъти. От Мая Манолова. Правете му сметка
The Arrow
Публикувано на: 07 Юли 2021 19:18
Между другото, вчера видяхме Мая Манолова на Витошка, обикаляше заведенията и раздаваше листовки и хората и се кефиха сякаш
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
30 Ное 2003 14:14 Мнения: 7902 Местоположение: Троянски манастир
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 07 Юли 2021 23:21
Liberty написа:
Т'ва предполагам, че не съм достатъчно умно-красив за да се възмутя как Боеко казва "Шекер".
Възмутително е само да си целоживотен политик и 15 години министър-председател, и да не положиш минимални усилия да научиш английски, който е главния дипломатически език, поне до мизерното ниво да знаеш какво да кажеш ако те питат дали искаш кафе. Но още по-възмутително е да си форумен тъпанар който е седнал да хвали дипломатическите умения на такъв човек. Ма нали, изненада няма.
Публикувано на: 08 Юли 2021 09:19
The Grim Reaper написа:
Liberty написа:
Т'ва предполагам, че не съм достатъчно умно-красив за да се възмутя как Боеко казва "Шекер".
Възмутително е само да си целоживотен политик и 15 години министър-председател, и да не положиш минимални усилия да научиш английски, който е главния дипломатически език, поне до мизерното ниво да знаеш какво да кажеш ако те питат дали искаш кафе. Но още по-възмутително е да си форумен тъпанар който е седнал да хвали дипломатическите умения на такъв човек. Ма нали, изненада няма.
До скоро и аз смятах така, ама примерно Меркел и Путин си говорят на техните си езици. Нито тях харесвам и подкрепям, нито Бойко, но е така. Но пък може и да се каже, че там е друго нивото.
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Публикувано на: 08 Юли 2021 10:54
Чудя се кое е по-безумно, че даде Путин за пример като дипломат или че не си даде зор да намериш клипче на Меркел говореща английски
Публикувано на: 08 Юли 2021 11:10
Да, Путин представя страната си на международната сцена по един или друг начин, значи е дипломат. Независимо дали го харесваш или не.
И да,може и да е говорила английски Меркел, но не мисля че го прави обичайно. И да, пуснах си клипчето дето говори английски и смятам, че аз говоря по-добре от нея.
И също, пусни си някаква сбирка на ООН и ще чуеш как говорят на техния си език. Ето ти Макрон за пример(който също не го харесвам): https://www.youtube.com/watch?v=kU91vNVPFx4
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 08 Юли 2021 11:24
The Arrow написа:
Между другото, вчера видяхме Мая Манолова на Витошка, обикаляше заведенията и раздаваше листовки и хората и се кефиха сякаш
Бляк
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
Публикувано на: 08 Юли 2021 11:49
Не знам какво да ти кажа наистина, щот нямам представа ти какво се напъна да кажеш На трибуната на ООН винаги се е говорило на собствен език със симултанен превод, има даже филми за преводачите, тва не значи че говорещите са неспособни да си поръчат кафе на английски, или че същото е приемливо. Макрон говори английски по-добре от всеки французин с когото ми се е налагало да работя. Между въпроса дали Путин е дипломат за пример и дали Путин е дипломат въобще има прилична разлика, която не знам как ти убягна че разбра второто? Наистина ли трябваше да го обяснявам това, чак срам ме хваща. И къв ти е целия аргумент, че Боко всъщност наистина е добър дипломат? Или че Путин е такъв? Заеби.
Публикувано на: 08 Юли 2021 11:53
В никакъв случай не съм фен на Слави, но от интервюто му с Монд:
Цитат:
"Бъдещият министър-председате лтрябва да има различен профил от моя, това трябва да е човек, който е учил и който говори чужди езици, за да представлява достойно България"
В смисъл, като цяло това с езиците е близко до ума и нямам представа въобще защо става на въпрос
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
The Arrow
Публикувано на: 08 Юли 2021 14:23
И за първи път попадам на тази ама ме изкефи:
Liberty
01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6133 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 09 Юли 2021 01:44
The Grim Reaper написа:
Liberty написа:
О, не, той не знае Английски! Умно красивата ми душа, просто не може да приеме, че живее в жесток, грозен свят, в който съществуват подобия на хора не говорещи свободно английски. Как по някаква нелепа шега на съдбата се родих тъкмо в държава (така де територия) , пълна с кратуни, които изобщо не са на нивото ми и които си избират (15 години подред) за МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ човек, който не говори свободно английски! С какво Господи, го заслужих с какво!
Публикувано на: 09 Юли 2021 09:23
Служебното правителство са приели Корал и Карадере в НАТУРА 2000 и поне засега няма да бъдат пипани <3 Тука един от ДБ малко обаче малко мирише на акита, щото е главен виновник за бетона на Смокиня - дано от партията да вземат някакви мерки
The Arrow
Публикувано на: 09 Юли 2021 10:13
Аз много се гордея със себе си, че никога не съм гласувал за герб нито за някоя от псевдо-патриотичните формации.
denik
Дидко Бандитко
Публикувано на: 09 Юли 2021 10:47
Ооо, аз съм гласувал за ГЕРБ. На изборите през 2009.
The Arrow
Публикувано на: 09 Юли 2021 10:54
denik написа:
Ооо, аз съм гласувал за ГЕРБ. На изборите през 2009.
Аз тогава, мисля че за ДСБ гласувах. 2013 пак за ДСБ, 2014 за Реформаторския Блок (много ме е яд какво стана с тях), а от 2017 за ДБ(надявам се и те да не свършат като реформаторския блок, но вече има набран моментум)
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения