Автор |
Съобщение |
BadZealot
|
|
В момента играе: Според теб?
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 10 Май 2014 19:57
Абе сърбин националист - това кажи ясна работата, няма по-тъпо говедо
___________________________________ It is said that ignorance is bliss. Tell me, is that true for you? Then how peaceful it must be for you to have a mind unburdened by thought!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 10 Май 2014 19:59
BadZealot написа: Абе сърбин националист - това кажи ясна работата, няма по-тъпо говедо Македонец-националист. Beat this!
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 11 Май 2014 09:12
Serious Sam написа: Македонец-националист. Beat this! Косовар-националист.
___________________________________ Toxic has left the building.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 12 Май 2014 08:18
what if they get me? написа: Относно "геноцида" в Косово: http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/1530781.stmСъдебно решение на О на Обединените нации. Истината за Косово е, че Американците просто решиха "абе, тая страна и без това я разбихме на хиляда къса. Какво толкова ако я разделим още веднъж?" Значи е имало масови гробове, етническо прочистване и бежанци, но не и геноцид. Мисля, че смисъла на аргумента ми беше ясен. БТВ, ако си спомняте какво ви говорих преди има няма две седмици за влиянието което Кремъл има над бг правителството. Ето ви тук с разкрития, документи и т.н. Все едно аз съм го писал: http://www.dnes.bg/world/2014/05/12/mos ... -es.225073
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 12 Май 2014 16:39
what if they get me? написа: Не мисля, че някой е оспорвал, че Москва упражнява влияние върху България. Това е едно от малкото неща, за което всички сме съгласни (надявам се). Явно не си спомняш хубаво, защото Serious Sam твърдеше че водим "умерено русофобска политика".
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 12 Май 2014 18:00
Аз още продължавам да го твърдя.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 12 Май 2014 18:34
Serious Sam написа: Аз още продължавам да го твърдя. Може, да е всичко, но не и сегашното правителство на БСП. Тази партия от край време си получава заповедите директно от Москва и нещата не са се променили до ден днешен. Виж Бойко примерно (не че съм му фен) по им се дърпаше на руснаците, но сегашните са си свалили гащите от където и да го погледнеш.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 12 Май 2014 18:39
Между другото подкрепям президента Плевнелиев, макар че в началото го смятах за голяма мижитурка. В момента той е единственият представител на държавните институции, който има про-европейска позиция за случващото се в Украйна. Само че това има единствено символичен ефект, тъй като президентът в България няма никакви правомощия, важното е какво прави правителството.
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 12 Май 2014 18:44
Liberty написа: Между другото подкрепям президента Плевнелиев, макар че в началото го смятах за голяма мижитурка. В момента той е единственият представител на държавните институции, който има про-европейска позиция за случващото се в Украйна. Само че това има единствено символичен ефект, тъй като президентът в България няма никакви правомощия, важното е какво прави правителството. Абе какво разбираш ти бе
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 12 Май 2014 18:47
Единствения политик, който в момента заслужава да се нарече Политик - е вицепрезидента Попова. Мъж на място. За разлика от оня пухльо Плевнелиев.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 12 Май 2014 23:20
Макар и чисто формално да одобрявам това, което казва Плевнелиев в определени моменти, той си е марионетка на един доста широк бизнес кръг и е абсолютно безгръбначно, от което кринджвам здраво като го видя по разни интервюта в интернационални телевизии. Държи се като олигофрен, някой вече беше пускал линкове към интервюто му в BBC и Ал Джазира, просто няма какво да говорим.
И той прави мечешка услуга на западната ориентация - като ти я поднася човек като Плевнелиев няма как да не ти стане некво гнусно.
Друго е Костов да се изкаже, ма тва малко хора го разбират, шот сме тъпо племе. Което не значи, че и той е неква манна небесна, но пак ше повторя - ако в момента той беше премиер, нямаше да си ги говорим тия тъпотии тука.
Изобщо някой път нещата са доста прости и се чудя и аз що продължава разговора в тая тема, надявам се по-скоро на ташак.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 12 Май 2014 23:36
Абе верно ли е че Монито Паси, искал разполагане на американски ядрени ракети на наша територия ? Някои от почитателите в този форум на северноатлантическият клуб и обществото на свободните зидари, трябва да са по-запознати по темата. Все пак Монито трябва да е на уважение в тези среди.
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 13 Май 2014 20:18
|
|
|
|
|
австриискиа дънер
|
|
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 14 Май 2014 00:27
___________________________________ 0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
|
|
|
|
|
австриискиа дънер
|
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 14 Май 2014 18:33
___________________________________ 0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 14 Май 2014 21:29
Абе, либертъ, защо не те видях да се опитваш да спреш ансамбъла на руската федерация?
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 14 Май 2014 22:01
minavam samo da vi kaja che vse oshte ste tupi na guz i vse oshte razsujdavate kato 13 godishni that will be all
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 14 Май 2014 23:06
австриискиа дънер написа: И Невил Чембърлейн така разсъждаваше.
|
|
|
|
|
BadZealot
|
|
В момента играе: Според теб?
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 15 Май 2014 06:28
/\ По-глупав аргумент не съм и виждал от теб.
___________________________________ It is said that ignorance is bliss. Tell me, is that true for you? Then how peaceful it must be for you to have a mind unburdened by thought!
|
|
|
|
|
австриискиа дънер
|
|
|
|
Заглавие: Re: Украйна – General thread Публикувано на: 15 Май 2014 09:26
щом не каза нищо за диктатора путлер, пак добре
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|