Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: С пъпа на баба ти
Заглавие: Re: Украйна – General thread
Публикувано на: 07 Май 2014 21:01

рене декард = сталоун

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 08 Май 2014 15:41

http://www.segabg.com/article.php?id=697444

Профил Skype

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 09 Май 2014 16:11

Serious Sam написа:
http://www.segabg.com/article.php?id=697444

LoL, доста е смешно това, като се има предвид че университетите на запад са поначало развъдник на левичарщина от всякакъв тип. Все едно да протестираш в центъра на СССР, че няма достатъчно лява политика :lol:

Мислех да пиша по-просторен коментар но ще се задоволя с това и с един цитат от коментарите под статията:

two144 написа:
Ами четете, бе!
Никой няма да ви включи в далаверата защото сте млади и мераклии. Социализмът по целия свят залязва, с него си отива и номенклатурата- кво като имаш диплома, на плочките и това е. Искали равенство, ами ще сте равни в мизерията.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 09 Май 2014 16:13

Иначе смятам да шерна с вас този пост. Свързан е с темата - събитията в Украйна, САЩ, Русия и България. Мисля, че ще се хареса на повечето тъй като гледната точка е относително обективна.

https://www.facebook.com/notes/694974450563277/

Профил ICQ

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 09 Май 2014 16:26

Liberty написа:
Иначе смятам да шерна с вас този пост. Свързан е с темата - събитията в Украйна, САЩ, Русия и България. Мисля, че ще се хареса на повечето тъй като гледната точка е относително обективна.

Щом ти го казваш трябва да се разбира нещо от сорта на "СССР - на ядрен прах!!!"

Почвам да чета да видя дали съм прав. :lol:

Профил Skype

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 09 Май 2014 16:33

В общи линии съм бил прав :lol:

Най-ме кефи момента в началото, където се казва, че понеже СССР и наследницата му Русия загубили Студената война /само СССР я губи, РФ е резултат от тази загуба/ Русия трябва да мълчи и трае, докато НАТО лека-полека я обгражда с бази и прочее.

Ей, тва болшевизма е страшна чума... :lol:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
Публикувано на: 09 Май 2014 17:00

Liberty написа:

Пхахах ти луд ли си ? Постоянно си поства разни статиики на болни хамерикански гъзове и "Вижте истината", "Това ще се хареса на всички", "Обективно" :lol: :lol: :lol: Луд умора няма . Остава да почнеш да пренасочваш към Приятелите на САЩ :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Май 2014 17:10

Доста е балансиран, човека, все пак твърди че 85% от руснаците подкрепят Путин и че го били преизбирали при честни и свободни избори. Под статията аз лично възразих спрямо тази част, която според мен изобщо не отговаря на истината. Особено на последните избори беше повече от очевидно, че вота е опорочен. Опозицията бива вкарвана по затвори, арести, изправителни колонии. Няма свободни медии, а непрекъсната пропаганда. При такива условия е несъстоятелно да се говори за "обществено мнение" в Русия, а освен това имаме всички налични предпоставки, да определим режима на Путин като диктатура. Just saying.

Профил ICQ

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 09 Май 2014 17:13

Liberty написа:
Доста е балансиран, човека, все пак твърди че 85% от руснаците подкрепят Путин и че го били преизбирали при честни и свободни избори. Под статията аз лично възразих спрямо тази част, която според мен изобщо не отговаря на истината. Особено на последните избори беше повече от очевидно, че вота е опорочен. Опозицията бива вкарвана по затвори, арести, изправителни колонии. Няма свободни медии, а непрекъсната пропаганда. При такива условия е несъстоятелно да се говори за "обществено мнение" в Русия, а освен това имаме всички налични предпоставки, да определим режима на Путин като диктатура. Just saing.

Да, прочетох и коментарите ти под статията.

И все пак не съм съгласен с автора на статията за социологическите агенции, тъй като техните проучвания са крайно субективни. Ние нямаме представа как са провеждани те, какво количество хора обхващат и прочее, затова резултатите могат да са крайно неточни.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Май 2014 17:19

Liberty написа:
Доста е балансиран, човека, все пак твърди че 85% от руснаците подкрепят Путин и че го били преизбирали при честни и свободни избори. Под статията аз лично възразих спрямо тази част, която според мен изобщо не отговаря на истината. Особено на последните избори беше повече от очевидно, че вота е опорочен. Опозицията бива вкарвана по затвори, арести, изправителни колонии. Няма свободни медии, а непрекъсната пропаганда. При такива условия е несъстоятелно да се говори за "обществено мнение" в Русия, а освен това имаме всички налични предпоставки, да определим режима на Путин като диктатура. Just saying.

В повечето държави е така, вкл. и САЩ.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Май 2014 17:26

Serious Sam написа:
Liberty написа:
Доста е балансиран, човека, все пак твърди че 85% от руснаците подкрепят Путин и че го били преизбирали при честни и свободни избори. Под статията аз лично възразих спрямо тази част, която според мен изобщо не отговаря на истината. Особено на последните избори беше повече от очевидно, че вота е опорочен. Опозицията бива вкарвана по затвори, арести, изправителни колонии. Няма свободни медии, а непрекъсната пропаганда. При такива условия е несъстоятелно да се говори за "обществено мнение" в Русия, а освен това имаме всички налични предпоставки, да определим режима на Путин като диктатура. Just saing.

Да, прочетох и коментарите ти под статията.

И все пак не съм съгласен с автора на статията за социологическите агенции, тъй като техните проучвания са крайно субективни. Ние нямаме представа как са провеждани те, какво количество хора обхващат и прочее, затова резултатите могат да са крайно неточни.

Отделно и това, да.

Профил ICQ

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 09 Май 2014 17:31

Боже, доживях да се съгласиш с мен :lol:

Профил Skype

Публикувано на: 09 Май 2014 17:51

Стават чудеса !!!

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Май 2014 21:07

Опа, какво имаме тук

https://www.youtube.com/watch?v=FIjEEFdnzkw

:D

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Май 2014 22:31

австриискиа дънер написа:
Опа, какво имаме тук

https://www.youtube.com/watch?v=FIjEEFdnzkw

:D

Демонстрация на свободното слово в действие. Ще ми се да видя как някой задава така ребром въпроси на г-н Путин или Лавров.

Liberty написа:
...Опозицията бива вкарвана по затвори, арести, изправителни колонии. Няма свободни медии, а непрекъсната пропаганда. При такива условия е несъстоятелно да се говори за "обществено мнение" в Русия, а освен това имаме всички налични предпоставки, да определим режима на Путин като диктатура. Just saying.

В повечето държави е така, вкл. и САЩ.

Последния ти пост опровергава предходния :lol:

Разбира се няма да пропусна да коментирам и по същество. Между Косово и Крим не може да има никакви аналогии освен ако не си напълно сляп и глух. Косово беше отделено от Сърбия с подкрепата на Запада, след като С.Милошевич проведе целенасочена кампания за етническо прочистване, определена от всички уважавани международни институции като геноцид. В Украйна не е имало никакво посегателство над жителите на Крим, нито над живеещите в Източна Украйна руснаци, преди те да поискат да отделят половината държава, подтикнати от Москва.

А иначе какво точно питаше онзи, че имало нео-нацисти при мелетата на Майдана? Ми много ясно, че ще има, то на всеки протест и на всеки футболен мач те са първи. Това всеки го знае, това по никакъв начин не променя нещата. А иначе всяка легитимна власт произтича от народа. Когато тя стане подтисническа, не само че е право, но е задължение на гражданите да премахнат тази власт чрез сила. Това го пише в "Декларацията за независимостта на САЩ" следователно онзи сенатор, който се възмущава че имало улично насилие, трябва да си припомни основополагащите документи на собствената му държава.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 10 Май 2014 13:43

Цитат:
Демонстрация на свободното слово в действие. Ще ми се да видя как някой задава така ребром въпроси на г-н Путин или Лавров.

Додста съм учуден, че не се намесиха полицаи да го "тейзнат" преди да зададе въпросите както по принцип става в САЩ....

Междодругото "етническо прочистване в Косово" не е имало никога :lol: Това си беше поредното хамериканско фалшименто ала "оръжята на Ирак", като предтекст за инвазия. Абсурд е да направя опит да ти обясна нещо, особено пък на тази тема :lol: тъй като е напълно безмислено и загуба на моето време ....

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 10 Май 2014 13:56

пак ше се включа да ви обясня колко сте тъпи ама

толко ограничени и самовглъбени конспиративни фенбойчета не съм очаквал да сте
нито един от 3мата дето си поддържате тая тема

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 10 Май 2014 15:48

Додста съм учуден, че не се намесиха полицаи да го "тейзнат" преди да зададе въпросите както по принцип става в САЩ....

Очевидно, действителността доста се разминава с твоите разбирания, както е видно дори от примерите, които сам постваш.

Цитат:
Междодругото "етническо прочистване в Косово" не е имало никога :lol: Това си беше поредното хамериканско фалшименто ала "оръжята на Ирак", като предтекст за инвазия. Абсурд е да направя опит да ти обясна нещо, особено пък на тази тема :lol: тъй като е напълно безмислено и загуба на моето време ....

Сигурно и бежанските лагери в Македония бяха "хамериканско фалшименто". Или масовите гробове, открити след оттеглянето на югославската армия.

Профил ICQ

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 10 Май 2014 18:35

ей дебилен
разлика между косовска война и босненска война май не правиш
това че '99 не се пише геноцид като термин (и никога не се е писал :!: ) не омаловажава извършените военни престъпления
които престъпления ненаречени геноцид през '99 не правят геноцида '95 по-малко геноцид
а как американците решили просто от злоба да извършат още една злина покрай другите няма да забележа даже
ти си толко малоумен, че е крайно наложително да те кастрират
не че имаш шанс, ама да е сигурно

нз що ви чета темата, сбирщина олигофрени
просто ми е адски тъжно колко нискоинтелектуални, абсурдно некомпетентни, ама се толко надъхани и уверени шебеци има наоколо
и отварям шот ми се ще някой да каже нещо поне ако не умно, то адекватно
смисъл и да не е знаел да е отворил да прочете преди да блещи
ама нема

Профил ICQ

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 10 Май 2014 19:44

what if they get me? написа:
Розов селянин написа:
това че '99 не се пише геноцид като термин (и никога не се е писал :!: ) не омаловажава извършените военни престъпления

Спорът беше дали е имало "геноцид". Според ООН явно е нямало. Но споко, ти знаеш повече от тях.

И с ей такива малоумия сигурно очакваш и отговор от мен?
Аз му викам, че не е геноцид и никога не е било, той ми връща че според ООН също не било геноцид, ама аз съм знаел повече от тях... :?:
Бих си приключил поста дотука, ама аре
I'll indulge you
Единствения геноцид като такъв в района и периода е сребренишкия и никъде никой не е говорел друго, освен може би косовяни. Затова намесих '95, щото спорите сякаш някой някъде твърдо е заклеймил събитията в Косово като геноцид, като такова нещо не се говори. Масовите убийства обаче, дори не класифицирани като геноцид, са си масови убийства.
Но пък във всяка война имало престъпления.
Да бате, където и нива да разкопаш, вадиш масов гроб.

Да, за САЩ би било от полза да имат благоустроено към тях правителство някъде.
Ама как правителството ти да е про-американско е по-зле от правителството ти да копае масови гробове на съседите ти?
И как унищожаването на икономическата мощ на една страна е в полза за въпросното "прокси"? Що Израел е американизиран, а не Ливан? От зор да покажете скритите злини на тия лоши Американци омаловажавате отнемането на десетки хиляди невинни човешки животи. Сякаш да си под влияние на външнополитически сили е по-лошо от тва да си умрял неупоменат. И то даже само ако тая сила е САЩ. Аре стига.

Косово за САЩ е нещо като Амерния за Русия половин век назад, само че с по-малко жертви и не толкова явно влияние след това. Трябваше ли да изколят още хиляди като в Турция, за да се оправдае намесата? Щото аре да не се вкарваме в конспирациите толкова, ама кога кви чистки имало-нямало, из бивша Югославия си е царяла етническа диващина в периода довела до смъртта на предостатъчно много народ. И дали Америка се била намесила користно или не, естествено, ако нямаше интерес - нямаше да напира, още по-малко с НАТО-вски бомби без резолюция на ООН. Ама дали е било по-добре че се е намесила не виждам как може да е въпрос на обсъждане. Най-малкото щото последните 10 години към тогава в тоя район добро не се е случвало, и тамън се успокоило малко, и започнали пак да се избиват заради цвета на очите. Да си бяха ебали жените поне. Шибани сърби и албанци. Ама не можеш да ги оставиш да се избият, само за да не облажи някой след тва. Щото пък от масовите гробове по градинките няма кой да облажи, най-малкото самите те.

Толко от мен, връщам се на режим да си ви препсувам от време на време.
По-лесно е, разбери :D

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com