Автор |
Съобщение |
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 05 Ное 2020 19:27
Я, смислен политически пост от Морко
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 05 Ное 2020 23:36
Мене ме е яд, че СДСто от 90та година го няма.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 06 Ное 2020 12:13
https://www.economic.bg/bg/a/view/golem ... 1soDKPlSHsМоментът когато ни заобикалят поради "качественото" управление от последните 10 години и въпреки няколкото позитивни неща, които се случваха в определени сектори ВЪПРЕКИ управлението. Айде Андрей пак да обясни как няма по-подходящо управление в момента и как БСП щели да дойдат ако не са ГЕРБ.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 06 Ное 2020 19:55
1) В момента България не страда от липса на инвестиции. Нови фабрики, постоянно се отварят, практически в статията пише, че се отваряли разни неща и Сърбия, сякаш в това има нещо лошо. Принципно, тъй като сърбите са малко по-назад от нас е нормално да са атрактивна цел, защото заплатите там са по-ниски, а и вероятно има повече свободна работна ръка отколкото при нас, където стана доста дефицитна (именно заради доброто икономическо развитие).
2) Не виждам как това променя с нещо факта, че като ГЕРБ загубят, на власт ще дойдат БСП и не виждам с какво те ще са по-добри.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 06 Ное 2020 20:59
Liberty написа: 1) В момента България не страда от липса на инвестиции. Нови фабрики, постоянно се отварят, практически в статията пише, че се отваряли разни неща и Сърбия, сякаш в това има нещо лошо. Принципно, тъй като сърбите са малко по-назад от нас е нормално да са атрактивна цел, защото заплатите там са по-ниски, а и вероятно има повече свободна работна ръка отколкото при нас, където стана доста дефицитна (именно заради доброто икономическо развитие).
2) Не виждам как това променя с нещо факта, че като ГЕРБ загубят, на власт ще дойдат БСП и не виждам с какво те ще са по-добри. Това Севдалина ли ти го написа? Съдебна реформа? Сигурност за бизнеса?
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 29 Ное 2020 15:17
Падна и последния аргумент на соц-носталгиците, това че по Бай Тошово време сме произвеждали електрокари. Ето, сега вече в Пловдив освен високо-технологични роботи, ще се произвеждат и електрокари. Да са ни честити! Пак си помислете за кого ще гласувате и кого искате да връщате на власт: https://www.facebook.com/boyko.borissov ... 5931752124
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 29 Ное 2020 15:26
Добре, произвежда се, и аз много се ядосвам на приказки от типа, че нищо не се произвежда в България. Обаче, обясни ми, каква е заслугата на Бойко за това?
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 29 Ное 2020 15:29
В последните години на работата ми в офиса, се сприятелих с един доста възрастен вече колега. Много светска личност, обикалял е света, работил е в медии, занимавал се е с маркетинг и какво ли не. В комунистическите години обаче, работата му била покрай складовете, в които са се съхранявали продуктите за износ. От чорапи до машини. Разказваше ми каква лъжа е било всичко. Хората си мислели - щом произвеждаме някакви неща, значи автоматично някой ги купува. Ама не, трупали се по складовете и почти никой нямал интерес към нашата продукция. Според неговите думи, това била една от основните причини България да фалира 2,5 пъти.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 30 Ное 2020 10:51
Другото е, че по време на соца са яли по-здравословни храни. Като изключим домашната продукция, всичко останало е било блъскано с "Е"-та и всякакви евтини химии (по-нерегулирани от сега хаха), за да изтрае. Просто тогава не е било толкова задължително да се показва тази информация...
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 30 Ное 2020 11:17
Те за чернобил не са били достатъчно мъже да кажат на хората, а ти за Е-та
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 30 Ное 2020 12:35
Гледало се дело за заличаването на Възраждане. Какво ви мнението за тях? За мен е ясно, че са русофилска партия и долни манипулатори, които целят да привлекат електората на Атака.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 30 Ное 2020 12:48
Мене не ме кефи, че се дава толкова гласност на някакви незначителни партии като тази (събрала 37 896/1.1% гласа на последните избори). Да си ги разследват и затварят. Най-добрата атака срещу подобни малоумници е пълен игнор
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 30 Ное 2020 13:04
denik написа: Мене не ме кефи, че се дава толкова гласност на някакви незначителни партии като тази (събрала 37 896/1.1% гласа на последните избори). Да си ги разследват и затварят. Най-добрата атака срещу подобни малоумници е пълен игнор По принцип и аз не ги харесвам и би трябвало да ги затворят ако са извършили нарушения някакви, но по тази логика трябва да разследват и затварят всички към които се счита, че има нарушения иначе смърди на цензура. Иначе мене ме плаши как поддръжниците им са се обединили около няколко канала в youtube и се правят, че как едва ли не ще спасяват България и не знам кво друго.
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 13 Дек 2020 23:56
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 14 Дек 2020 08:37
И моят! Единственият, който има топки да иска непопулистки мерки за справяне с мръсния въздух, като забраната на отоплението с твърдо гориво. Браво, Стрела, правилно се ориентираш и за парламентарни избори и за кметски!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 14 Дек 2020 10:59
Те забраните са най-лесната част. Да намериш подходящ заместител и да подпомогнеш хората в прехода им от едното средство на отополение към другото - това е висшият пилотаж. Никой не се отоплява с дърва и въглища, само защото така най-много го кефи.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 14 Дек 2020 11:31
"Бонев даде пример и с подмяната на 20 000 печки на твърдо гориво с европейско финансиране. До момента са одобрени около 5000 души и фактическата подмяна не е започнала заради лоша организация, напомни общинският съветник. По думите му причината е лоша организация."
Начини има. Бонев беше единственият кандидат-кмет, който говореше за проблема. Кампаниите на други 2-ма се основаваха на забрана на гей паради...
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 14 Дек 2020 12:14
Der Meister написа: И моят! Единственият, който има топки да иска непопулистки мерки за справяне с мръсния въздух, като забраната на отоплението с твърдо гориво. Браво, Стрела, правилно се ориентираш и за парламентарни избори и за кметски! Аз отдавна знам и за него и за ДБ и си гласувам за тях, като за ДБ гласувам общо взето от 2014 някъде като бяха Реформаторски Блок още. Общо взето, смятам че са единствените дето ще могат да оправят някакви най-основни проблеми като съдебна система например, а от там и всичко останало. И въобще не ми дреме за някакви джендър идеологии, инстанбулски конвенции, гей паради и т.н, тъй като поне гей парада е един път годишно и въобще не е толкова масивен както в някакви западни столици, както са ми разправяли.
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 10 Фев 2021 23:21
С риск Волтажа и мен да обяви за УШЕ, минавам да попитам има ли все още съфорумци, които биха гласували за ГЕРБ на Бацето? И дали биха били доволни от евентуална коалиция с Корнелия Нинова или негласната подкрепа на ДПС(или и с двете партии взети заедно, една тройна коалиция отново, все пак time is a flat circle ). Как я виждате ситуацията, момчета?
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 10 Фев 2021 23:34
The Wolf написа: С риск Волтажа и мен да обяви за УШЕ, минавам да попитам има ли все още съфорумци, които биха гласували за ГЕРБ на Бацето? И дали биха били доволни от евентуална коалиция с Корнелия Нинова или негласната подкрепа на ДПС(или и с двете партии взети заедно, една тройна коалиция отново, все пак time is a flat circle ). Как я виждате ситуацията, момчета? Аз си гласувам за ДБ, даже се регистрирах в списъка им. Смятам, че те са правилния избор, но дано не ме разочароват. Иначе, Андро беше твърд привърженик на ГЕРБ ама не се е показвал от известно време тука
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|