Автор |
Съобщение |
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 05 Окт 2020 23:23
Gipo написа: Съгласен съм, бсп съсипва държавата благодарение на сателита си герб. Подкрепяйки герб, ти подкрепяш бсп и съсипването на България. Аз не подкрепям нито бсп, нито герб. Признай си, тролиш, не е възможно да си толкова сляп. С други думи, бкп съсипва държавата до ден днешен.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 05 Окт 2020 23:24
The Arrow написа: С други думи, бкп съсипва държавата до ден днешен.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 08 Окт 2020 15:18
Gipo написа: The Arrow написа: С други думи, бкп съсипва държавата до ден днешен. С други думи ще ти дойде акъла в главата ама ще е късно. По темата за днешната резолюция в ЕП това: https://faktor.bg/bg/articles/dots-anto ... tgovornostМисля, че хората у нас не са чак толкова тъпи и хора като Радан Кънев, Христо Иванов и Румен Радев ще си понесат последствията на изборите.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 08 Окт 2020 18:40
Liberty написа: С други думи ще ти дойде акъла в главата ама ще е късно.
Моят акъл си е на мястото му, твоят е в неизвестност (в случай, че не тролваш с гласуването за гроб)
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 09 Окт 2020 12:46
Императора написа: Liberty написа: https://faktor.bg/bg/articles/dots-antoniy-galabov-bolnite-ambitsii-na-yoncheva-i-kanev-prevarnaha-balgariya-v-mishena-tryabva-da-im-se-poiska-politicheska-otgovornost Този има ли нещо предвид конкретно, или просто се упражнява в празни приказки, които имат претенции да се водят полит-коментаторство и АНАЛиз? Или може би всичко това е просто платена публикация? Аз от този текст реално така и не разбрах нито какви са тези "болни амбиции", нито как точно българия е станала "мишена", нито какво точно е направил "Радев". Жалка работа. Да и аз нищо не разбрах от тая статия.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 09 Окт 2020 18:48
Е много лошо, ако не разбирате. Нека Ви го обясня така - Остават няколко месеца до изборите. Т.е. всички тия пръдни бяха напълно излишни, защото така или иначе имаме избори и ако наистина на хората толкова им е писнало от Бойко могат да си гласуват на редовните избори, каквото си решат. Обаче не, трябваше да има протести, трябваше нещата да се ескалират до Брюксел, което беше удобен случай България да бъде атакувана по много фронтове, които от години отстояваме успешно и "борбата с корупцията" беше просто доброто намерение павиращо пътя към ада. Общо взето това: https://voinaimir.info/2020/10/pink-mar ... z0UP7LIWVUС две думи: Българите: – ЕС, спаси ни от мутрите! ЕС: –Нищо ви няма, трябва ви само малко истанбулска конвенция
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 09 Окт 2020 19:13
Андрей е придобил някакви ултра националистически възгледи напоследък В което няма лошо, аз лично се определям като консервативен демократ/ до някъде националист, но това неговото е прекалено. Иначе до съвсем скоро и аз бях на мнението, че е най-добре да си приключи мандата по официалния начин тъй като е момент на криза и ще се похарчат ненужни пари за предсрочни избори и т.н., но сега смятам, че колкото по-скоро си отидат толкова по-добре ще е. Дори за някакво време да дойде бсп на власт, както се опасяваш ти. И също така, как би коментирал че Майкрософт ще инвестират над един милиард в Гърция при положение, че уж се водим ИТ хъб на Балканите?
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 09 Окт 2020 19:40
Кое ми е Ултра-националистичното, само да попитам? Дори не съм вкарал някакви хард-кор неща. Принципно съм по-скоро в дясно-либертарианската отколкото в дясно-консервативната част от спектъра, обаче стане ли дума за пълзящия като някаква чума нео-марксизъм голяма разлика няма какъв си. Но както и да е, са ще пусна едно меме просто така за фън:
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 09 Окт 2020 19:45
Цитат: И също така, как би коментирал че Майкрософт ще инвестират над един милиард в Гърция при положение, че уж се водим ИТ хъб на Балканите? И аз му ги четох на Каролев нещата, ако за това ме питаш. Общо взето същия отговор като защо VW избраха Турция. Не защото имат по-малко корупция или данъците са им по-малки (точно пък на гърците). Просто са по-голяма държава с повече човешки ресурс, тука у нас вече много трудно се намира работна ръка особено квалифицирана. Трудно ще привлечем супер-мащабен инвеститор.
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 09 Окт 2020 21:35
Господа, Андрей е разконспириран Опорките му са същите - Истанбулска конвенция, удар срещу страната, а не срещу Герб и тн. Пословично е как до вчера Герб се кълняха в ЕС, а днес вече твърдят, че същите им упражняват репресии и това, което казват няма значение. По-нагли същества от тези няма на тази вселена
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 09 Окт 2020 22:33
Кой е този? Цитат: Пословично е как до вчера Герб се кълняха в ЕС, а днес вече твърдят, че същите им упражняват репресии и това, което казват няма значение. Не, това което не вдяваш е че левичарите у нас се обединяват с левичарите в ЕС.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 10 Окт 2020 21:38
Андро, дано поне герб(бсп) ти дават някой лев, защото ако ги подкрепяш за без пари, ще е много тъжно
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 11 Окт 2020 19:18
Христо Иванов във Фейсбук написа: ✅Когато Борисов е бил ортак с Пашата и с хора в кръга на Маджо, аз съм се занимавал със съдебна реформа. ✅Това е цялата ми биография и в името на тази цел аз съм бил готов да правя грешки и да поемам различни рискове и това може да се види, но аз никога не съм се отказвал от това. ✅Не съм имал никакви илюзии, че Борисов смята да прави реформи. Не съм отивал да ставам негов министър. Отидох да бъда министър на републиката и съм се държал като такъв. ✅Както каза за мен неговият “говорител” Георги Марков “Ами че той щеше да си вкара премиера в затвора!” ✅Винаги съм се конфронтирал с Цацаров. ✅Настоявах публично и многократно и пред ЕК да бъде разследван казусът “Двете каки” с Ченалова и Янева, където бяха и Борисов и Цацаров. Кой друг министър на правосъдието е излизал да иска разследване на такъв скандал? ✅Борисов ми каза, че няма да пипаме Цацаров и че може да пипаме прокуратурата само ако Меркел му каже. Моето решение беше, че аз няма да приема това ограничение. ✅Стартирах дисциплинарни производства като министър на правосъдието - никой министър на правосъдието преди или след мен не е правил това. ✅Цацаров бранеше Петьо Еврото, аз се опитвах да махна Петьо Еврото от съдебната власт. И сега Петьо Еврото продължава да бъде централен герой, включително “Осемте джуджета” са споменати в резолюцията на ЕП. ✅Това, че Борисов има история със СИК и ВИС, това, че тези структури решиха да превръщат държавните структури в бухалки и Борисов мигрира заедно с тях във властта - това е реалност, в която живеем и до ден днешен. ✅Не, няма да се коалираме с ГЕРБ, със или без Борисов.
Прекрасно го е написал човека, даже няма какво да се коментира или добави.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 13 Окт 2020 12:20
Това е нещо като да обясняваш, че нямаш сестра
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 13 Окт 2020 22:44
Андрей, смисълът на протестите, за мен, не е толкова да се свали правителството, което вероятно пак ще си изберем, а последното да разбере, че не сме идиоти, които ще търпят всяка една глупост. Ама кой щял да дойде после, кой нямало да дойде, нали имало избори и без това. Не! Не ми пука за тези неща. Имаш насрано (меко казано) правителство, излизаш и му казваш кур. Това е много по-ценното от това за кой ще гласуваш, дали ще са едните комунисти или другите комунисти. Активно гражданско общество. Хора, които не се примиряват с гаврата ма шайка мутрички. Ако ще алтернативата на Борисов да са Хитлер и Сталин, пак ще изляза да пея кур на Буда. Ако 20 години не се появи читава партия, която харесваш, 20 години ли търпиш този изрод? Не ми пука за тъпата Истанбулска конвенция, пука ми за корупция, крадливи политици, източване на банки, съсипване на природата за сметка на мутренски интерес, корумпиран главен прокурор и т.н. Последният проблем ни е Инстанбулската конвенция на нас. Културният марксизъм е понятие, което съществува и е сериозен проблем на запад, но не мисля, че има кой знае каква връзка с ИК, нито мисля, че проблем, който трябва да е за сметка на други по-сериозни такива. Отделно, не всяка една LGBT идея трябва да се приема лоша и културен марксизъм, а да се разглежда отделно. Аз не виждам нищо лошо в гей браковете, да речем. Асоциирането на ДБ към това явление, за мен е недоказано и конспиративна теория. Любимият ти Шкварек, само за тези, проблеми, що не съм чул да говори нещо за онези по-важните проблеми. То ако е толкова властен този Сорос дето си прокарва идеологията в целия свят, какво значение има дали ще е Борисов или някой друг на власт?
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 14 Окт 2020 00:59
Цитат: Не ми пука за тъпата Истанбулска конвенция, пука ми за корупция... Ето тук ти е грешката приятелю Защото стремглаво настъпващият нео-марксизъм в нашето иначе уютно и добре развиващо се общество е далеч по-сериозен (бих казал екзистенциален) проблем в сравнение с някаква си корупция. Да, ние като едно изостанало, провинциално местенце сме малко назад в сравнение с нашите напредничави просветени братя от по-западните страни, но основите отдавна са положени и всички предпоставки са на лице. Последните събития в Пловдив например са индикатор, че сме на не повече от 2 до 5 години (може би по-малко) от развихряне на пълномащабна SJW война по всички фронтове за които се сетиш (LGBT, Феминизъм, ентизъм/расизъм, социализъм, псевдо-екология - последното отдавна го имаме и е от най-старите и добре установени у нас остриета). Малката ни китна родина ще стане арена на най-грозното, което световното левичарство може да предложи и което наивно смятаме, че ще ни подмине от само себе си. А това което ти приветстваш като "Гражданско общество" е нещото от което направо тръпки ме побиват, защото в голямата си част се състои от именно такива типажи, които ще ни докарат до главата горе-изброените проблеми. Съветвам те да следиш по-изкъсо Шкварек, не че съм съгласен с мненията му, даже напротив, като почне да говори разни простотии постоянно споря с него (к'во да правиш такъв съм си), но качеството му е че е един от най-острите и прецизни разобличители на нео-марксистките явления у нас.
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 14 Окт 2020 16:04
Онзи по-горе е твой съмишленик и адаш. Даже може би си самия ти това, няма как да знаем със сигурност Как така говориш и спориш с някакви политици? В политиката ли си? Ако си, нормално е да подкрепяш гербаджиите и патриотите, щом имаш близки хора в тези партии. Нали знаете поговорката - с каквито се събереш, такъв ставаш Много угодно искаш пак да преместиш темата и акцентът да не е върху корупцията, а върху сложните световни тенденции и проблеми, за които ние трябва да имаме твърда позиция. Ама какво става в държавата не е важно - важното е да не ни нападнат руснаците, турците, джендърите, извънземните и Голямата стъпка, защото кой ще ни помогне тогава, ако го няма баце Бойко? А корупцията я забравете - тя е в добри ръце, нека знаещите и можещите да я практикуват безнаказано. А глупаците да си трайкат. Браво, Андрю, добра работа и страхотни приоритети имаш. Виждам след време в ролята на Данито Кирилов, ако не друго
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 14 Окт 2020 17:03
Абе каква политика, какви пет лева, всичко е някакво плюнчене по фейсбука
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 14 Окт 2020 23:53
The Wolf написа: Как така говориш и спориш с някакви политици? В политиката ли си?
Под постовете им във Facebook баце. И ти можеш, ако поискаш Цитат: Ама какво става в държавата не е важно Напротив важно е. За това не искам БСП и ДПС да се върнат на власт. Мисля, че вече достатъчно обстойно обясних тази част.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: За кого ще гласувате? Публикувано на: 15 Окт 2020 09:47
Андро с политиката е като волтажа с жените. Много ги коментира, ама очевидно е на светлинни години от истината Обикновено като срещнеш човек, който ти казва "ами аз гласувам за герб(бсп)", очакванията са след това той да се скрие в някое ъгълче и да потъне в собствения си срам. А не да разтяга хиляди страници локуми, въпреки всички очеизбождащи факти, че подкрепя крадливи подчовеци. Сигурно ще питаш за какви факти става въпрос - ами явно просто си сляп. И едно време хората са казвали "по-добре бсп-то, че другите кой ги знае". Ама там алтернативата е била уволнение и/или белене, а сега явно е станало от любов към аналното поемане. На циганите поне им дават по някое кебапче, а ти от чиста проба анална зависимост...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|