01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6136 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Заглавие: Re: Общи политически приказки
Публикувано на: 14 Дек 2021 18:21
Така от любопитство да попитам, ти отвори ли поне един от тези източници? Защото това което аз видях са връзки към статии от новинарски сайтове в които Стефан Молиню просто е споменат като алт-райт, бял-супер-не-знам-си-какво без да са представени никакви доказателства повече отколкото в самата Wikipedia статия.
Но както и да е, това не е важното в случая. Ако и ти като Ерик смяташ, че всичко казано до тук е ОК и е напълно приемливо, то наистина се надявам, че в годините които идват ще успееш да се задържиш все така послушен и правилно индоктриниран. Защото иначе рискуваш да се събудиш в една мноооого неприятна за теб реалност.
Така от любопитство да попитам, ти отвори ли поне един от тези източници? Защото това което аз видях са връзки към статии от новинарски сайтове в които Стефан Молиню просто е споменат като алт-райт, бял-супер-не-знам-си-какво без да са представени никакви доказателства повече отколкото в самата Wikipedia статия.
Но както и да е, това не е важното в случая. Ако и ти като Ерик смяташ, че всичко казано до тук е ОК и е напълно приемливо, то наистина се надявам, че в годините които идват ще успееш да се задържиш все така послушен и правилно индоктриниран. Защото иначе рискуваш да се събудиш в една мноооого неприятна за теб реалност.
Брат, много добре знам кой е Стефан Молиню и не ми трябва да прочета каквото и да било повече за да разбера че той напълно отговаря на тези определения. Наистина ли си мислиш че точно аз не съм запознат с тая материя?
Благодаря иначе - предпочитам обективната реалност и смятам да си остана в нея. Ти ако искаш живей в страх и параноя, все ми е тая.
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10936 Местоположение: София
Публикувано на: 18 Дек 2021 18:31
Спомням си като бях в турция през 96-97ма един сладолед тип делта беше 4 милиона лири. Отиваш с един чаршаф банкнота и си купуваш един сладолед Имам приятели с турски корени, които спряха да ходят в турция на почивки, защото тотално не им харесва посоката, по която е поел ердоган. За тях се случва деволюция там и роднините им са супер нещастни.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Arrow
22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Публикувано на: 18 Дек 2021 19:10
Една приятелка е туркиня, ама не съм посмял да я питам какво мисли за Ердоган
Иначе, 2019 бях в Турция с турски лири, все питаха за евро или долари. А 2015 когато бях си бях с лирите и нямаше проблем.
И се чудя дали да не купя USD/TRY или е късно вече, тука Княза може да даде мнение.
___________________________________ тежки нокаути
The Arrow
22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Публикувано на: 04 Яну 2022 21:32
Добре де, все си мислех че Мъск се води за герой едва ли не заради визиите му и това, което прави, а сега същите медии които издигаха се скъсват да го критикуват.
Ненормална работа.
___________________________________ тежки нокаути
Liberty
Публикувано на: 04 Яну 2022 22:17
E... това е CNN, a Мъск си позволи да критикува Света Елизабет Уорън. Нищо изненадващо тук.
Kато цяло силно PCM-ско лоби в настоящия политически живот
Публикувано на: 19 Яну 2022 23:03
Понеже преди известно време се заформи малък спор. Не, консервативните държави от централна и източна Европа не са проводници на руските интереси. Най-големия проводник на руските интереси е Германия. Не само че строи Северен Поток 2, но Германия към настоящия момент се противопоставя активно на опитите Украйна да бъде въоръжена за да може да се отбранява срещу евентуална руска инвазия. В последните 24 часа Великобритания реши да снабди Украйна с ръчни противотанкови ракети и да изпрати малък контингент, който да обучи украинците как да ги използват. Британските самолети заобикалят германското въздушно пространство:
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 25 Яну 2022 21:06
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 26 Яну 2022 09:48
Тва ся с грайндъра Сашо Бойчев ли трябва да се пада
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 22 Фев 2022 00:45
Путин призна ДНР и ЛНР. Това отваря вратата за "предоставяне на помощ" към тези "държави". Следващата стъпка е "доброволното присъединяване" на тези територии към РФ, което ще си е нова анексация. Другия вариант е териториите да останат като грузинската Абхазия или Приднестровието в Молдова - територии които са дефакто окупирани от Русия, макар и официално да не са част от нея.
Въпрос също е какъв ще е отговорът на Украйна. Ако Русия влезе в ДНР и ЛНР украинската армия ще се конфронтира ли с тях, тъй като по линията на съприкосновение и в момента се водят бойни действия само че официално те са срещу силите на ДНР и ЛНР. Ако там застане руската армия и се стигне до сблъсък, това може да е поводът за широкомащабна военна операция, ако приемем че това е целта на Путин.
Всичко това са въпроси с отворен край, едно обаче е сигурно. Ако Доналд Тръмп беше президент нищо от това нямаше да се случи.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения