22 Ное 2006 18:05 Мнения: 4480 Местоположение: София
Заглавие: Re: Pokémon – General thread
Публикувано на: 04 Ное 2020 13:58
Денчо, струва ми се, че много си се облъчил със ЦНН. То и аз ги гледам сега ама защото ме кефи живото им предаване и в случая е сравнително unbiased.
covid2012 написа:
eti na sleepy joe li se nadqvash, zashto
kvo zna4enie ima kato cqlo za men ili teb, s tiq niski kambanarii
Има значение заради външната политика. На мен външната политика на Тръмп ми допада много повече и смятам, че ще е по-полезна за нашия регион.
Не казвам, че е перфектен, дори напротив, но го предпочитам пред Джо.
И ми е интересно Деник дали е гледал гафовете и глупостите, които говори Джо и как си противоречи.
___________________________________ тежки нокаути
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 04 Ное 2020 14:15
Те и двамата са един дол дренки - възрастни изперкали старци с редица здравословни (физически и психически) проблеми. Самият факт, че това са двамата основни кандидата (+ изперкалия старец с редица здравословни проблеми Сандърс), е напълно отчайващ. Не гледам ЦНН. С Тръмп влиянието на САЩ в глобален мащаб намалява, което дава място за въздигането на сили като Китай, както и засилва позициите на Русия. Моето лично мнение е, че когато има слаба Америка целия западен свят е слаб. Иначе, аз не съм фен на Русия и Китай, не знам за вас.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
covid2012
Публикувано на: 04 Ное 2020 14:31
Ми то и аз не съм, ама как Байдън ще ни е по-полезен от Тръмп във взаимоотношенията ни с Китай и Русия И на мен Тръмп ми допада повече, понеже поне има относително членоразделна реч
The Arrow
Публикувано на: 04 Ное 2020 14:45
Е тука съм съгласен с Деник - голям срам за Америка, ако това са водещите им кандидати.
И също не съм фен на Китай и Русия.
Но смятам, че е по-добре когато Америка се изтегля от различни военни конфликти и помагат за сключването на мирни сделки наляво и надясно.
Надявам се това да продължи, ако Тръмп спечели втори мандат.
Иначе, огромна стратегическа грешка на Тръмп, че се обяви предварително за победител и призова да спрат да броят бюлетинит, то дори съюзниците му като Кристи го казаха.
covid2012
Публикувано на: 04 Ное 2020 15:12
The Arrow написа:
Е тука съм съгласен с Деник - голям срам за Америка, ако това са водещите им кандидати.
И също не съм фен на Китай и Русия.
Но смятам, че е по-добре когато Америка се изтегля от различни военни конфликти и помагат за сключването на мирни сделки наляво и надясно.
Надявам се това да продължи, ако Тръмп спечели втори мандат.
Иначе, огромна стратегическа грешка на Тръмп, че се обяви предварително за победител и призова да спрат да броят бюлетинит, то дори съюзниците му като Кристи го казаха.
Ако биден спечели си представям оная сцена от Симпсънс, дето се съживява Ленин и се връща съюза, ама с Хилъри и бомби в Тайван (едит - китайски)
Gen.Toast
31 Май 2010 19:52 Мнения: 1382 Местоположение: бегето
В момента играе: PTSD simulator
Публикувано на: 04 Ное 2020 16:07
Ако Байдън спечели, на практика дава целият свят на тепсия на Китай, фен съм на Тръмп именно поради неговата политика спрямо тая дупка. Видяхме дори и по време на пандемията да им целуват гъзовете.
Но ако Байдън спечели, той няма да е президент, той е просто марионетка на демократите, в частност на ВП Харис.
Публикувано на: 04 Ное 2020 16:10
Gen.Toast написа:
Ако Байдън спечели, на практика дава целият свят на тепсия на Китай, фен съм на Тръмп именно поради неговата политика спрямо тая дупка. Видяхме дори и по време на пандемията да им целуват гъзовете.
Но ако Байдън спечели, той няма да е президент, той е просто марионетка на демократите, в частност на ВП Харис.
Ако трябва да сме честни, и Тръмп говореше глупости в началото ама общо-взето си прав.
covid2012
Публикувано на: 04 Ное 2020 16:32
Gen.Toast написа:
И то не за дълго, вероятно, като го гледам едва ли му остава кой знае колко много
The Arrow
Публикувано на: 04 Ное 2020 21:59
Мнения за геополитическите дърдорения на този?
covid2012
Публикувано на: 04 Ное 2020 22:19
Gen.Toast написа:
Ако Байдън спечели, на практика дава целият свят на тепсия на Китай...
Би ли ми обяснил какво имаш предвид с това, не се заяждам, ами не разбирам.
The Arrow
Много ме кефят неграмотните му рантове пълни с презумпции, че като всички фенове на Тръмп са расисти, конспиратори дето вярват на QAnon и т.н.
Негрите и латиносите дето гласуват за Тръмп и те ли са расисти?
Liberty
01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6137 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 05 Ное 2020 01:07
denik написа:
Те и двамата са един дол дренки - възрастни изперкали старци с редица здравословни (физически и психически) проблеми. Самият факт, че това са двамата основни кандидата (+ изперкалия старец с редица здравословни проблеми Сандърс), е напълно отчайващ. Не гледам ЦНН. С Тръмп влиянието на САЩ в глобален мащаб намалява, което дава място за въздигането на сили като Китай, както и засилва позициите на Русия. Моето лично мнение е, че когато има слаба Америка целия западен свят е слаб. Иначе, аз не съм фен на Русия и Китай, не знам за вас.
Глупости! Тръмп е здрав като пушка, и ума му реже като бръснач. Трудно е обаче да спечелиш при положение че медиите, целият "културен сектор" и целия Big Tech облъчват денонощно. И въпреки всичко и въпреки цялата тази огромна машина срещу себе си - резултатите отново са 50/50. Независимо кой формално спечели това за пореден път доказва, колко несъстоятелни бяха всичките социологически проучвания, които показваха съвсем други резултати, всичките медиини анализатори и пр.
Цитат:
С Тръмп влиянието на САЩ в глобален мащаб намалява, което дава място за въздигането на сили като Китай, както и засилва позициите на Русия.
И това са пълни глупости. Точно по времето на Тръмп САЩ се захванаха с Китай и най-накрая им потърсиха сметка за всичките мръсотии дето правят. И американските компании масово започнаха да се изнасят от Китай. Доктрината на Тръмп е да намали намесата в безсмислени конфликти, като тези в Близкия изток и да се съсредоточи върху главния гео-политически противник - Китай.
Gen.Toast написа: написа:
Ако Байдън спечели, на практика дава целият свят на тепсия на Китай...
Да и + това е много вероятна война с Иран, Северна Корея и/или друга простотия в Близкия Изток.
31 Май 2010 19:52 Мнения: 1382 Местоположение: бегето
В момента играе: PTSD simulator
Публикувано на: 05 Ное 2020 13:23
covid2012 написа:
з а щ о
Защото демократите са купени от ККП, сем. Байдън има бизнес за стотици милиони с народна република Китай. Тръмп е единственият държавен глава на Г10 държава който активно се противопоставя на Китай.
Нас едва ли ще ни засегне, тука ще прескочим войната и направо на глад
The Arrow
Публикувано на: 06 Ное 2020 13:02
На мен ми е много интересно как почти всички мейнстрийм медии обръщаха толкова внимание на Тръмп през всичките му години преди обявяването на кандидатурата и го представяха като пример за американски успех и не знам какво друго, а след като се кандидатира изведнъж става най-лошия. И му вадят кирливи ризи наляво-надясно по време на президентството, а не са казвали почти нищо лошо за него преди това.
The Arrow
Публикувано на: 06 Ное 2020 15:16
Мен на Камала много ме дразни лигавото й кикотене и поведение пред камерите, това ще е пълен ужас ако ще трябва да го търпим поне 4 години
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 06 Ное 2020 18:31
не знам как ше се справим с тоя ужас, чесно бате
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
Liberty
01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6137 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 06 Ное 2020 19:58
Най-тъпо е да се родиш източно-европеец. Тъкмо си се съвзел от 50 години съветски комунизъм, само за да станеш свидетел на това как Западът пада под собствената си версия на комунизма.
Публикувано на: 06 Ное 2020 20:53
Много ме кефи как Хилъри се забави във консийдването ЧАК след като потвърдиха резултатите, а резултатите все още не са потвърдени и вече критикуват Тръмп, че не си признава загубата и не консийдва.
И другото, което ми е странно, всяка страна обвинява другата страна, че са low info voters.
И трето, почти веднага след като спечели започнаха да сеят теории как Русия му била помогнала и т.н. без доказателства, а сега казват, че нямало доказателства за изборна измама.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения