Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Заглавие: Re: Pokémon – General thread
Публикувано на: 11 Дек 2014 00:23

всеки път като вляза в тая тема и ми иде да си тресна главата в масата

вие не сте хора просто

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Дек 2014 01:19

Liberty написа:
Нали разбираш, че тази позиция те поставя в положението на човек лично/професионално/финансово заинтересован от реализацията на проекта. Т.е. това твое признание не придава тежест на изказаните от теб мнения, а тъкмо обратното, говори за не-обективност и конфликт на интереси. Като се има предвид също, че ти самия не приведе нито един аргумент в полза на тезата си (освен измислените 400млн) смятам и аз да не се занимавам повече с теб :)

По същата логика би трябвало да съм пряко професионално/финансово заинтересован от реализацията на аец белене, ама аз съм доста против проекта. Даже бих бил още по-облагодетелстван, защото южния поток не го спечелихме ние, а аец белене ако се задейства - ние сме фирмата подизпълнител на руснаците. Отивай да ядеш макдоналдс, моля.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 11 Дек 2014 10:41

Бах тая фирма хем газопроводи, хем атомни централи строи...

Ениуей, ето ако някой се интересува още добри новини:

Словакия ни предлага природен газ по тръба, която ще струва само 540 млн. евро

Цитат:
...Eastring е оператор на газопреносната система на Словакия и планира да построи газопровода рекордно евтино - 750 милиона евро.

За славнение - 540 километровата тръба на българска територия на „Южен поток” според сметките на смесената компания, щеше да струва близо 3 милиарда евро...

http://www.faktor.bg/novini/balgariya/3 ... -evro.html

Профил ICQ

Публикувано на: 11 Дек 2014 11:44

@IC1101- българското определение за "ляв" и "десен" в политиката (четейки новинарските сайтове):
"ляв"- атакист, да гледаш от сутрин до вечер алф тв, да приемаш думата на Волен за най-правилна, най-вярна и за теб всички, които НЕ са на твоето мнение са соросоиди, платени гербаджии, и са участвали на протестите срещу Орешарски, защитаваш Южен поток и АЕЦ Белене, без да се замисляш за това дали са вредни или полезни. А и думата на Путин е като закон за теб.
"десен"- защитаваш чуждите фирми, знаеш че трябва да направиш реформи, ама как и какви не е ясно, най-важни са еврофондовете за да ги "усвояваме" и влизането в Шенген (пак не ни е ясно за къв ), ти си платен соросоид и гербаджия. Антибългарин до мозъка на костите си и си служител на Запада, било на Вашингтон, било на Брюксел. А да- за теб ЮП и Аец Белене са най-вредните проекти, без да си даваш сметка полезни са или не.
Горе/долу тва ти е..

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Дек 2014 12:03

Liberty написа:
Бах тая фирма хем газопроводи, хем атомни централи строи...

Ениуей, ето ако някой се интересува още добри новини:

Ако искаш да съм подробен, занимаваме се с нуждите на: АЕЦ (на балканите и в азия), ТЕЦ (пак така), ВЕЦ(same), ПАВЕЦ, в минната индустрия, топлофикациите, ел. частта в няколко метро станции и тунелите, НКЖИ(все пак влаковете са на ток и има подстанции по трасетата), изпълняваме доста неща по програма Енергийна Ефективност... Лукойл Нефтохим... Булгартрансгаз... вероятно съм пропуснал неща, ама схвана идеята. В някои неща имаме чуждестранни партньори/подизпълнители, в повечето сме си сами. Подизпълнители сме били единствено за аец белене, ама там е такова условието.
Като се почуди това за газопроводите и атомните централи пропусна да се замислиш, че и двете са в сферата на енергетиката.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Дек 2014 14:37

Евала! Това обаче не означава, че си наясно с политическите последици от проекта "Южен поток".

Сега искам да обърна внимание на една друга тема, която стана доста популярна в последно време. Както знаете, щатският сенат огласи извадка от доклад за дейността на ЦРУ в която се изнасят данни за провеждане на разпити с изтезания на терористи. Това се е случвало по време на управлението на Дж. Буш между 2002-ра и 2009-та когато Обама го забранява. Става дума за всичко на всичко 119 човека спрямо които са били използвани подобни средства за извличане на информация. Въпреки това човешките права са си човешки права и принципите са си принципи. Доста хора тук ме обвиняват, че съм сляп привърженик на политиката на САЩ. Сега първо ще ви предоставя мнението на човек, който според мен е точно такъв. При него фанатизмът взима връх над способността да се мисли принципно. Ето неговата позиция по случая:

Цитат:
Левицата в амер.сенат (демократите) за пореден път доказа, че е антиамериканска – с цената на 40 млн.долара на данъкоплатците (!) издаде доклад от 500 стр.за отдавна изстиналата манджа за мъченията над ислямски терористи. Благодарение на изтезанията над терористите, беше спасен животът на хиляди американци. Манджата на амер.левичари е толкова вкисната, че само глупаците/враговете на Америка се нахраниха вкусно с нея, т.е. манджата за терористите-мъченици и лощото ЦРУ не заслужава внимание. Но св.левичарски медии, вкл. скапаните/скапаните бг медии не казват това: 1) амер.десница (републиканците) в Сената издаде контра-доклад (без никакви разходи за данъкоплатците), в който точка по точка оборват левичарските аргументи 2) 4-ма бивщи директори на ЦРУ, вкл.сегащният, назначен от Обама, отхвърлиха доклада! (Несъмнено, Обама, е подстрекател на антиамериканската акция). 3) Левицата в амер.Сенат постъпи изкл.непочтено, защото до края на годината все оше има мнозинство и така успя да прокара антиамериканската си акция. От 1 ян. 2015, за щастие десницата ще има солидно мнозинство в Сената – 54:46. Нали никой не мисли, че такъв антиамерикански документ би бил приет от Сената след 1 ян.догодина?
И нека всеки непредубеден да отговори на това: защо официално амер.власти предупредиха всички амер.посолства и други представителства, амер. войски в Афг и другаде, да бъдат мн внимателни в следв дни? Това има ли връзка с антиамериканския доклад на Обама и хора му в Сената? Този доклад застрашава ли американците в чужбина?

Макар и да съм съгласен с част от нещата казани по-горе, ето моят отговор:

Liberty написа:
Аз ли съм единственият тук, който ще каже, че има нещо нередно в изтезаването на хора? И ако си против изтезанията и за спазването на човешките права, американската конституция и международното право значи си анти-американец? Понеже от изказването Ви г-н Даскарев това излиза.

Да – вярно е че световните левичари и анти-американци се възползват от доклада.

Да – вярно е че той се превръща в оръжие на тяхната пропагандна война.

Но е вярно също, че това (изтезаването на хора от ЦРУ в тайни затвори) са факти, които бяха добре известни. Това че американската държава официално призна за тях всъщност и прави чест защото говори за прозрачност, самоконтрол и върховенство на закона, с което други държави не могат да се похвалят. Хора като нас (десни, обичащи свободата и вярващи във върховенството на закона) трябва да се противопоставяме не като отричаме доклада, а като му дадем правилен прочит.

Аз лично също съм на мнение, че Обама е един от най-слабите президенти в историята. Но съм на мнение, че постъпи правилно като спря изтезанията от 2009г. насам. Много харесам президента Буш, но смятам че с оторизиране на разпитите с изтезания, той отива една крачка твърде далеч.

В крайна сметка как САЩ ще имат моралното право да държат сметка на страни като Русия, Китай и др. диктаторски страни за спазването на човешките права, ако те самите ги нарушават? Не забравяйте, че САЩ не могат да бъдат унищожени от външен враг, но могат да загинат, ако изневерят на собствените си принципи.

И хайде малко обективност. Г-н Leon Karaqn и аз харесвам президента Буш. Но по отношение на Русия и Путин той допусна същите грешки и реално Обама му сърба попарата. Буш нарече Путин "свой приятел". Когато Путин нападна Грузия, Буш не си мръдна пръста. Това даде силно послание към Кремъл, че е ОК да се оправят в "традиционната им зона на влияние" както намерят за добре дори използвайки сила, и че сериозни последици няма да има.

Тук можете да проследите цялата дискусия, ако Ви е интересно:
https://www.facebook.com/ognian.daskarev?fref=nf

Профил ICQ

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 11 Дек 2014 14:56

Тва много ми прилича на ония партийни лозунги "Партията е права, дори когато греши!" :lol:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Футбол, ама навън
Публикувано на: 12 Дек 2014 13:35

Aндрей, моля те, спри се, защото мозъкът ми не проумява как може да си толкова промит!

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Дек 2014 14:00

newcomer написа:
Aндрей, моля те, спри се, защото мозъкът ми не проумява как може да си толкова промит!

Това се е случило с момчето :( тъжно, ама...
Gipo написа:
Стана ми ясно. Ти си жертва на американската програма за постепенна лоботомия чрез хапчета, прилагана в училищата им. На теб са изпитали революционно лекарство в областта, защото при старите методи просто се губи ума, а с новото се прескача границата на абсолютната нула и започваш да защитаваш американската политика :lol: . Sam поне троли, ама ти...

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Дек 2014 23:30

Аз искам да попитам Гипо, от позицията му на фен на проекта "Южен поток", как ще коментира данните изнесени в тази статия:

http://offnews.bg/news/%D0%A0%D0%B0%D0% ... 30687.html

За тези които ги мързи да четат до края:

Цитат:
Проектната компания е основана през декември 2010 г. Тя е с по 50% българско и руско участие, което значи, че от джоба си плащаме половината от заплатите в "Южен поток", независимо дали те са за българи или руснаци.

Въпреки че самият президент на Русия Владимир Путин обяви на 1 декември в Истанбул, че проекта спира, заплатите по него продължават да си вървят.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 12 Дек 2014 23:49

Gipo само си губиш времето в тази тема. :lol:

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Аватар
В момента играе: Според теб?
Публикувано на: 13 Дек 2014 08:30

dem freedom eagles :lol:

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 13 Дек 2014 10:30

BadZealot написа:

dem freedom eagles :lol:

Spoiler for :

dem, dem... :lol:

Профил Skype

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2014 11:32

Бахти и позора:
http://bgnews.me/%D1%81%D0%BE%D0%BB%D0% ... %B5%D1%82/

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2014 12:35

Serious Sam написа:
Бахти и позора:

Еврейска работа

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2014 13:48

Соломон Паси написа:
Числа:
От 5 нац. каузи след Априлското В: Освобождение,
Съединение, Независимост, НАТО, ЕС
2 сбъднати 2001-2005

#Кажи истината – Ядосай комунист

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2014 13:52

#Бъди тъп - харесай се на американците

Профил

Аватар
В момента играе: PTSD simulator
Публикувано на: 15 Дек 2014 20:07

Кви са тия диези дето започнаха да се използват навсякъде? И пишат слято! Ебаси говедата в човешка форма!

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2014 23:24

То щото НАТО не ни еба в гъза яко. Ама поне американските войници подържат икономиката в мойто село.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2014 23:26

Gipo написа:
#Бъди тъп - харесай се на американците

Няма начин :D Бъди тъп е синоним на бъди русофил/комунист, а това не се харесва на американците :D

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com