Автор |
Съобщение |
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 26 Ное 2021 11:44
Нов вариант от Южна Африка. Писна ми на кура вече, честно. И не бях влизал в ковид събредита, кефи ме как там повечето реакции са от сорта на "Да, кур за СЗО, майната им вече, направих каквото трябва, повече няма да се съобразявам"
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
|
Agent
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 26 Ное 2021 21:24
При 99,9% survivability ratе под 45-50г., не виждам кво има да се обсъжда освен неадекватните мерки най-вече на Bg управляващите + на повечето световни "лидери", които им се казва кво да праят от лобита + целия narrative около Covid19. https://rumble.com/vlgoai-36049914.html ... p8EcByBvPw--- https://www.youtube.com/watch?v=4Unt03UBhbU&tДа, Covid-a потенциално може да ти ебе майката, същото важи и за ваксините използващи engineered (full-length) Spike Protein. Що обаче никъде, по които и да е новини в Европа не споменаха за in-vitro study-то на Stockholm University и потенциалните опасности на Spike Protein-а? https://www.mdpi.com/1999-4915/13/10/2056Ваксините са направени набързо, без достатъчно тестване (обикновено всички процеси отнемат около 10г) - справка: https://www.historyofvaccines.org/conte ... regulationКойто го отрича тва + факта, че мн доктори/професори + директно доказали се личности които са се занимавали с ваксини и са допринесли за мн такива биват deplatformed от всякаква social media/media + техни колеги ги е страх да изкажат мнение и тн. - траа си доста заблуден да си мислиш, че всичко е черно и бяло. --- Искам да попитам, някой тук през пролетта от форума RIP-на ли за гръцкия студент от Медицинския в Пловдив, който получи blood clot в мозъка след ваксината (доказано от нея). Баща му хирург в Атина, ако не се лъжа... на 23 момчето, напълно здраво + без хронични заболявания. А?
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 26 Ное 2021 22:16
Ей, откак се върнах в тоя форум се чудя тоя над мен що съм го блокирал преди време та не му виждам мненията, чак ей ся си изясних. Ебахти глупака. The Arrow написа: И не бях влизал в ковид събредита, кефи ме как там повечето реакции са от сорта на "Да, кур за СЗО, майната им вече, направих каквото трябва, повече няма да се съобразявам" Дам, СЗО са лично виновни, че сме малоумни инфантили, спорещи с вирус, който няма как и да го ебе какво и как сме направили и дали чувстваме че е достатъчно. А колко му дреме дали ще се" съобразяваме" ще ме е срам да обяснявам, че после някой ше пита и децата как се получават, кат гледам нивото. (хинт: получават се кат някой го тури на майка ви)
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 26 Ное 2021 22:53
Нима не си наясно, че дори хората които вярват в науката и всичко останало си имат пределна точка и им кипва в даден момент и си казват enough is enough, всеки сам си преценЯ от тук нататък?
Това не са нормални условия за нормалното функциониране на обществото, както и да го погледнеш.
Вече има ваксини за който иска и то предостатъчно и според мен трябва да настъпи някакъв момент, в който нещата окончателно да се върнат както си бяха защото иначе това нещо може да продължи завинаги, а това определено няма да е добре.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 26 Ное 2021 23:21
|
|
|
|
|
Agent
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 26 Ное 2021 23:48
Ей го грозника метал с мазния face и мазната коса - ще те блокирам аз от живота ако те засека в София, паляк. блокирал ма бил, ЕЙ СМЕШКО. Майка ти да умре от ковид, бавноразвиващ олигофрен.
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 27 Ное 2021 00:34
The Grim Reaper написа:
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 27 Ное 2021 07:27
Agent написа: . Майка ми не я мисли, ваксинирана е отдавна, но твоята ще се радвам да я закопаеш, аз ше наторя отгоре. Заплахите със "засичане" останаха в гимназията иначе, ше трябва да се уговорим ако искаш, да видим дали на живо ше си отваряш така недъгавата уста, седмак туморясал.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 27 Ное 2021 14:32
Наложи ми се да слушам радио, понеже пътувах и по новините ми направи впечатление едно нещо: - съобщават броя на заразените, хоспитализираните и починалите. Казват какъв процент от тях са ваксинирани и какъв процент не са. И познайте - ~70% от заразените/починалите/хоспитализирани са неваксинирани... В следващия момент се сещаш, че в Бг около 30на % са ваксинираните. И какво следва? Ваксинираните се заразяват/умират/хоспитализират ги с поразяващо същия % като тези, които не са. Тоест от 10 души, 3ма са ваксинирани, но също така от 10 заразени/умрели/хоспитализирани пак 3 са ваксинирани. В следващия момент се сещаш, че науката твърдеше, че ваксините, които са направени на базата на вариант алфа, няма да са добри срещу вариант делта. А какво виждаме от горното? Че пак баш учените не са признати, за сметка на PR-учените. Нищо де, ние тук си имаме шарани. Друго: И трето за нео-веганите:
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 27 Ное 2021 16:02
Забравих да кажа за СЗО, според мен определено имат вина и то много по-голяма от средностатистическия човек.
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 27 Ное 2021 17:15
СЗО можеха да го спрат това в началото, но начело на тая организация все още е човек който е укривал епидемии в Африка и болшинството от финансите идва от народна република Китай. Фокусът беше в това да не бъдем зли расисти спрямо потенциалните преносители и да не обвиняваме ККП, вместо да се ограничи огнището на заразата.
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 27 Ное 2021 17:31
Gen.Toast написа: СЗО можеха да го спрат това в началото, но начело на тая организация все още е човек който е укривал епидемии в Африка и болшинството от финансите идва от народна република Китай. Фокусът беше в това да не бъдем зли расисти спрямо потенциалните преносители и да не обвиняваме ККП, вместо да се ограничи огнището на заразата. Другото което е, много ни заблуждаваха как това щяло да изчезне за няколко месеца.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 27 Ное 2021 20:45
Ще се махне за седмици, маските ще ни спасят, затворете градинките и парковете...
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 27 Ное 2021 20:49
Това дето затвориха градините и парковете ( че и балканите) беше ебати простотията щото целия този човекопоток трябваше да се блъска по тесните тротоари.
Друго което беше хипер тъпо е как хората можеха да си разхождат кучетата но не и децата втф.
В никакъв случай не отричам опасността, казвал съм го много пъти ама цялата комуникационна стратегия от самото начало е пълен минус.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 29 Ное 2021 10:55
Gipo написа: Наложи ми се да слушам радио, понеже пътувах и по новините ми направи впечатление едно нещо: - съобщават броя на заразените, хоспитализираните и починалите. Казват какъв процент от тях са ваксинирани и какъв процент не са. И познайте - ~70% от заразените/починалите/хоспитализирани са неваксинирани... В следващия момент се сещаш, че в Бг около 30на % са ваксинираните. И какво следва? Ваксинираните се заразяват/умират/хоспитализират ги с поразяващо същия % като тези, които не са. Тоест от 10 души, 3ма са ваксинирани, но също така от 10 заразени/умрели/хоспитализирани пак 3 са ваксинирани. В следващия момент се сещаш, че науката твърдеше, че ваксините, които са направени на базата на вариант алфа, няма да са добри срещу вариант делта. А какво виждаме от горното? Че пак баш учените не са признати, за сметка на PR-учените. Нищо де, ние тук си имаме шарани.
Интересни разсъждения, Гипо. Тези от същия цикъл ли са, който роди мисълта, че сертификата за ваксинация се издава след втората доза от ваксината, защото между нея и първата ти си заразен с Covid за хората около себе си Ма си прав, че имаме доста шарани иначе, да.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
The Arrow
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 29 Ное 2021 11:24
Мен проблемът ми е, че двете страни се нападат взаимно че са шарани/овце и не мога да разбера кое е вярно. Та ситуацията ми е малко такова:
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 29 Ное 2021 12:07
The Arrow написа: Мен проблемът ми е, че двете страни се нападат взаимно че са шарани/овце и не мога да разбера кое е вярно. Самият факт че не можеш да разбереш кое е вярно говори красноречиво
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 29 Ное 2021 14:05
Маце Борко написа: Интересни разсъждения, Гипо. Ма си прав, че имаме доста шарани иначе, да. Нямаше разсъждения, само взех статистиката, която съобщиха по радиото и я преведох на по-разбираем език. Но явно не чак толкова разбираем, защото шараните пак не разбраха За онова другото - имайте търпение
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 29 Ное 2021 15:27
Момчета, аз наистина възнамерявам да ви оставя да си въртите тоя ретардед ехо чеймбър тука, че са вече хиляда страници едно и също, ама ми е много криво като видя зрели хора да използват статистиката като градинска лопата. Особено пък, Гипе, в изречение с "чух по радиото". Хубаво, чул си, приемаме че и точно това са излъчили, ама защо не правим една бърза проверка на тая информация където му е мястото и да видим: - 93.10% неваксинирани починали - 91.04% неваксинирани хоспитализирани - 1,755,156 лица със завършен ваксинационен курс, което съпоставено на 6,927,000 население прави 25% ваксинирано население, което съвпада и с числото, което гугъл картата показва В аргумента за никаква разлика между кохорти на ваксинирани и неваксинирани, би трябвало да видим 75% хоспитализации и смъртни случаи, изключвайки дори факта, че нямаме още резултати от тазгодишното преброяване, така че процента ваксинирани би бил дори по-малък ако населението е нараснало за последните 10 години. Ако обаче е намаляло, каквото е наблюдението спрямо предните преброявания, то може и да имаме наистина процент по-близък до 30%, което съпоставено с тия под 10% хоспитализации и смъртност прави твърдението ти още по-абсурдно. Същата работа със "незасегнатите". Кумулативните потвърдени случаи в България са около 700000, или 10% от населението. Реалните е ясно, че са много повече - иначе с 25000 трупа на тая бройка трябва да имаме смъртност от близо 4%, което никой адекватен не твърди за да му пасне на аргумента, противоположно на твоя аргумент че в момента активната заболяемост е под 1% по район, пак извадено от потвърдените случаи, сякаш пък има значение, дори и да не беше. Въобще, всички сме наясно че никой не става по-умен като му повтарят колко е тъп, а тук с точно такива лайна обичаме да се замеряме, както и повелява древния спорт на форумстването - в интерес на истината без лоши чувства, щото и с Гипо и с Андро бих си пил бирата с кеф извън тия кафеви дискусии (освен Agent разбира се, на теб бих ти строшил капачките, сопол), ма моля ви се, кво сме я обърнали тая тема на двуични противоположности, сякаш половината ни стават пишките като седим с маски и си мечтаем за автоеротична асфиксия. Света е в по-кофти ситуация спрямо 2019 независимо дали успяваме да си намерим кого да обвиним за да се отървем от отговорност. А в крайна сметка всичко опира до способността да се погледнеш отстрани и да приемеш поне потенциалната възможност сега, или поне за в миналото, да не си бил съвсем прав, вместо да търсиш отчаяно с какво да подкрепиш първоначалното си становище. И да, това важи и за моите арогантни мнения. Та, вместо да напиша 3 реда с лайна по адрес на несъгласните с мен, ше го оставя така, да има пък и от мен едно мнение в което не сера наоколо.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия Публикувано на: 29 Ное 2021 16:14
Значи вече, без майтап, официално познавам хора, които едновременно са против ваксините и също така мега ги е шубе от вируса В следствие на това почти не смеят да си излязат от вкъщи. Най-странното е че цялото семейство изкараха вируса миналата година, като нормален грип, обаче в момента ги е мееега страх, защото имало нови щамове. Е това е нещо като кръстосаният ефект от гледане на телевизия и четене на интернет С това мисля, че почивката ми от писане във форума приключи. Изкарах цели 6 дена деа.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|