Автор |
Съобщение |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 13 Сеп 2014 12:59
Liberty написа: Втори руски хуманитарен конвой влезе в Украйна http://news.ibox.bg/news/id_1382011900 Корегирано
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
В момента играе: PTSD simulator
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 14 Сеп 2014 18:44
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 15 Сеп 2014 21:17
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 15 Сеп 2014 23:19
___________________________________ Горд психопат, социопат, олигофрен, аутист, сериен убиец, евреин, темерут. (няма градация) PISO MOJADO, DIRTBAG!
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 16 Сеп 2014 14:56
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 16 Сеп 2014 18:08
Serious Sam написа: http://www.youtube.com/watch?v=3KIoEseAtCM https://www.youtube.com/watch?v=09m6hEMNtg8
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 16 Сеп 2014 20:26
Браво!
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 16 Сеп 2014 22:12
Значи събрали си млади хора на нещо, което трудно може да се нарече протест, а по-скоро подкрепа към Русия. И от никъде излизат пет-шест идиоти, които явно имат повече топки, от колкото мозък, да правят контра """"""протест"""""".
Чакай бе, брат, тия сега какви са? Визирам някаква проста повокация на хора, които плачат за шамари. Или са професионални жертви или са просто толкова тъпи, колкото изглеждат.
Браво на бързата реакция на полицията, преди тея да си бяха изяли боя.
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 16 Сеп 2014 22:28
Kirilicata написа: Значи събрали си млади хора на нещо, което трудно може да се нарече протест, а по-скоро подкрепа към Русия. И от никъде излизат пет-шест идиоти, които явно имат повече топки, от колкото мозък, да правят контра """"""протест"""""".
Чакай бе, брат, тия сега какви са? Визирам някаква проста повокация на хора, които плачат за шамари. Или са професионални жертви или са просто толкова тъпи, колкото изглеждат.
Браво на бързата реакция на полицията, преди тея да си бяха изяли боя. A що трябва да ядат боя а? Това е свободна държава, ако не си забравил. Те имат толкова право да развяват украинския флаг, колкото онези майко-продажници имат право да развяват лайняния си руски флаг. Просто казвам.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 16 Сеп 2014 22:32
you did it this time Andro Drone
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 16 Сеп 2014 22:37
Liberty написа: Kirilicata написа: Значи събрали си млади хора на нещо, което трудно може да се нарече протест, а по-скоро подкрепа към Русия. И от никъде излизат пет-шест идиоти, които явно имат повече топки, от колкото мозък, да правят контра """"""протест"""""".
Браво на бързата реакция на полицията, преди тея да си бяха изяли боя. A що трябва да ядат боя а? Това е свободна държава, ако не си забравил. Те имат толкова право да развяват украинския флаг, колкото онези майко-продажници имат право да развяват лайняния си руски флаг. Просто казвам. Чакай ся, нали живеем в правова държава където закона е над всичко? След като има кордон който охранява колоната, значи мероприятието е съгласувано с властите и има съответните разрешителни. Откъде накъде пет-шест идиота дошли там с чисто провокативна цел, без съответните разрешения трябва да бъдат оставени да си веят байряка? Защото няма трезвомислещ човек, който да остави две взаимоизключващи се мероприятия, които да има властта и да им дадде разрешителни за протестиране в един и същи момент, на едно и също място. В такъв случай - браво на органите на реда.
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 16 Сеп 2014 22:48
Serious Sam е прав дори походите на анархистите биват охранявани(това някак подронва проявите) тъй като нацистите често се събират в обявените дни да ги бият това е явна провокация , почти същата като тези ми ти люде носещи украинското знаме към мероприятие с антагонистични на техните идеологически цели(което няма как да не предизвика напрежение).Полицаите дори им позволиха да останат в близък периметър, какво повече от това желаеш Andro ?
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
Kirilicata
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 16 Сеп 2014 23:07
Liberty написа: A що трябва да ядат боя а? Това е свободна държава, ако не си забравил. Те имат толкова право да развяват украинския флаг, колкото онези майко-продажници имат право да развяват лайняния си руски флаг. Просто казвам. Представи си седиш на маса с твой приятели в ресторант и обсъждате, колко харесвате нещо. Сега си представи как аз и още двама от мойте приятели сядаме до вас непоканени и почваме да ви казваме колко грешите, без да има опит за какъвто и да е спор, защото ние не искаме да чуваме аргументи, искаме просто да ве кажем, че грешите. Какво правим?
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 17 Сеп 2014 01:35
Не е яко да си русофил, учените го доказаха.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 17 Сеп 2014 07:26
hyper` написа: Your soul is mine!
|
|
|
|
|
Gen.Toast
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 17 Сеп 2014 09:48
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 17 Сеп 2014 14:36
Kirilicata написа: Представи си седиш на маса с твой приятели в ресторант и обсъждате, колко харесвате нещо. Сега си представи как аз и още двама от мойте приятели сядаме до вас непоканени и почваме да ви казваме колко грешите, без да има опит за какъвто и да е спор, защото ние не искаме да чуваме аргументи, искаме просто да ве кажем, че грешите.
Какво правим? Това е публична политическа проява, а не е аз и ти да си стоим на масата.
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 17 Сеп 2014 19:54
Kirilicata написа: Представи си седиш на маса с твой приятели в ресторант и обсъждате, колко харесвате нещо. Сега си представи как аз и още двама от мойте приятели сядаме до вас непоканени и почваме да ви казваме колко грешите, без да има опит за какъвто и да е спор, защото ние не искаме да чуваме аргументи, искаме просто да ве кажем, че грешите. Какво правим? Кирцата е голем! Значи ей ся си представих в клета майка България в някакво продънено заведение се събират Андрю и още крайни фенове на политиката на САЩ(макс. още двама) и на всеослушание почват да говорят за Америка и след две минути цялото подпийнало заведение им скача и ги прави на зелеви салати. То в днешно време да хвалиш Америка в Бг. е по опасно отколкото да хвалиш Хитлер
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 17 Сеп 2014 22:41
^ Тук съм съгласен с тебе. Повечето българи наистина мразят САЩ, просто това чувство се предава чрез социалната осмоза, така да го кажем, без някаква ясна причина или осъзнати убеждения у повечето хора. Също така голяма част от българите имат позитивно отношение към Хитлер, каквото и да си говорим.
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Pokémon – General thread Публикувано на: 18 Сеп 2014 00:05
what line of work is your daddy in Andro ?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|