Силно одобрявам избора на саундтрак, крайно време е зомби апокалипсиса да настъпи
Spoiler for :
Edit: Само дето видеото е откраднато от тук
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10936 Местоположение: София
Заглавие: Re: Вирусът Корона - Глобална Епидемия
Публикувано на: 25 Яну 2020 12:58
Според мен зомби сценарий тип Walking Dead е невъзможен. В световен мащаб има прекалено много АЕЦи, които нямат необходимата технология да се самоизключат на 100% и реално ще умрем от радиация, борейки се със зомбитата, още някъде на 4ти епизод на първи сезон
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Ледник
Публикувано на: 25 Яну 2020 15:33
the_presator
06 Фев 2009 21:49 Мнения: 2680 Местоположение: Стара Загора
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 25 Яну 2020 22:20
Цитат:
http://i.4cdn.org/pol/1579967827818.webm
Това какво точно показва? Военни се придвижват с метрото?
Btw >датата, на която Волтажа направи темата >Resident Evil 2 Remake >Release: January 25, 2019
слочаеностъ? не мисла
Edit: Ty за фиксването на клипа в първия пост.
14 Юли 2008 14:51 Мнения: 759 Местоположение: Hyperion
31 Май 2010 19:52 Мнения: 1382 Местоположение: бегето
В момента играе: PTSD simulator
Публикувано на: 27 Яну 2020 00:58
Начи, опитвам се да се разболея от октомври месец ама не ми се получава. Спя на отворен прозорец, след като се къпя съхна на отворен прозорец, правя си физарядката на отворен прозорец, на работа излизам с пушачите по риза с навити ръкави и съквартиранта се разболява от пневмония и този месец гнойна ангина, а той е набичил парното на 51 градуса и седи с духалката в краката и спи с юрган и 2 одеала. Явно дядо Господ има други планове за мен.
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 27 Яну 2020 00:59
2020, kraqt e blizo !11
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Gen.Toast
Публикувано на: 27 Яну 2020 02:38
Току що осъзнах че една от най-надежните колежки на работа ни напусна преди 6 месеца за да отиде да работи в Китай...
Иначе, искам да се разболея за да не ходя на работа, един болничен не съм имал откакто се върнах от англия. Малко са ми 30 дни платен отпуск Същият съквартирант е, било е аритмия която довела до микроинфаркт, бързо се възстанови ама не си промени навиците.
We kindly would like to ask you not to travel to and from China within the next few weeks and switch to digital meetings until the situation in China has eased again. China has imposed travel restrictions at the moment anyway so a travel would cause also great logistics problems. Online meetings and remote work should in most cases be an appropriate alternative.
If you think that a trip is indispensable then ask for approval at your responsible XXXXXXX Board member.
Публикувано на: 29 Яну 2020 18:42
Императора написа:
Някой е искал да убие адски много китайци.
(((някой)))
Тоя някой са самите китайци, няма друга държава с такава антихигиенична и укриваща народопсихология. В началото на месеца хванаха двама китайски шпиони да се ровичкат в канадски институт по зарази, китайците ползват сериозни антибиотици в свинефермите за да карат свинете да дебелеят, ядат какви ли не животни които пренасят какви ли не зарази и имат сериозни проблеми с укриването на средства при строенето на важни държавни обекти (какъвто е института по вирология в Ухан). Как така в Индия (където 3/4ти от хората серат на земята) не започна такава епидемия?
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения