Здравейте,
първо за много години!
Сега, директно на въпроса. Харесах си една машинка: Asus K555LB-XX219D. На прилична цена. Преди да си я закупя, реших да попитам в друг форум за мнение. Един ми каза, че е супер, но резолюцията е малка, а друг, че това "U" при процесора значи енергоспестяващо. Също така добави, че не е качествен и няма да върши работа за това, което ще го купя - игри. Като GTA V, WWE2k15 и др, по-леки. Ядосах се, защото форумът е популярен, и хората там се мислят за големи "разбирачи". Та затова реших да се върна към добрата стара Data. Моля, пропуснете коментари от рода на: "Вземи си настолен, той е за игри". Това приятели ми е пределно ясно, но в момента, условията, в които живея не ми го позволяват - на общежитие. Може би част от вас знаят - днес имаш рам, а утре не, и не само.
И така. След, като въпросния "разбирач" ми каза това за "U"-то, реших да поровя още малко и попаднах на нещо, което ми грабна окото повече, а именно Asus K550JF-XX004D. Сега, въпросът ми е, кое е по-добро? На мен лично, втората машинка ми харесва повече. И, като процесор, и все. И мислите ли, че корпусът му е добър? Защото моето Samsung Notebok-че работи 4 години и половина безотказно, но имам проблем с корпуса, и за това ще го сменям. Моля ви, без коментари, като този, които написах за настолните компютри и прочие.
Лека и спокойна вечер!