Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Мнение за Asus K555LB-XX219D/Asus K550JF-XX004D
Публикувано на: 04 Яну 2016 21:54

Здравейте,
първо за много години! :) Сега, директно на въпроса. Харесах си една машинка: Asus K555LB-XX219D. На прилична цена. Преди да си я закупя, реших да попитам в друг форум за мнение. Един ми каза, че е супер, но резолюцията е малка, а друг, че това "U" при процесора значи енергоспестяващо. Също така добави, че не е качествен и няма да върши работа за това, което ще го купя - игри. Като GTA V, WWE2k15 и др, по-леки. Ядосах се, защото форумът е популярен, и хората там се мислят за големи "разбирачи". Та затова реших да се върна към добрата стара Data. Моля, пропуснете коментари от рода на: "Вземи си настолен, той е за игри". Това приятели ми е пределно ясно, но в момента, условията, в които живея не ми го позволяват - на общежитие. Може би част от вас знаят - днес имаш рам, а утре не, и не само. :) И така. След, като въпросния "разбирач" ми каза това за "U"-то, реших да поровя още малко и попаднах на нещо, което ми грабна окото повече, а именно Asus K550JF-XX004D. Сега, въпросът ми е, кое е по-добро? На мен лично, втората машинка ми харесва повече. И, като процесор, и все. И мислите ли, че корпусът му е добър? Защото моето Samsung Notebok-че работи 4 години и половина безотказно, но имам проблем с корпуса, и за това ще го сменям. Моля ви, без коментари, като този, които написах за настолните компютри и прочие. :)

Лека и спокойна вечер! :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com