Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Песен за Огън и Лед Публикувано на: 12 Юни 2011 12:12
High_voltage написа: Обаче ще ти кажа, че не познавам Тивиновци, и ме плаши мисълта, че може да има! Oсвен мен самият, познавам още само един.., и, ironically enough, е жена.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Песен за Огън и Лед Публикувано на: 12 Юни 2011 14:42
>Тивин е единствената алфа, заслужаваща внимание, в тази книга. Той и early Jaime, но Джейми клони към бета с целия тоя стаен ректален страх и напрежение. >Всички бети се страхуват от своя алфа лидер. >mfw
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Песен за Огън и Лед Публикувано на: 12 Юни 2011 16:44
High_voltage написа: ^ insecure beta detected
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Песен за Огън и Лед Публикувано на: 12 Юни 2011 21:25
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
Alaster
|
|
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: Песен за Огън и Лед Публикувано на: 12 Юни 2011 23:48
Damn, guess I failed the test . Eddard Stark here <<<
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Песен за Огън и Лед Публикувано на: 13 Юни 2011 00:24
>След книга-две Бран ще може да пръска глави с мисъл. >mfw Bran isn't the most awesome character around.
П.С. В сравнение с баща си Джейми става все по-бета. Една ръка назад, все повече self-consciousness и insecurity sure sound beta to me. Сравни го с непукиста, който беше в началото. Докато Тивин няма как да слезе по-надолу. Вече.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Песен за Огън и Лед Публикувано на: 13 Юни 2011 08:33
For science написа: Докато Тивин няма как да слезе по-надолу. Вече. Не "вече", ами "никога", бро.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Песен за Огън и Лед Публикувано на: 13 Юни 2011 12:55
Валентин написа: Не "вече", ами "никога", бро. 'Никога' звучи толкова фаталистично. А все пак си говорим за 'Песен за огън и лед', където дори мъртвите не остават мъртви за дълго. 'Вече'-то дава някакво пространство за надежа.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Песен за Огън и Лед Публикувано на: 13 Юни 2011 13:41
For science написа: 'Никога' звучи толкова фаталистично. А все пак си говорим за 'Песен за огън и лед', където дори мъртвите не остават мъртви за дълго. 'Вече'-то дава някакво пространство за надежа. Мъртвите може и да не остават мъртви за дълго, но пък за сметка на това Тивин Ланистър толкова несъмнено си остава Тивин Ланистър.. дори и в смъртта, че за него де факто " никога" не е имало такова пространство за надежда, каквото би му придало едно такова мекушаво " вече".
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Песен за Огън и Лед Публикувано на: 13 Юни 2011 15:15
Бран съм. the fuck
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Песен за Огън и Лед Публикувано на: 13 Юни 2011 15:59
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Песен за Огън и Лед Публикувано на: 13 Юни 2011 22:31
Хора, мисля лятото да ги понапазуравам. Я ми кажете защо тук първата книга е 704 стр., а тук - 744? Някъде е допусната техническа грешка или има разлика в изданията?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Песен за Огън и Лед Публикувано на: 13 Юни 2011 22:45
А за колко пари може да се купи 1-вата, щото чух, че можело за 12???! Докато гледам бг цена 20, а на английски дори 28?!
Искам да я чета на английски.
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Песен за Огън и Лед Публикувано на: 13 Юни 2011 23:43
Мерси много! Баси филма е станал около тея книги. Виждал ли си българските им варианти? Струват ли си изобщо?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Песен за Огън и Лед Публикувано на: 14 Юни 2011 04:24
@The Chameleon: If this / this works for you. @High_voltage: Имам следният проблем. Иска ми се да ти извадя цитат и да те затапя, но ocd-то не ми дава да започна с препрочитането на четвърта книга преди да приключа с трета. Демек soon, my love. И да, извинението куца, но уви, ценя времето, прекарано в четене на книгата, повече, отколкото времето, пропиляно в мислене на по-адекватни извинения.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Песен за Огън и Лед Публикувано на: 14 Юни 2011 13:50
High_voltage написа: Да, преводът може и да не е перфектен, но вие не сте достатъчно добри, за да забележите това, така че не ми се помайвайте. Е, колко да не се забележи - доста от тук пишущите, включая в това число и Гошо, сме си специалисти, при това някои от нас не само в сферата на английския.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Песен за Огън и Лед Публикувано на: 14 Юни 2011 14:31
For science, не ми е по силите, уви. Наз, абе предпочитам да ги хвана под ръка и да душкам хартията!
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Песен за Огън и Лед Публикувано на: 14 Юни 2011 16:18
От вчера чета първия том и направо си умирам от кеф, че намерих занимание за скучната сесия Книгата е страхотна, и веднага започнах да откривам несъответствия със сериала, който също си е як
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Песен за Огън и Лед Публикувано на: 15 Юни 2011 03:14
Cersei Lannister, 3rd try.
fml
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|