Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Interstellar Публикувано на: 01 Авг 2014 09:42
 Мисля, че му е време за тема. тийзъртрейлъртрейлър 2IMDBНАчи... втория трейлър :Х Това би трябвало да се класира по големина до 2001. Трябва да е някакъв много брутален fuck up, за да не го направи. Самият Нолан казва, че се е вдъхновявал от 2001 и Star Wars (?) за този филм. Само да не остане в сянката им. И още нещо, съдейки по визуалните ефекти от трейлър 2, това просто ще трябва да се гледа на IMAX технология. Дори хората, които не са от сф, трябва да инвестират и да дойдат да го гледат и след години да разправят как са гледали най-великият (? евентуално ?) филм на най-добрата кино технология  Като гледам, кадрите от земята почват да се повтарят, което ще рече че надали ще са повече от 30-40 минути. И после 2 часа космическо преживяване.. :Х
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Interstellar Публикувано на: 01 Авг 2014 12:08
И аз го чакам с нетърпение... но не знам защо си мисля че ще е пълен провал... иначе третия трейлър наистина си заслужава...
|
|
 |
Balerion
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Interstellar Публикувано на: 01 Авг 2014 21:23
Няма да е пълен провал със сигурност. Според мен филмът ще бъде добър, но има опасност да пострада от някакви нереално високи очаквания, който като че ли не са оправдани. Навсякъде чета неща от сорта на "това ще е следващата Одисея", звучи ми някак нелепо. За това есента, когато ще отида да го гледам ще вляза в киносалона с мисълта, че ще гледам добър sci-fi филм, и нищо повече. А пък, ако вземе се окаже, че е повече, още по-добре. 
|
|
|
|
 |
Excess
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Buttersa
|
 |
В момента играе: не казвам
|
|
Заглавие: Re: Interstellar Публикувано на: 05 Авг 2014 08:35
Малко песимист съм на тоя етап, нещо гнило предчувствие имам, въпреки, че Нолан си е Нолан. Може би заради селяндурската тескаска физиономия на главния герой, която не ми се вързва с идеята за смел космонавт и си мисля, че ще е основното слабо място в целия филм. Ма ще поживеем и ще видим де... Дано не стане като Годзилата - големи очаквания и тотален фейл, примесен с актьорска немощ.
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Interstellar Публикувано на: 05 Авг 2014 09:25
Buttersa написа: Малко песимист съм на тоя етап, нещо гнило предчувствие имам, въпреки, че Нолан си е Нолан. Може би заради селяндурската тескаска физиономия на главния герой, която не ми се вързва с идеята за смел космонавт и си мисля, че ще е основното слабо място в целия филм. Ма ще поживеем и ще видим де... Дано не стане като Годзилата - големи очаквания и тотален фейл, примесен с актьорска немощ. Матю Маконнъхи ли ти се връзва с основно слабо място в целия филм бе?!? пхахахахахах
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Interstellar Публикувано на: 05 Авг 2014 10:02
Абе кви очаквания, бе пичове? Тва е нолан, който прави малко над посредствени филми(изключае Мементо), ако смятате Нолан за някъв убер режисьор, просто приемете, че ви липсва добър вкус. Филма ще е ок, но нищо повече.
Сравнявали го с 2001, алоу бе, вие къде се намирате? Вие гледалили сте дори 2001, че ще ми го сравнявате с боза на Нолан?
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Buttersa
|
 |
В момента играе: не казвам
|
|
Заглавие: Re: Interstellar Публикувано на: 05 Авг 2014 10:17
Тоя па... Нолан не е най-великия режисьор, ама определено си разбира от работата и знае как да прави качествени филми. Гипич, може и да греша, ама определено не съм в екстаз, какъвто би трябвало да ми докара такъв проект, поне засела. Ако Нолън мисли да почне да шикалкави с някакви разводнени американски семейни драми и да ползва космоса само за бекграунд ще е епик фейл тоя филм по подобие на оная недоклатена пръчка Соларис с прехваления Клууни. Тотална излагация и подигравка с великата книга на Лем. Ако обаче Нолан вземе да докара филма до нивото на Контакт примерно ще съм повече от доволен. P.S. 2001 is overrated. ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
|
|
 |
AlShu
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Interstellar Публикувано на: 05 Авг 2014 15:05
Майтап, аз пък не харесвам 2001 Една одисея в космоса. Не смятам и че е от най-добрите книги на Артър Кларк.
От Нолан съм видял и хубави и не толкова хубави неща.
Потенциално може и да си е хубав филма, но не виждам защо трябва да се правим на врачки.
Прометей имаше най-големият sci-fi hype ever и беше правен от майстори...а вижте какво дебилно B movie излезе.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Interstellar Публикувано на: 05 Авг 2014 16:50
Прометей е ебаси качествено направен шит. Все едно съм ял цяла седмица скъп и як шоколад и поале съм се изсрал. Това беше прометей. И видяхме най-тъпите учени в тоя филм.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Balerion
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Interstellar Публикувано на: 05 Авг 2014 19:51
Значи, Прометей ми е толкова болна тема, че дори неща да коментирам. Филмът не беше и 1/3 от това, което можеше да бъде, което пък не ме спря да гледам три пъти 
|
|
|
|
 |
kaboom
|
 |
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Interstellar Публикувано на: 06 Авг 2014 23:35
От прометей само си спомням как няква жена и рязаха корема, зашиха я на место и после 30 минути търча по картата  По втф момент във филм, който все пак се има за нещо качествено не съм гледал. Мда прометей беше тъп. Доста тъп.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|