Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Карибски Пирати 4 Публикувано на: 23 Май 2011 10:20
Бе спомням си, че имаше тема по-рано преди месеци, ама не мога да я намеря. Е, някой гледа ли го? Аз довечера ще ходя и вече нямам търпение, че ми писна от половин година да му гледам трейлъра като ходя на кино
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: Карибски Пирати 4 Публикувано на: 23 Май 2011 11:45
Да , мега тъп е - Спароу става само за съпортинг клоун не и за главен герой.
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Карибски Пирати 4 Публикувано на: 23 Май 2011 11:51
Не ми 'ареса.
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Карибски Пирати 4 Публикувано на: 23 Май 2011 12:27
Ма по ли е зле от предишните два примерно? Според мен отсъствието на Орландо Блум трябва да изстреля филма нагоре
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Re: Карибски Пирати 4 Публикувано на: 23 Май 2011 12:47
Липсата на главен герой дърпа филма надолу, пък бил той и Блум. Ролята на Джак чисто и просто не става за главна. А освен да го гледам как се забавлява, което е много по-малко от предните три, историята беше стабилно meh.
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Карибски Пирати 4 Публикувано на: 23 Май 2011 13:33
Ред написа: Да , мега тъп е - Спароу става само за съпортинг клоун не и за главен герой. Бавна и мъчителна смърт ти пожелавам.... Не майтапа настрана, Спароу е един от най-готините протагонисти..... Ако не беше той за филма - 4/10. С него 7.
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Карибски Пирати 4 Публикувано на: 23 Май 2011 19:25
Филмът беше наистина много зле. По-лош даже и от предишния.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: Карибски Пирати 4 Публикувано на: 23 Май 2011 20:52
DJ Cat написа: Ред написа: Да , мега тъп е - Спароу става само за съпортинг клоун не и за главен герой. Бавна и мъчителна смърт ти пожелавам.... Не майтапа настрана, Спароу е един от най-готините протагонисти..... Ако не беше той за филма - 4/10. С него 7. Да ми ядеш гъза ..... Не майтапа настрана, да ми смучеш топките.
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Карибски Пирати 4 Публикувано на: 23 Май 2011 21:06
Я се тръж бе гей. Та еба в смешкото, като не те кефи Спароу за какво следиш поредицата. Бахти тъпия урунгел.
|
|
|
|
|
Bagerist0
|
|
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: Карибски Пирати 4 Публикувано на: 23 Май 2011 21:50
DJ Cat написа: Я се тръж бе гей. Та еба в смешкото, като не те кефи Спароу за какво следиш поредицата. Бахти тъпия урунгел. Умри, ве, червей грозен! МРАЗЯ ТЕЕЕЕ!!! Да ти изсъхнат скапаните криви ръце с които си брулиш недъгавата Цензура, която имаш вместо КУР! /он: преди малко го гледах и беше доста зле... имаше доста бавни моменти и отвреме навреме някоя простотия - не е като първите 3 - низ от простотии... жалко
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
|
Tranquil
|
|
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Карибски Пирати 4 Публикувано на: 23 Май 2011 21:52
Аз пък отидох без абсолютно никакви очаквания (главно защото рядко следя филми и не си изграждам впечатления) и се изкефих Има някакъв готин приключенски дух, дето в последните два филма нещо ми се губеше
___________________________________ :O
|
|
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: Карибски Пирати 4 Публикувано на: 23 Май 2011 22:17
DJ Cat написа: Я се тръж бе гей. Та еба в смешкото, като не те кефи Спароу за какво следиш поредицата. Бахти тъпия урунгел. Като те кефи толкова Спароу защо се занимаваш с мен ,а не си лепнеш един негов плакат над леглото ? Бахти насрания келеш.
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Карибски Пирати 4 Публикувано на: 24 Май 2011 01:52
Предпочитам да забравя, че карибски пирати е имал четвърта част .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Карибски Пирати 4 Публикувано на: 24 Май 2011 03:17
еми аз се изкефих нз може да е било от компанията или ситуацията нз
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Карибски Пирати 4 Публикувано на: 24 Май 2011 08:05
от нагласата зависи всичко според мен, на някой 100 пъти са му казали че филма е тъп, и той като отиде да гледа няма да му хареса мн ясно ще го гледам теа дни, ше се опитам да се абстрахирам от писанията досега
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Карибски Пирати 4 Публикувано на: 24 Май 2011 11:17
На мен още от трейлъра ми се насади едно подозрение, че 4-ката няма да е нищо особено, затова и не бях кой знае колко разочарован. Филмчето беше приятно за гледане, но нищо повече. Общо взето всичките шеги, които ще видите, са събрани в трейлъра и са доста тъпи. Героите са доста предвидими и някакси изобщо не ми пукаше за никой, дори и за Джак. Някакси имах чувството, че сценаристите се напъват прекалено много да си стигнат нивото на първите филми, ама малко не им се удава. А и някои моменти бяха откровено дебилни и дразнеха, което досега не ми се е случвало в POTC филм.
Като цяло - приятен е за гледане, но не очаквайте прекалено много. Дори може и да забравите, че е Карибски Пирати.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Карибски Пирати 4 Публикувано на: 24 Май 2011 11:51
+1 мнението на Стийл
Също така можеше да махнат ненужния събплот с отчето и русалката
|
|
|
|
|
nephalem
|
|
|
|
Заглавие: Re: Карибски Пирати 4 Публикувано на: 24 Май 2011 20:39
Изгледах го и останах доволен, не знам защо пък да е чак толкова зле колкото някои написаха... Наистина имаше по-малко комични ситуации от предишните части, но пък имаше повече екшън (може и само да ми се сторило така, защото само тази част гледах в кината). Като цяло за мен е достойно продължение на една от любимите ми поредици. btw за първи път гледах на 3D и мисля, че е доста overrated...
|
|
|
|
|
gambit_12
|
|
В момента играе: Мнооооого неща
|
|
Заглавие: Re: Карибски Пирати 4 Публикувано на: 24 Май 2011 20:48
noname123 написа: Изгледах го и останах доволен, не знам защо пък да е чак толкова зле колкото някои написаха... Наистина имаше по-малко комични ситуации от предишните части, но пък имаше повече екшън (може и само да ми се сторило така, защото само тази част гледах в кината). Като цяло за мен е достойно продължение на една от любимите ми поредици. btw за първи път гледах на 3D и мисля, че е доста overrated... Щото на Карибски Пирати 3D-то съкс
___________________________________ I reject you reality and substitude my one
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Карибски Пирати 4 Публикувано на: 24 Май 2011 21:15
има разлика м-у 3D и 3D в момента повечето анимации са в такъв формат, за да струва билетът 12 леа...все пак за рисунки говорим, няма съществена разлика но игрален филм с 3D елементи си е яко. аз гледах последната нарния и там изтичаше вода от една картина, и доста реално си изглеждаше всичко
пък в дисниленд като бяхме преди няколко години гледах някво брутално 4D, дето цялата зала се тресеше от стъпките на героите, накрая кучето като кихне срещу екрана, пръскаха публиката с няква пара...яко си е
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|