Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: The Dark Knight Rises
Публикувано на: 29 Юли 2012 19:58

Бе не ме интересува кой какво е казал. Започна да ми говориш какво казвали критици и фенове и се изказа неподготвен (както почти всички наоколо), затова вадя статистиките. Ти споменаваш критици и тва онова, и си ги измисляш нещата, аз ти вадя статистика, че на зрителите и на критиците филмът им харесва по-малко от предишния. Какво останало да го сравняваме с велики филми като Prestige, който няма да се очудя ако не си гледал или не ти е харесал. Сега разбра ли каква е схмеата или още да обяснявам.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2012 20:09

Схемата е ,че DJ Салам при все че не е виждал Цензура даже и на снимка ,току що се почувства все едно е пораснал с две години и е станал на 14.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2012 20:29

Тоя е обсебен от мен. НЕ СЪМ ГЕЙ КАТО ТЕБ, МАХНИ СЕ ОТ МЕН БЕ. DJ Салам, сам ли го измисли бе къци. Недей ме обижда така. Променяш ми ника, казваш ми че съм на 14. Още не мога да се съвзема. Поне псувай като мъж бе путьо. Иначе ''схемата'' е че ти ако беше виждал толко путки като мен нямаше да пишеш въобще в тоя форум, защото аз съм от малкото хора, които съчетават 100 неща в живота си и имам време да храня утрепки като теб. Ти обаче дори само да ме псуваш не можеш, защото си неосъзнато хомо, което няма смелостта даже да изпсува. ОСвен това си и смешна Цензура, която се хвали на виртуалните си приятелчета в темата за яките мъжаги, където си активен. Понякога и пасивен.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2012 20:34

ХАХАХА :lol: Понякога си забавен.Но не толко често колкото предизвикваш съжаление.

Аз пък съм един от малкото хора ,на които не им се налага да псуват за да се чувстват мъже,защото съм такъв.

Профил

Публикувано на: 29 Юли 2012 20:35

ХРАНАААААААААААА :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2012 20:36

Винаги остроумен и забавен. Смятам да пиша писмо до Шоуто на Канала да те вземат, защото такъв хуморист не е за изпускане.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2012 20:39

По-добре иди облей майка си със "Синовна обич" ,понеже е зажадняла.От сутринта не съм я порил.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2012 20:49

Кво пориш бе келеменце. Ти на жената не знаеш къде и е дупката, бил порил. И да ми се напъваш тук и двамата знаем, че не знаеш за какво става въпрос въобще и само джавкаш как ебеш, а всъщност си един комплексар, на който едно от най-големите постижения е че тая вечер му обръщам внимание. Порил бил. Ти виж са, наврях те в кучи гъз 5 мнения и накрая като ти писах да се държиш по-мъжки и ти взе че започна. Просто тотално си доминират като куче пред стопанин и не знаеш кво се случва в момента и само подхвърляш някаква простотия, да не си капо.

Лека нощ дебилче, оставам те да ''пориш'', вземи се спри остави малко и на мен ебачо велик. Смешна мишка си. Нямам какво повече да ти кажа.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Юли 2012 20:53

Това което се случва в момента,е че ти пукаш вена след вена от напъни.А те здухах още когато ме видя че съм здрав за разлика от теб ,но като си анонимен травестит от някое родопско село естествено че няма да си го признаеш.

Профил

Публикувано на: 29 Юли 2012 20:54

reborn_izrod написа:
Това което се случва в момента,е че ти пукаш вена след вена от напъни.А те здухах още когато ме видя ,но като си анонимен травестит от някое родопско село естествено че няма да си го признаеш.

8)

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 30 Юли 2012 01:28

DJ Cat, защо влизаш във всеки спор със злоба?

Имам предвид, я се стегни малко, голям човек си.

Spoiler for :
Филма ми хареса, подкрепям мненията за дебилната сцена с битката на полицаите и смъртта на Миранда. Другото, което не ми хареса беше, че можеше да минат и без Робин :? Всичко друго си беше много добре направено.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Юли 2012 11:31

аахахахахах колко педалски изпълнения на последната страница :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Юли 2012 11:46

Голям филм! Браво на Нолън!

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Юли 2012 17:08

Не че съм го гледал, но колкото и да не ми се нрави, нещата намирисват на епична бъркотия - и на ниво сценарий и на кинематографско ниво.
Може би идеята да е била прекалено амбициозна...и пък авторите да не са разбрали, какво се е харесало на публиката в предишните филми.

А тук за хората ползващи, като аргумент мнението на разни "критици"...дали правят разлика между "критик" и "платен драскач"?
Щото "обичайните заподозрени", го хвалят в един глас, но чета мнения на критици, които са били по-благосклонни към Avengers-ите, а сега плюят злобно по TDKR...

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2012 00:04

хайде пак:"аз не съм гледал филма, ама моето мнение за него е..."
:lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2012 08:19

Е па ти и след като гледаш филм пак нямаш адекватно мнение за него... :P

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2012 10:56

Алшу второ мнение точно на място. Първото беше в моята тема за БСГ. Евала.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2012 11:27

омфг чак сега видях, че аватара на алшу има цица. Явно това е най-близкото до секс за човека, което е тъжно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2012 11:49

Еми съжалявам, ама Нолън се изака на метеното с тоя край. Да, филмът беше мега зрелищен. Да, Бейн беше много здраво изграден герой, ама всички, което се случи в последните 15 минути от филма беше тип : "Айде, айде! Бърже, че свършва лентата!" Не ми хареса финалът, което е ключово, предвид това, че говорим за трети филм от трилогия. За чий ми беше Робин въобще да го споменават? Тая кранта Марион Котиярд колкото пъти се появеше и ми идеше да стана и да си тръгна.

Не съжалявам, че съм го гледал, нито си тръгнат 'разсърден' от залата, но можеше да е много, мноооого по-добре.

Ако някой го интересува - 6.5

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Юли 2012 14:18

->Изход<-, ако по аватарът може да се съди, за сексуалната ориентация на юзъра...на твоя има зайче...което може би според твоите представи лежи в "сексуална поза"... :shock: :?

МОЛЯ ТЕ, не говори повече за секс!
МОЛЯ ТЕ!

За тези незапознати с постовете ми по филми...аз винаги обичам да спекулирам преди да съм гледал определен филм...и после или да се хваля с това, че съм познал или да изразя изненада от неоправданите ми очаквания...
В случая се надявам очакванията ми да не се оправдаят и от филма да може да се изстиска поне някакъв вид кеф.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost