Автор |
Съобщение |
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Star Trek Публикувано на: 18 Май 2009 10:08
Van Zan написа: Ya, rly Всъщност не, всичко с космическо кораби = krieg. Star Trek просто получава точки за оригиналност :Р Освен това в космосът не е ли по-хитро да се възползваш от факта, че можеш да минеш под или над врага си, вместо неотлъчно да стоиш до него? Онтопик: ГЛЕДАХ ГО, МАМИЦАТА МУ ! Някакво супер епично беше. Маккой е абсолютният култ, както и Скоти, но това всички си го знаехме Единствените минуси - към края зачестиха plot hole-овете, а и музиката на моменти ме дразнеше :-/ Да не говорим, че имаше една мелодия, която 90% беше извадена от LOST. Имайки предвид, че композиторът е същият - ок, разбираемо е, ама все пак . . . Иначе филмът е култ, надяваме се да предизвика бум в интереса към научната фантастика с космически кораби и да почнат по-често да излизат такива филми ^.^
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Trek Публикувано на: 18 Май 2009 10:43
Тук някой каза нещо за сравнение м/у битките на SW и ST...ъъъ ми то вижте разликата в бюджетите. Другата разлика е, че ST е предимно ТВ сериал (никой няма да даде чак толкова големи пари за спецялни ефекти в сериал, защото няма да може да си избият парите), а филмите са м/у другото. Най-масивните космически битки които съм виждал в ST са към края на DS9 и в началото на First Contact. Хубави сцени на космически битки напоследък в ТВ сериал - новия BSG, но пък там са малко и използват едни и същи кадри по 100 пъти. Хубави космически битки от аниме напоследък - Macross Frontier и Gundam 00 s2 Хубави космически битки от cartoon напоследък - Clone Wars 2008 естествено.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Star Trek Публикувано на: 18 Май 2009 21:23
Да, но "Damn it, (Jim) I'm a doctor, not a <Insert profession here> !" беше изречено само веднъж!
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Star Trek Публикувано на: 18 Май 2009 21:45
Абе вместо епизодите на DS9 в замунда са качени на TNG Ебати тъпото...
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Star Trek Публикувано на: 18 Май 2009 22:31
Изгледах филма, баси якото. Пълен ташак е по-принцип и няма нищо общо с останалите по тематиката, но е готин за гледане
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
ass
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Trek Публикувано на: 19 Май 2009 17:28
___________________________________ ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Re: Star Trek Публикувано на: 24 Май 2009 18:51
Една единствена произволна серия от The Next Generation ми е по интересна от целия филм. Пълни глупости. Комерсиална безмозъчност. Неописуемо идиотски сценарии. Тотално разочарование. Хубави ефекти.
|
|
|
|
Дади
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Trek Публикувано на: 24 Май 2009 19:02
/slaps Xayzer К'во ста'а, бре, дека се губиш ;-р Иначе - защо това отношение към новият филм, бре, супер готин си беше, макар и кофти сценария
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Re: Star Trek Публикувано на: 24 Май 2009 19:35
Дади написа: /slaps Xayzer К'во ста'а, бре, дека се губиш ;-р Иначе - защо това отношение към новият филм, бре, супер готин си беше, макар и кофти сценария Насам, натам. С теб какво става За филма - нали поне му признах ефектите. За съжаление спрях да се впечатлявам от ефекти във филми преди много години. Очаквах нещо повече. По дяволите, не е толкова трудно да се направи хубав сценарии, като имаш на разположение толкова богата вселена като тази на Стар Трек. А те какво написаха - връщане назад във времето, врага е един нищо и никакъв капитан на Ромулански боклучарски (пардон, миньорски) кораб, някаква червена материя, която прави черни дупки, и за която нито ни обясниха от къде е дошла, нито кой я е създал и cameo от страна на стария Спок. Абсолютен шедьовър на модерната холивудска простотия.
|
|
|
|
Дади
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Trek Публикувано на: 24 Май 2009 19:48
Ем, да, ама все пак беше як Че сюжетът беше слаб - ок, така беше. Но от последните филми хубав сюжет имаше само First Contact И аз въпреки това ги изгледах всичките и им се радвах, де За мен този филм обаче имаше една мега силна страна и това беше излъчването. Просто изглеждаше яко, дееба. И не говоря само за ефектите, а за цялостното излъчване. За играта на актьорите, за режисурата, за динамичното развитие на самия филм. За епичният куулнес на персонажите, които мен ме изкефиха на макс и все още не мога да повярвам колко много някои ми напомнят за хората от Оригиналните серии о.0 И точка номер две: колко често излиза сай-фай филм с космически кораби? :-/ МНОГО рядко е отговорът Т.Т Затова се радвам като десетгодишен в стриптиз бар на всяко подобно изпълнение и смятам, че съм напълно в правото си То си е и до нагласа и очаквания, де. Имайки предвид колко много си умирах да изгледам нещо такова е напълно разбираемо, че ми хареса :Д
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|