Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие: Re: Star Trek
Публикувано на: 18 Май 2009 10:08

Van Zan написа:

Ya, rly :lol: Всъщност не, всичко с космическо кораби = krieg. Star Trek просто получава точки за оригиналност :Р Освен това в космосът не е ли по-хитро да се възползваш от факта, че можеш да минеш под или над врага си, вместо неотлъчно да стоиш до него?

Онтопик: ГЛЕДАХ ГО, МАМИЦАТА МУ ! :o :o :o Някакво супер епично беше. Маккой е абсолютният култ, както и Скоти, но това всички си го знаехме :D Единствените минуси - към края зачестиха plot hole-овете, а и музиката на моменти ме дразнеше :-/ Да не говорим, че имаше една мелодия, която 90% беше извадена от LOST. Имайки предвид, че композиторът е същият - ок, разбираемо е, ама все пак . . . Иначе филмът е култ, надяваме се да предизвика бум в интереса към научната фантастика с космически кораби и да почнат по-често да излизат такива филми ^.^

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 18 Май 2009 10:43

Тук някой каза нещо за сравнение м/у битките на SW и ST...ъъъ ми то вижте разликата в бюджетите.
Другата разлика е, че ST е предимно ТВ сериал (никой няма да даде чак толкова големи пари за спецялни ефекти в сериал, защото няма да може да си избият парите), а филмите са м/у другото.
Най-масивните космически битки които съм виждал в ST са към края на DS9 и в началото на First Contact.
Хубави сцени на космически битки напоследък в ТВ сериал - новия BSG, но пък там са малко и използват едни и същи кадри по 100 пъти.
Хубави космически битки от аниме напоследък - Macross Frontier и Gundam 00 s2
Хубави космически битки от cartoon напоследък - Clone Wars 2008 естествено.

Профил

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 18 Май 2009 21:23

Да, но "Damn it, (Jim) I'm a doctor, not a <Insert profession here> !" беше изречено само веднъж! :cry:

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 18 Май 2009 21:45

Абе вместо епизодите на DS9 в замунда са качени на TNG :? Ебати тъпото...

Профил Skype

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 18 Май 2009 22:31

Изгледах филма, баси якото. Пълен ташак е по-принцип и няма нищо общо с останалите по тематиката, но е готин за гледане :)

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 19 Май 2009 17:28

http://www.collegehumor.com/video:1910892

Профил

Аватар
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Публикувано на: 24 Май 2009 18:51

Една единствена произволна серия от The Next Generation ми е по интересна от целия филм. Пълни глупости. Комерсиална безмозъчност. Неописуемо идиотски сценарии. Тотално разочарование. Хубави ефекти.

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2009 19:02

/slaps Xayzer

К'во ста'а, бре, дека се губиш ;-р Иначе - защо това отношение към новият филм, бре, супер готин си беше, макар и кофти сценария :D

Профил WWW

Аватар
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Публикувано на: 24 Май 2009 19:35

Дади написа:
/slaps Xayzer

К'во ста'а, бре, дека се губиш ;-р Иначе - защо това отношение към новият филм, бре, супер готин си беше, макар и кофти сценария :D

Насам, натам. С теб какво става :)

За филма - нали поне му признах ефектите. За съжаление спрях да се впечатлявам от ефекти във филми преди много години. Очаквах нещо повече. По дяволите, не е толкова трудно да се направи хубав сценарии, като имаш на разположение толкова богата вселена като тази на Стар Трек. А те какво написаха - връщане назад във времето, врага е един нищо и никакъв капитан на Ромулански боклучарски (пардон, миньорски) кораб,
някаква червена материя, която прави черни дупки, и за която нито ни обясниха от къде е дошла, нито кой я е създал и cameo от страна на стария Спок. Абсолютен шедьовър на модерната холивудска простотия.

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2009 19:48

Ем, да, ама все пак беше як :oops: Че сюжетът беше слаб - ок, така беше. Но от последните филми хубав сюжет имаше само First Contact :? И аз въпреки това ги изгледах всичките и им се радвах, де :lol:

За мен този филм обаче имаше една мега силна страна и това беше излъчването. Просто изглеждаше яко, дееба. И не говоря само за ефектите, а за цялостното излъчване. За играта на актьорите, за режисурата, за динамичното развитие на самия филм. За епичният куулнес на персонажите, които мен ме изкефиха на макс и все още не мога да повярвам колко много някои ми напомнят за хората от Оригиналните серии о.0

И точка номер две: колко често излиза сай-фай филм с космически кораби? :-/ МНОГО рядко е отговорът Т.Т Затова се радвам като десетгодишен в стриптиз бар на всяко подобно изпълнение и смятам, че съм напълно в правото си :w0000t:

То си е и до нагласа и очаквания, де. Имайки предвид колко много си умирах да изгледам нещо такова е напълно разбираемо, че ми хареса :Д

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com