Автор |
Съобщение |
Хърф
|
|
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 04 Окт 2008 19:46
Някой гледал ли е Gunslider Girl, и ако да, заслужава ли си тегленето?
___________________________________ If it's not a signature, shoot it.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 06 Окт 2008 10:10
Soul Eater 26 беше добър епизод. Birdy Decode 13 беше среднист епизод...сериалчето е добро, но края не е нищо особено...защото не е край...ще излизла нов сезон... Slayers Revolution 13 беше тъп епизод (и лошо кодиран)...и тук се чака нов сезон. Това е модно - когато издателите не могат да насмогнат, разбиват сезоните на по 2 части, които излизат в рамките на една година. Такъв е случая с Code Geass, Gundam 00, Zero No Tsukaima (разбиха го на доста части) и пр.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 06 Окт 2008 11:01
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 07 Окт 2008 08:20
Аз пък направих 1 глупост, която принципно бе планирана за лятото. Докато учехме с брата за изпити, естествено правиме, какво ли не друго, и поради липса на бол.бг от където да се свали DBZ (брат ми гледа само това, но пък за сметка за n-ти път го е гледал, ма всичко). Ми заяви "Како, от къде да си сваля Наруто". Та сега сме на 110 серия, а го гледаме от 4 дена Някой ако знае Dragon ball & DBZ от къде мога да сваля бързичко с японско аудио - много ще съм му задължена.
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 07 Окт 2008 08:24
Dragon Ball го има май по bgshare-а А тук има някъкви работи на тема Dragon Ball Z: http://store1.data.bg/dbzteam/Не знам колко са изчерпателни и какви са преводите и дублажите.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 07 Окт 2008 21:47
Samurai Champloo. Свърши Епизодите на Блийч - почват. Feels good
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Хърф
|
|
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 08 Окт 2008 00:53
Май няма да получа отговор, тъй че - тегля.
Ваймс, я препоръчай нещо самурайско.
___________________________________ If it's not a signature, shoot it.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 08 Окт 2008 08:59
Хърф Цитат: Май няма да получа отговор, тъй че - тегля. Ми аз не съм го гледал. Като разбрах, че става дума за драма с някъкво лоли-наемен убиец, автоматично го скипнах.
|
|
|
|
|
Daribo
|
|
В момента играе: bloodrayne 2
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 11 Окт 2008 15:14
o, az mn iskam da gledam nqkoe anime, 6toto vs okolo men sa mi naduli glavata ama mi prepory4aha nqkakvo bleach, a nz ot kyde da go svalq. nqkoi da ima link? i ako mi predlojite ne6to za gledane, mn 6te se izkefq ne mi haresvat kyrvi6ta samo i nqkvi boini, ama ne6to komediino primerno
___________________________________ She's got the passion That girl is dangerous Better be careful That girl is dangerous Beautiful hard way That girl is dangerous She's dangerous, dangerous
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 11 Окт 2008 15:30
Daribo написа: o, az mn iskam da gledam nqkoe anime, 6toto vs okolo men sa mi naduli glavata ama mi prepory4aha nqkakvo bleach, a nz ot kyde da go svalq. nqkoi da ima link? i ako mi predlojite ne6to za gledane, mn 6te se izkefq ne mi haresvat kyrvi6ta samo i nqkvi boini, ama ne6to komediino primerno Ghost Talker's Daydream е много яка комедия, препоръчвам ти я!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Daribo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 11 Окт 2008 15:54
merci ama si imam google vse pak
___________________________________ She's got the passion That girl is dangerous Better be careful That girl is dangerous Beautiful hard way That girl is dangerous She's dangerous, dangerous
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 11 Окт 2008 16:04
Daribo написа: merci ama si imam google vse pak И аз от там го намерих. Комедията е на ниво.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 11 Окт 2008 16:10
Daribo Ето до 189-ти епизод на Bleach: http://store5.data.bg/kikyou/Anime/Bleach/Ето в тази директория http://chise.ludost.net/Anime/хвърли едно око на Black Lagoon (екшън, пирати, контрабандисти, мафия, черен хумор - описано така звучи като нещо черно, но всъщност е адски забавно и красиво нарисувано) Cowboy Bebop TV (екшън, фантастика, мафия, черен хумор - описано така звучи като нещо черно, но всъщност е адски забавно и красиво нарисувано) Death Note (свръхестеттвен дедективски трилър...с мооого мислене) Excel Saga (комедия, пародия) FLCL (адски шантаво, динамично и нестандартно смешно) Full Metal Panic (екшън-комедия) Full Metal Panic Fumoffu (тотална комедия...може да се гледа самостоятелно от Full Metal Panic, но няма да звучи толкова смешно, защото има много смешни референции, към първото) Ghost in the Shell - Stand Alone Complex (адски качествен киберпънк, но извън това, което търсиш...ако проявиш любопитство...) Ghost in The Shell - 2-nd GIG (адски качествен киберпънк, но извън това, което търсиш...ако проявиш любопитство...) Labyrinth of Flames (адски готина кратка комедия - пародия на самурайски анимета, с еротични елементи) Midori no Hibi (адски готина комедия) Planetes (интересна фантастика но извън това, което търсиш...ако проявиш любопитство...има комедийни елементи, общо взето не е комедия...особено към края) Samurai Champloo (изродска комедийна екшън пародия на самурайските екшън-драми) Tokyo Godfathers (трагикомедия...споко завършва щастливо и има адски смешни моменти) Vandread (фантастична екшън комедия - накратко трима идиоти в космически кораб пълен с враждебно настроени готини мадами - маса комедийни ситуации и маса космически екшън) Не смятам изброените неща за "бойни", има доста екшън, но не и много кръв, а и съдържат голяма доза хумор. Excel Saga, FLCL, Full Metal Panic Fumoffu, Labyrinth of Flames и Midori no Hibi са си чисти комедии.
|
|
|
|
|
Daribo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 11 Окт 2008 17:58
ei blagodarq stra6no mn bleach qvno e ogromno, no pone seriikite ne sa 4ak tolkova dylgi kato gledam, taka 4e 6te probvam nego
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 11 Окт 2008 18:07
Виж сега, според мен, за да се зарибиш, трябва да изгледаш нещо по-хубаво. Bleach не е представител на всички анимета...той е просто мейнстрийм, комерсиален шонен (шонен т.е. "за момчета"...освен това има кодомо - "за деца", шоджо - "за момичета", сейнен - "за мъже", джосей - "за жени", после тези основни жанрове имат безброй много под жанрове и т.н.). Има огромно жанрово разнообразие. Ако примерно Bleach не ти хареса има тотално различни неща.
|
|
|
|
|
Daribo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 13 Окт 2008 22:36
ama ti mn razbira6 ot koga gleda6 animeta? az stignah do 5 epizod 6toto nqmah mn vreme i mi haresva dosega, no qponskiqt e mn typ...
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 15 Окт 2008 15:13
Догледах сапунизираната драма с mech-ови Code Geass R2...странното е, че последните 5 епизода ми бяха забавни (въпреки, че по принцип мразя цялата поредица). Според мен тъпия Лулу трябваше да свърши много по-гадно и в големи мъки . Изгледах два епизода от To Aru Majutsu no Index...не е лошо. Има хубави картинки и анимация, въпреки че сюжетът е някакъв клиширан. По нещо ми напомня за Flame Of Recca. Изгледах първи епизод на Nodame Cantabile: Paris Chapter. Същата готина кретенщина, като първи сезон. Мацката дето дублира гласа на Nodame (Ayako Kawasumi) просто няма равна.
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 15 Окт 2008 19:35
D. Gray-Man е гооотиноооо ^.^ Особено opening-а и ending-а Новият епизод на Блийч - Урааа! В тази връзка - искам Soul eater, що нямаше нов епизод
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 16 Окт 2008 08:33
Загледах 4-5 нови заглавия...бахти теслите... Най ме е яд за Ga Rei Zero - идеята е добра, пата-кюта нон стоп, с неочаквани развития към по-лошо. Обаче всичко е нарисувано и анимирано страшно дървено.
Друго което горе-долу става е Tales Of The Abyss. Изглежда добре, обаче сюжетът е страшно дебилен и детински. Подобно е положението с Kurogane No Linebarrels...интересна анимация и досаден сюжет. С тази разлика, че вече от този керъктър дизайн ми се драйфа след Hero Age.
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 18 Окт 2008 01:43
Току що изгледах Gravion .... потресена съм. А си мислех, че съм се оттървала от Волтрон... Въпреки, че в последната серия псевдоробота на правителството в профил си беше чиста ЕВА, анимето е ... потресаващо, е освен ако не си фен на Волтрон...тогава е друга тема. За жалост се хванах на хорото, та тези дни мисля да видя 2-ката дали е толкова зле или да. С една дума клиширано до безобразие и от към сюжет и от към изпълнение, но все пак оставя въпроса "Ще намери ли сестра си и какво и се е случило? "
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|