Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Аниме Лист
Публикувано на: 17 Сеп 2008 12:50

Като заговорихме за изтрещяли от няколко седмици следя Detroit Metal City,това е най-ненормалното аниме което съм гледал,просто през цялото време се размазах от хилеж,няма такава изперкала работа. :punk:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2008 13:04

Ми мен нещо не успя да ме зариби...явно просто не съм в настроение (щото много хора му се кефят)...гледат ми се по-искейпърски, оффбийт и лигави неща.
Нещо края на лятото ме вкара в депресия, а есента с този мрак и влага я задълбочи.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2008 14:42

Е поне вече като чуя съкращението DMC,ще се сещам за това аниме. :D

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Singularity
Публикувано на: 18 Сеп 2008 13:34

Гледах La Blue Girl :д
историята е малко странна

Профил

Аватар
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 18 Сеп 2008 15:01

Току що изгледах El Cazador de a bruja - хареса ми.
Въпреки, че имаше и един неочакван страничен ефект.
Вчера на изппита, вместо да мисля как се решава гадната задача, си тананиках "Тако тако такос, оиши но такос" ^^, е колегите ми казаха, че съм ги побъркала, но пък аз се чуствах добре, въпреки че ме скъсаха ^^ (Някой да знае рецептата за такос? или рамен? )
Сериозно, историята е малко странна, ловец на глави и вещица, малко лигава на моменти, но пък май точно от това имах нужда ;)

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2008 16:39

За рамен, знам че Разиел може да прави рамен, по рецептата на една колега, о_О, пиши ми да те свържа.
Последното, което гледах беше Gouren Lagan и доста ми хареса ^^

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Сеп 2008 08:37

За такос - намираш мексикански ресторант и си поръчваш. В мола (при входа за кината) имаше някъква бутка с мексикански манджи - поръчах си бурито и то беше отвратително! Или мексиканските манджи са отвратителни (което ме съмняв щом са толкоз популярни) или у нас бъркат произволни боламочи и пробутват за чуждестранна кухня (което е по-вероятно).
За рамен - продаваха някакъв китайски инстантен рамен. Пласмасова купа (по-голяма от Maggi глупостите), някъкви втвърдени сапгети в нея и два пликчета - едното с мазнина, а другото с нещо, като инстантна супа. Късаш пликчетата и ги изсипваш върху "спагетите". После заливаш с вряла вода, захлупваш го за пет минути и после разбъркваш добре.
Всъщност не е зле, доста люто, но приятно люто. Проблемът е, че ти си яде още една купа :) .
Принципно Рамен-ът трябва да е най-евтината възможна манджа. Предпочита се от студенти и автори на манга :) . Нещо което да ти нълни стомаха (предимно с течности) и да ти измами вкусовите сензори, че си се наял. :P
Това "ойшииии" дето го пробутват идва да каже, че или са много гладни или че анимето е спонсорирано от някой производинел на Рамен.(Примено Freedom беше фрашкано с такива реклами.)

ПП Реших да си прегледам отново Cowboy Bebop в remix варианта, хем звука е по-як, хем картината е по-качествена.
Ми кво да кажа - кеф.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 19 Сеп 2008 10:05

Remix вариант? :)

П.п. Итадакимааас! :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 19 Сеп 2008 10:59

Смешното е, че за 1-ви епизод има пътечка с коментарите на режисьора и продуцента...но те са на японски, а няма английски субтитри за тях...което прави горната опция напълно излишна...не разбирам защо пиратите са рипнали и коментара, а не са се погрижили за превод :shock: .
Ако не я бяха добавили тази пътечка, файлът щеше да е по-малък и практичен.

ПП При този преглед на сериала (не помня 4-ти или 5-ти) забелязах 1-2 кадъра, в които Фей беше нарисувана кофти. Такива неща се случват в ТВ сериалите (особено при драконовите срокове на японските продукии), но се учидих, че ги забелязах чак сега.

Интересно ми е и как сега възприемам гласът на Фей, по-скоро като сексапилизирания глас на Лина Инвърс, а не както преди въприемах Лина, като видиотена версия на Фей Валънтайн :D .

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 19 Сеп 2008 21:35

На Detroit metal city само това ли са епизодите http://store5.data.bg/nazca/Detroit%20Metal%20City/ ???

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 19 Сеп 2008 21:44

По принцип има 12 излезли, но съм срещал само 5 събнати (еп. 5 със субтитри от Huzzah & Scum-Scans,а не на Triad, които превеждаха първите ипизоди, има го в торентите на анимес-бг от вчера). Честно казано не успя да ме грабне това аниме, поне не и първият епизод :roll:

that differs from their own
not being able to create art
they will not understand art
they will consider their failure as creators
only as a failure of the world

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 23 Сеп 2008 00:58

Такам, за рамена Рази беше така добър да ми обясни, за жалост имам проблем с намирането на оризови спагети.
AlShu, благодаря за идеята за готовите, признавам, че ми е минавала през главата. Обаче имам един основен проблем - алергия към консерванти, е не към всичките, но към голяма доза от тях, особено, ако са в големи количества, както е при тези гозбички ;) А ефекта от алергията е доста сконфузен за мен ( може би защото брат ми и баща ми ме спукват от базик, заради външността, която придобивам в следвствие на отока), та не ми се рискува за едното "по-лесно".

Като заговорихме за по-лесно ;) и изяснихме рамена, най-сетне след 3 дена гърч на село и правенето на 80 кила лютеница, оспях да си догледам Kiddy Grade, дам лигаво е, на моменти ти иде да набиеш някой, обаче според мен става ако си зациклил и просто ти се гледа нещо хубаво нарисувано, пъстричко и с известна доза хумур и различни цветове бельо. Е има и добра страна анимето, вече знам, че този, който го е мислил обича да лежи на стълбите на някой ресторант с външни маси за да гледа под полите на сервитьорките.
Все пак не го препоръчвам (анимето) на никой, който иска да гледа нещо стойностно, но според мен, поне за разтоварване - става.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Сеп 2008 09:09

Цитат:
вече знам, че този, който го е мислил обича да лежи на стълбите на някой ресторант с външни маси за да гледа под полите на сервитьорките.

Всъщност кисненето, до някоя обществена стълба с цел надничане под полите на жените изглежда е стандартно шоненско занимание...има го на сто места...примерно в началото на GTO. :D

Вчера понаваксах малко он-гоуниг неща. 24-тите епизоди на Soul Eater и Macross Frontier бяха супер, но 11-12-ти на Birdy Decode са си излагация (надявам се 13-ти да е добре). Slayers Revolution си кара в Try коловоза и не му пука.

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 23 Сеп 2008 15:46

Аааа, ебаси якото! След като Soul Eater почна да ми затъпява, последните няколко епизода бяха велики :o 23, урааа, сега ще гледам и 24! :o

И после почвам D.Gray-man (или както там се пише :Р)

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Сеп 2008 15:07

Напоследък нищо не съм гледал - обаче днес излезе последния епизод на Macross Frontier както и най-накрая последните два епизода на SOS Project Blue Earth (те бяха излизли от преди година-две, но ги преведоха чак сега).
Нямам търпение да ги опукам (апропо натрупаха се серии и на Heroes, както и на md House - очаква ме дълга видео сесия).

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 28 Сеп 2008 03:19

... School Days ....

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2008 09:54

Финалът на Macross Frontier е епичен, но малко претоварен (да го бяха направили с 26, а с 25 серии).
25-та серия на Soul Eater беше добре...не знам защо я плюят толкова.
12-та на Slayers Revolution беше добре.

Изгледах 5-та серия на Project Blue Earth SOS и тези дни смятам да опукам 6-ти (последен).(М/у другото всеки епизод е по 45 минути и има кратка отметка по средата - т.е. 6-те епизода, напрактика правят 12 стандартни ТВ епизода.)
Бях го позабравил това аниме. Много е готино и добре направено. Сюжетът е някъква смесица от популярни фантастики, като "Денят на независимостта", "Флеш горъдн" и дори "Джейм Бонд". (а пък е повлияно от аниме заглавия като Nadia And The Crystal Blue Water и Giant Robo...е няма роботи, споко...като визия имам в предвид...) Но всичките тези елементи са адски добре съчетани - всичко е хем красиво, хем епично, хем не знаеш какво ще се случи в следващия момент. Главните герои са заляти от проблеми. На мястото на един оправен, възникват 3 нови (без майтап). Ескалацията е много добре премислена. Екшънът (особено въздушните битки) - добре нарисуван.
Препоръчвам това аниме 3 ръце...особено сега, когато пуснаха DVD рипа от щатското издание (добро видео, софт субтитри на английски, избор на дублаж на английски или японски,)

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2008 15:43

Някой мойе ли да даде един линк за Full Metal Alchimist

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2008 16:15

Мойе:

http://store3.data.bg/unok/Anime/Fullmetal%20Alchemist/

И кво? Са ше се оплачеш, че няма БГ субтитри? :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Окт 2008 08:58

Догледах финала на Project Blue Earth SOS...не ми хареса...натрупали са прекалено много неща (доста от тях излишни) и всичко звучи адски прибързано...

Яд ме е. Такова хубаво аниме и такъв over-the-top край, заринат с клишета.
Имаше и доста несъотвествия (особено с това пътуване напред-назад във времето), които не бяха обяснени добре.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com