Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 14 Апр 2010 14:47
Гледайки епизод 12 си давам сметка, че финалът на сериала ще бъде МНОГО разочароващ.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 14 Апр 2010 14:57
Ти пробвай да направиш 121 епизода за някъв остров Определено последният епизод ще е разочароващ, шести сезон е най-слабият до сега. Изгубени трябваше да свърши много по-рано...
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 14 Апр 2010 22:28
Добре де, епизода не беше от най-добрите, но стига сте си правили такива генерализиращи изводи. Предният епизод си беше върха, и по вашата логика и финалът трябва да е. Ще поживеем и ще видим. Така или иначе ще го гледаме от инат. ^^
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
shizo123
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 15 Апр 2010 09:07
не беше никак лош епизода...
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 16 Апр 2010 14:22
Иии...най-накрая да видим един изтупан и относително стабилен Дезмънд (11-ти и 12-ти епизод). Не че не ми беше кеф да видя отново Чарли и Дейниъл, обаче ги използват само за плот-дивайс-и, не и като значими герои...пфу... Либи никога не ми е била симпатична и така не зацепих влечението и към Хюго. Тотално неадекватна ми е тази двойка.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 02 Май 2010 18:02
От три седмици никой не е писал в темата
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 02 Май 2010 23:25
е кво да се пише тука сме 5 фена най-много на лост в целия форум. ако ти се обсъжда ходи във форума на дата.бг в темата за лост, там стават доста добри дискусии, въпреки че в последно време се напълни с доста идиоти, но като цяло става. или пък във форума на лост.бг, ама там не влизам и не знам как е положението.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 03 Май 2010 08:44
Пък и кво да пишеш...мъкааа...
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 03 Май 2010 12:18
мда бе, направо ужас, не знам как ще издържа още 1 седмица без лост едит: абе то тая седмица ще има серия. аз си мислех, че 2 седмици ще е почивката. баси кефа
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 03 Май 2010 20:14
Der Meister написа: мда бе, направо ужас, не знам как ще издържа още 1 седмица без лост едит: абе то тая седмица ще има серия. аз си мислех, че 2 седмици ще е почивката. баси кефа Мани, аз тамън се кефех, че утре има ЛОСТ и изведнъж ти чета поста, и се насрах, дееба Радвам се, че си се объркал !
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
shizo123
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 05 Май 2010 06:44
баа маа му. Бая хорица умреха днеска.
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 05 Май 2010 16:52
Епизодчето беше доста добро. Става интригата за края на сезона, леееко се забързва действието, абе има какво още да се види.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 05 Май 2010 19:34
яко беше, жалко че умря толкоз народ
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 07 Май 2010 09:41
нищо особено не беше епизода, единственото по-значимо нещо беше, че умряха доста от главните герои. чакаме следващата серия, която ще е за миб и джейкъб. в нея вече би трябвало да има доста отговори
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 12 Май 2010 15:35
Епизода беше...странен. Еми добре, изясниха ни разни (забравени) неща от първия сезон, видяхме отде е този пушек и...толкова. 'Ма защо оня не трябва да си тръгва, 'ма каква ще да е тая светлина дето я показаха, 'ма защо трябва да убиеш всеки, дето припари до нея...нъцки. Верно каза жената от трейлъра на епизода, с всеки отговор само се появява нов въпрос.
|
|
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 12 Май 2010 19:41
Пак нищо. Нови въпроси без отговори. Липса на вдъхновение. И все пак беше интересно и много, много по-добро от епизода за Ричърд. Излиза, че димът не е брата на Джейкъб.
|
|
|
|
|
Agent
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 14 Май 2010 00:29
Не точно --- "майката" каза на Jacob, че влезеш ли в светлината - няма да умреш, а ще се случи "нещо много по-лошо". Както и стана - случи се нещо... 1.Пушекът е или брат му или има поне някаква част (останала) от него... Защо? Сцената на плажа от предишен епизод, в която MIB вика на Jacob - "Знаеш, че много искам да те убия". Тази сцена би трябвало да е доста след събитията от последния епизод. - пушекът е брат му и заради правилото не могат да се трепят двамата - в пушекът има някаква останала част от брат му и пак заради правилото не се трепят 2.Пушекът не е брат му. Вижда ми се нелогично с оглед горното - все пак на Пушека му беше нужен Бен за да убие Jacob - значи правилото уж още важи. Общо взето от епизода се загатна, че може би не всичко е така както изглежда - MIB беше показан като жертва - "майката" като че ли доста ги манипулираше и т.н. Lost-a интересно ми е как ще свърши - дали тоз е лош - ония добър - малко светлина за mystery - леко екшън за финал и толкоз. (от което се боя) Или ще вкарат някакви обяснения с парадокси, пътуванията във времето(които видяхме), наредени една след друга времеви линии и др. Пример: http://zamunda.net/details.php?id=22084 ... s=1&page=7Четете поста от tim777tim777
|
|
|
Изход
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 15 Май 2010 09:29
Тази седмица е предпоследния епизод, след 2 седмици свършва
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 15 Май 2010 11:21
Agent написа: Това е старата теория за пътуване във времето отпреди 2 години("когато излезе сезон 5, ще видим..."). И я разбиха на пух и прах с епизода за Ричард от този сезон. Иначе, да, съгласен съм с теб - сигурно това "по-лошо от смъртта" означава да ставаш на черен пушек. Макар че това практически ти дава неуязвимост и страшно оръжие срещу враговете, прави те едва ли не полубог. Сигурно искат да кажат, че безсмъртието и безграничната сила са по-лоши от смъртта, не знам.
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: LOST Публикувано на: 15 Май 2010 11:24
Аз съм по-скоро разочарован от посоката на нещата, защото очаквах нещо, как да кажа... по-общовалидно, подплатено с митологични елементи, а не пак да ни запратят в трета глуха с някакви тъпи обяснения как имало някакъв лош и някакъв добър, които се борят за и те не знаят какво. А това с извора на живота, който се намира на Острова, е БЕЗУМНАТА тъпотия.
Max Payne, идеята на това "по-лошо от смъртта" като станеш черен пушек е, че биваш покварен по някакъв начин и не се отнася толкова за суперсилите, които придобиваш.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|