Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 25 Авг 2009 20:41
Raggnarokh написа: Sneaky is ALIVE стига спами бе пишете, ако се намери нещо из торентите с добро качество... то и аз търся, но безуспешно засега
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 26 Авг 2009 10:00
Basterds е защото са във Франция и им викат така. Ако са в България "копилета" ли ше им викат ? И bastard откога е нецензурна дума. Виж копеле верно да, ама тогава въобще да не употребяват производна. ЕДИТ - Нещо се е преебало и не ми е публикувало един пост по рано .. То си е за МГР - братчед, не знам как не ти харесват героите и сюжетната линия на Криминале (точно тези неща ), но ти си знаеш. Кил Бил също не знам как го обявихте за детски и скучен филм, и само аз ли не заспах нито на първата нито на втората част. Това поне малко го разбирам, за този филм модела е много двуполюсен и явно че въобще не е за всеки, камо ли за хора които по принцип не харесват Тарантино. Има много хубави филми в днешно време, има такива режисьори като Истууд, Нолан, Гилиам, със забележки дори Тим Бъртън, само в "пропадналото" и "елементарно" американско кино - човек не остава без филми за гледане, та най-добре въобще не се тормозете с делата на чичо Куентин щом не ви е впечатлил с нещо от преди.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
ATALAX
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 26 Авг 2009 10:19
denik написа: стига спами бе Не спамя, оффтопиквам. -- Филмчето го бях набелязал доста месеци преди темата.. о.О Само да се появи с по-добро качество и ще се гледа. Брад Пит рулз! ps. http://www.youtube.com/watch?v=GnO85EI_Vj0
___________________________________ evil knows no good
|
|
|
|
|
Fanatic
|
|
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 26 Авг 2009 10:50
Филма май няма много смислен сюжет. Само безмозъчно пуцане на 'нйяцийс'...не че се оплаквам...
офтопик:Абе, The Mutant Chronicles струва ли си времето за сваляне или не?
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
|
Statis
|
|
В момента играе: Dragon Age: Origins
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 26 Авг 2009 10:52
Fanatic написа: офтопик:Абе, The Mutant Chronicles струва ли си времето за сваляне или не? Определено не.
___________________________________ "There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it"
|
|
|
|
|
SneakyDude
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 26 Авг 2009 11:27
Raggnarokh написа: Sneaky is ALIVE Виноват. Глейте лятната скука какво прави с хората... по темата: Fanatic написа: Филма май няма много смислен сюжет. Само безмозъчно пуцане на 'нйяцийс'... Доста си далеч от истината. Не се заблуждавайте от трейлъра, по темпо и количество екшън "Копилетата" по-скоро се доближават до "Криминале", отколкото до "Кил Бил". Крайният брой трупове си е огромен, но екшън сцените като време не са преобладаващи.
___________________________________ Now, three Gods wait on the windowsill Where one God's blood was lately spilled While black tongues lap at the spreading pool And build the strength they need to rule.
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 26 Авг 2009 18:30
Fanatic написа: офтопик:Абе, The Mutant Chronicles струва ли си времето за сваляне или не? Твърдо и настойчиво "НЕ"! Не знам как Томас Джейн се е навил да участва в тоя филм, ама то май станаха не един или два тъпите му филми. Дори и свестен екшън няма в тази пародия на филм. Слим, бих казал, че гледам доста филми, включително и такива, към които нямам особено големи очаквания. Така че сигурно и този ще го изгледам. Още повече, че както казах вече, съм фен на военните филми. Като гледам пак ще коментирам, може пък и да си променя мнението за Тарантино.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 27 Авг 2009 07:41
Поредната измишльотина за втората световна война и нацитата. Аз пък искам да видя филм където главните герой са нацита.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 27 Авг 2009 11:39
Andrey358 написа: Поредната измишльотина за втората световна война и нацитата. Аз пък искам да видя филм където главните герой са нацита. Гледай Der Untergang (ако не си)
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 27 Авг 2009 12:26
Ahriman написа: Andrey358 написа: Поредната измишльотина за втората световна война и нацитата. Аз пък искам да видя филм където главните герой са нацита. Гледай Der Untergang (ако не си) Да, добър е.
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 27 Авг 2009 12:32
Andrey358 написа: Поредната измишльотина за втората световна война и нацитата. Аз пък искам да видя филм където главните герой са нацита. Ти гледа ли филма? Ако не си - заври си мнението на някое тъмно и космато място. Аз ще го гледам след около 3 часа и половина ^^ Нямам търпение!
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 27 Авг 2009 14:12
Warbringer написа: Andrey358 написа: Поредната измишльотина за втората световна война и нацитата. Аз пък искам да видя филм където главните герой са нацита. Ти гледа ли филма? Ако не си - заври си мнението на някое тъмно и космато място. Аз ще го гледам след около 3 часа и половина ^^ Нямам търпение! Интересно ми е как може да правиш такъв коментар, като ти самият все още не си гледал филма? Ами ако се окаже, че Андрей е прав и филмът наистина е "поредната измишльотина за втората световна война и нацитата"? Ще си завреш ли "мнението на някое тъмно и космато място"? Това, че си превъзбуден от мисълта, че ще гледаш филм, който очакваш с нетърпение, не означава, че можеш да отговаряш по този начин! Der Untergang (Downfall) наистина е доста добър. Малко е муден, но пък показва доста детайли. И претендира за достоверност. Дали е така наистина, не знам, но и да не е, съмнявам се истинската история да е много по-различна.
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 27 Авг 2009 22:07
Ahriman написа: Andrey358 написа: Поредната измишльотина за втората световна война и нацитата. Аз пък искам да видя филм където главните герой са нацита. Гледай Der Untergang (ако не си) Гледал съм го, добър филм наистина, но е германски, а аз говорех за холивудските продукции. Warbringer еби се!
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 27 Авг 2009 22:21
MetalGearRex написа: Интересно ми е как може да правиш такъв коментар, като ти самият все още не си гледал филма? Ами ако се окаже, че Андрей е прав и филмът наистина е "поредната измишльотина за втората световна война и нацитата"? Ще си завреш ли "мнението на някое тъмно и космато място"? Това, че си превъзбуден от мисълта, че ще гледаш филм, който очакваш с нетърпение, не означава, че можеш да отговаряш по този начин! Ми ди, бих. Аз не съм изказал мнение за него, нали? Или съм? Май не съм.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 27 Авг 2009 22:56
Днес го гледах. Нереално малоумен филм без смисъл, идея и каквото и да е друго нещо. Колегата който ме подведе да си дам парите за тоя боклук вече обмислям как да му забия 6 кирки в предният капак на бавреца му. Не се лъжете да го гледате. Ще излезнете повече от разочеровани. Да не говорим ,че е такава нереална фантастика ,че направо ме дразни да се сетя за него.
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 27 Авг 2009 23:08
Warbringer написа: MetalGearRex написа: Интересно ми е как може да правиш такъв коментар, като ти самият все още не си гледал филма? Ами ако се окаже, че Андрей е прав и филмът наистина е "поредната измишльотина за втората световна война и нацитата"? Ще си завреш ли "мнението на някое тъмно и космато място"? Това, че си превъзбуден от мисълта, че ще гледаш филм, който очакваш с нетърпение, не означава, че можеш да отговаряш по този начин! Ми ди, бих. Аз не съм изказал мнение за него, нали? Или съм? Май не съм. Ами май си - като казваш, че някой не е прав в мнението си за филма, то изказваш мнение за филма! Научи малко логика! Андрей казва съждение A, ти казваш ~A (не A). Следователно казваш нещо за A. Van Zan, "фантастиката" май е типична за Тарантино, така че е можело да го очакваш. Аз още не съм гледал филма, но очаквам "кръв с кофите", което не е реално.
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 27 Авг 2009 23:20
MetalGearRex написа: Ами май си - като казваш, че някой не е прав в мнението си за филма, то изказваш мнение за филма! Научи малко логика! Андрей казва съждение A, ти казваш ~A (не A). Следователно казваш нещо за A. Не, просто му казвам, че е тъп да изказва мнение за филма, след като не го е гледал -.- Единственото, което съм казал, е че нямам търпение да го гледам. Никъде не съм казал "МЕГА ЯК Е", не ми слагай думи в устата ако обичаш.
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 27 Авг 2009 23:36
Не ти слагам думи в устата, сам си ги слагаш! Никъде не пише, че не го е гледал. А ти пишеш, че не си го гледал. Но изказваш мнение по неговото мнение, а то е свързано с филма. Следователно изказваш мнение по филма. Само че ти 100% не си го гледал, а той 50% не го е гледал. Излиза, че има вариант, в който и двамата да говорите за неща, които не познавате, а другият вариант е това да правиш само ти. И тук въобще не говоря за това дали филмът е "Поредната измишльотина за втората световна война и нацитата". а за начина ти, по който отговаряш.
Та, щеше да го гледаш "след 3 часа". Отдавна са минали 5, така че, кажи, как беше филмът през твоите очи?
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 27 Авг 2009 23:42
Билетът беше 14 кинта, които нямах
|
|
|
|
|
SneakyDude
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 27 Авг 2009 23:56
Van Zan написа: Днес го гледах. Нереално малоумен филм без смисъл, идея и каквото и да е друго нещо. Колегата който ме подведе да си дам парите за тоя боклук вече обмислям как да му забия 6 кирки в предният капак на бавреца му. Не се лъжете да го гледате. Ще излезнете повече от разочеровани. Да не говорим ,че е такава нереална фантастика ,че направо ме дразни да се сетя за него. Извинявай, ако си очаквал "реалистична фантастика". ПП: Ще ходя да го гледам пак, щом свалят цените.
___________________________________ Now, three Gods wait on the windowsill Where one God's blood was lately spilled While black tongues lap at the spreading pool And build the strength they need to rule.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|