Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Ще има филм по Max Payne **UPDATE** - Trailer Публикувано на: 18 Юли 2008 13:59
Бе.. добро изглежда.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Ще има филм по Max Payne **UPDATE** - Trailer Публикувано на: 18 Юли 2008 14:05
Кога си го гледал? Аз чаках да го пуснат поне 2 мес след като го имаше по торентите, и не го видях в нито 1 програма...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ще има филм по Max Payne **UPDATE** - Trailer Публикувано на: 18 Юли 2008 15:17
Идея си нямам кога беше, аз ходя на кино почти всяка седмица... изключено е да си спомня кога точно беше .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Ще има филм по Max Payne **UPDATE** - Trailer Публикувано на: 01 Сеп 2008 14:36
Вече изглежда свръх обещаващо... ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ще има филм по Max Payne **UPDATE** - Trailer Публикувано на: 01 Сеп 2008 14:37
Много ми хареса трейлъра, ама само на мен ли ми се струва, че нещо е много делеч от играта? То може би е за добро, като се замисля, ама само да го отбележа.
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ще има филм по Max Payne **UPDATE** - Trailer Публикувано на: 01 Сеп 2008 15:09
Дам, поредната "to please the masses" гавра с игра. Валкирита? Еймъри Ноласко в ролята на Джак Лупино? LUDACRIS?! Май единственото, което са запазили е мрачната атмосфера и главния герой. Не казвам, че филма ще е боза, но просто не заслужава името Max Payne. Aко не беше заглавието никой нямаше да разбере,че става въпрос за филм по играта...
Може и да реагирам пресилено, но съм твърде голям фен на играта(поне първата част, двойката си е провал според мен) и всички тези промени в сюжета и облика на героите ме дразнят...
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ще има филм по Max Payne **UPDATE** - Trailer Публикувано на: 01 Сеп 2008 15:52
Що имам чувството, че Валкирите ще бъдат част от сънищата и кошмарите на Макс? Да се надяваме да е така, или някой много добре да ги е вкарал във филма като "допълнение" Иначе, трейлъра ме накара да потръпна.И са го давали в кино "Арена" На предпремиера съм... Опс, след още 1 гледане усетих, че май няма да са част от сънищата му
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ще има филм по Max Payne **UPDATE** - Trailer Публикувано на: 01 Сеп 2008 16:38
е не вярвам да са го обърнали на фентъзи... мисля,че като предруса с болкоуспокояващи ще му се привиждат тея
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ще има филм по Max Payne **UPDATE** - Trailer Публикувано на: 01 Сеп 2008 16:44
Като се чува един глас из зад кадър ( някой като скача на Мона ) се говори : Valkires fly all over the battlefield...The were the people who die in violence...И не го казва Макс
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ще има филм по Max Payne **UPDATE** - Trailer Публикувано на: 01 Сеп 2008 16:55
Squiz написа: Като се чува един глас из зад кадър ( някой като скача на Мона ) се говори : Valkires fly all over the battlefield...The were the people who die in violence...И не го казва Макс сигурно е ходил да пита някой да му тълкува виденията или някой има същите видения като него или ба ли го,ще видим
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ще има филм по Max Payne **UPDATE** - Trailer Публикувано на: 01 Сеп 2008 18:52
MARiNZ0 написа: LUDACRIS?! LUCADRIS?!?!?!
|
|
|
|
|
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ще има филм по Max Payne **UPDATE** - Trailer Публикувано на: 01 Сеп 2008 18:57
Филма ше е доста убит
___________________________________ I IGNORE YOU! As I close my eyes, I feel it all slipping away. I COME TOWARD YOU! We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
|
|
|
|
|
Сатаники Кънчев
|
|
В момента играе: Трепене с Лопата
|
|
Заглавие: Re: Ще има филм по Max Payne **UPDATE** - Trailer Публикувано на: 01 Сеп 2008 19:08
[SS] написа: Филма ше е доста убит СИГОРНО
___________________________________ Майка си еби И себе си ЕБИ VIVA LA MUERTE
|
|
|
|
|
БИЛИслав
|
|
|
|
Заглавие: Re: Па явно ше има филм по Max Payne... Публикувано на: 01 Сеп 2008 20:10
Gipo написа: Важното е да не е Уве Бол Postаl е много весел филм.
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Ще има филм по Max Payne **UPDATE** - Trailer Публикувано на: 01 Сеп 2008 22:43
bYbonЪъЪъ написа: MARiNZ0 написа: LUDACRIS?! LUCADRIS?!?!?! Кой?!?
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Ще има филм по Max Payne **UPDATE** - Trailer Публикувано на: 02 Сеп 2008 12:10
Hurford написа: Кой?!? Shut up, dog, and pay attention! It's Ludacris, bro, Ludacris!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Ще има филм по Max Payne **UPDATE** - Trailer Публикувано на: 02 Сеп 2008 15:17
So what you gonna do? Act the fool! Иначе гледах трейлъра и се надявам размислите на High Voltage да са верни и дано наистина сюжета във филма да не се различава от този в двете части
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Ще има филм по Max Payne **UPDATE** - Trailer Публикувано на: 02 Сеп 2008 22:54
OMAGAH, оня грозен негър от "Бързи и яростни 2" ?
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ще има филм по Max Payne **UPDATE** - Trailer Публикувано на: 02 Сеп 2008 22:59
Мила Кънис ше играе Мона Сакс,това трябва да се гледа!
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ще има филм по Max Payne **UPDATE** - Trailer Публикувано на: 03 Сеп 2008 22:10
И точно напук на това, че са по-малко - няма да са само сънищата на Макс.Не чу ли мацката - казва "Истина ли е това, което видяхме?"
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|