Автор |
Съобщение |
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 21 Сеп 2016 21:20
То преди 3-4 години пак имаше нещо такова и колегите се пънеха да се хвалят...ма темата беше не, какво повече са научили за историята и традицията, а кой какво е плюскал/пил и колко евтино се е изхитрил да го купи или да отбие от сметката...щото е по-голям мозавир от другите далеч по-загубени от него туристи...
Бе, грозна гледка...хеле пък за хикикомори, като мен дето, въобще не ги ценя тези работи.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 22 Сеп 2016 12:45
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 22 Сеп 2016 18:01
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 22 Сеп 2016 19:13
Цитат: и започва да го играе супергерой Понеже няма такъв момент ('наще 'ора винаги работят само за себе си, полицайката е идеалистката) го приемам за симптом, колкото biased го гледаш, затова ще коментирам само още едно нещо Цитат: Чардизайнът е противен Ъхъхъ, това от фен на дизайна в Prisma☆Illya. Цитат: да си струва да го изгледам до край? Следващите сезони как са? Псолютно не мога да съобразя как би реагирал на тях. То няма още сезони в множествено число, а 4 серийна OVA връзка (бонус епизода не го броя, той също се води OVA) и 12 серии втори сезон. Малко или много тонът е по-мрачен.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 22 Сеп 2016 20:14
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 22 Сеп 2016 21:00
Цитат: Аз съм строг, но справедлив. Дааа бе. Разбирам да говорехме за Tiger And Bunny, там супергеройщината е централна тема, ма в DTB имаме само прокълнати типове и различни организации, които се опитват да ги използват. Самите прокълнати се опитват да вземат донякъде нещата в свои ръце, но обикновено резултатът е катастрофален, да не кажа апокалиптичен. Хората с морал са изключително малко и предимно без сили, с изключение на една мацка във втори сезон, ма то е въпрос на интереси. Цитат: Нямаше ли нещо като синдикат там? В случая е синоним на група на влияние в организираната престъпност. Общо взето цялата история е поредица от сблъсъци между тези организации и разни терористи. Цитат: тогава ще пробвам да бъда по-open-minded Всъщност бих препоръчал да престанеш да търсиш дълбочина, а просто да зяпаш където има пата-кюта. Не казвам, че трябва да харесваш шоуто, дори напротив - има много слабости, ако го имаш за нещо различно от екшън. Просто ти го обвиняваш в странни работи. И да...сляп си за красотата ти...детективът и асистентката са ми най-любимите герои в шоуто.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 22 Сеп 2016 21:39
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 22 Сеп 2016 23:01
Цитат: и излишно претендира за грандиозност Цитат: се очовечава, придобива някакъв морален кодекс, започва да действа ирационално, не изпълнява заповедите от синдиката Вярно е само за неизпълнението на заповедите на синдиката...причината за което са собствените му егоистични желания. В никакъв случай не става по-свестен тип. Цитат: 8.26 score в MAL Очакваш покритие на оценка в MAL? Цитат: битките са много зле, ама много зле В Наруто има по-добър екшън д'еба За това ще гориш в ада...сириозно. Цитат: Надявам се като ще е мрачен края Първи сезон свършва доста оптимистично. Цитат: Ако Ин не присъства в следващите епизоди ТОЧНО на нея и се случват най-лошите неща отвъд първи сезон.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 23 Сеп 2016 03:18
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 23 Сеп 2016 05:52
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 23 Сеп 2016 12:25
Цитат: Поне покритие на 7-те единици, които ти си му дал. Аз не съм тъп като повечето народ в MAL. Аз съм тъп по различен начин. Поредицата си ме кефи (щото маса организации и митология), а и са вложени добри средства в реализацията и. Само за последното си заслужава 7. Тъпа си е, но ако я смятах за шедьовър, щях да и дам осмица или повече. Цитат: Хей воден от силата на приятелството идва да ги спаси Duhhh, friendship IS magic. Цитат: Между другото защо contractor-те ги наричаш "прокълнати"? Да не си го гледал с български субтитри и от там да си я получил тая идея? Избягвам българските титри, като дявол тамян. Те са си прокълнати в резултат от договора. Цитат: реклами на Пица Хът Ако се загледаш маса анимета съдържат най-нагло продуктово позициониране. (Просто невинаги разпознаваме марките, най-често са японски производители на сух рамен, шоколад и студени напитки...прави ли ти впечатление колко често някой от героите черпи останалите с кенове купени от най-близката vending machine?) В Tiger And Bunny героите са буквално покрити с логотата на реалните спонсори на предаването. Цитат: колкото Мессер Ъъъ...защото е избил толкова много народ и защото ходи облечен в черно, като шинигами? Цитат: Синдикатът се изпари във въздуха Ъъъ...ми не.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 23 Сеп 2016 13:46
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 24 Сеп 2016 00:17
Цитат: цру, ми6, китайската мафия, якудза, незнам още кви световни организации, разузнавателни агениции В следващия сезон има и руснаци - полиция, военни, разветка, гангстери... Целият свят се е съюзил да смачка нещастните и невинни нихонджини, дето освен да си пият блудкавия неподсладен чай и да набиват гохан с водорасли, не искат нищо друго. Цитат: нека съберем всички герои от поредиците ни в един филм и да ги оставим да се бият Всъщност това са ми най-любимият вид комиксови истории, щото примерно индивидуално Батман и Суперман са ми тъпи, но когато са само елементчета в някакъв калейдоскоп от събития (Суперман бие, Батман се мярка за малко, само разследва и е в лошо настроение, а Флаш пуска лафовете и сваля Уондър Уомън... Всъщност един от най-любимите ми моменти е, когато Флаш и Зеленият фенер се опитват да се надцакат, кой ще пусне пай-тъпия лаф.). Игралните филми всъщност са отвратителни в сравнение с комиксите, но има няколко анимационни заглавия на тема Justice League и Avengers (там лафовете ги пускат Осата и Хоукай), които не са лоши. Цитат: За 25 епизода един път не направиха опит да ни я разкрият тая митология Споко, така и няма обяснение освен намеци, че това е друга Земя. Цитат: Напълно невалиден аргумент, разгледай този списък: Ма от него аз харесвам - Frozen, Wreck-It Ralph, How to Train Your Dragon, Monsters vs. Aliens (е, не съвсем) и Tangled. Мисля, че от списъка липсват Зоотопия (или там както му е името) и Big 6, пак доста потрошени пари, по начин който ме забавлява. Цитат: кажи дали всичките заслужават 10-ки Добре де, трябва ли да пояснявам, че в условията за които говоря 7 < 10. Цитат: Шине. Споко, работя по темата. Цитат: Абе някои са си направо блажени с техните суперсили и това, че начина им на "отплащане" е нещо тривиално. А въпреки това, не свършиха ли голяма част от тях доста лошо, просто от факта, че се опитват да осребрят тези възможности? Цитат: Да не са излезли в отпуска, за следващия сезон ще се върнат ли? Кво става, като елиминираш клон на някоя организация? Или зарязват това място, защото е неизгодно и си действат на другите места или пращат нови хора.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 24 Сеп 2016 11:11
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 24 Сеп 2016 11:53
Цитат: Знаеш ли кога бих го гледал следващия сезон? Не е да те карам, просто давам пример. Цитат: Предпочитам Mars of Destruction пред който и да е от тия боклуци на DreamWorks, Pixar и Disney. Ми убаво. Цитат: защото станаха мишени на синдиката Миии, причината да станат мишени е... А и да го нямаше синдикатът пак щяха да паднат на нечий мерник. Заинтересовани, колкото искаш. Цитат: е създаден с целта да унищожи всички contractor-и Май това беше възглед само на част от лидерите, някои имаха и различни идеи. Цитат: да елиминират Хей и детективката Не помня точно какво беше, но Хей не му ли спаси задника от тях зеленокоска? Пък детективката е толкова дребна риба, че никой не я забелязва.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 24 Сеп 2016 12:41
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 24 Сеп 2016 13:29
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 24 Сеп 2016 14:31
Цитат: Да покаже, че в следващия сезон участват още повече агенции и организации Ето просто това исках да кажа. Дори обясних, защо според мен авторите постъпват така - харесва им да има външен враг. Цитат: единственото грандиозно нещо, което е гарантирано, е провалът Ооо неее, колко засегнат...не съм. Добре де, не ти харесва, смяташ че съм го надценил. Освен да го приема, не се сещам друго. Направих забележки само за това, което не смятам, че е вярно в случая. Цитат: Затова трябва да бъдат избити до крак, за да не дойде тоя нов световен ред и за да може богатите и властимащите, които управляват света днес, да го управляват и утре, и вдругиден, и завинаги. Ми на някои хора просто им пречи да има такива сили, защото им бърка във вече създадените бизнес схеми, за други обаче е възможност да си направят техни схеми. И едните, и другите гледат на контракторите, като на ресурс, от там и обречеността да бъдат употребени без да е в тяхна изгода или въобще да ги унищожат. Исторически има нещо такова - кой ще управлява производството на стомана, добива на нефт, извличането на ядрена енергия. Сега реализацията може да е доста зле и повърхностна, но самата идея не е задължително негатив. Че не те впечатлява, вече казах "Ми убаво.". Цитат: синдикатът се оттегля и забравя за него, и за това, че той ще послужи за доказателство, когато детективката се разкудкудяка за съществуването на синдиката и на contractor-ите. Той типът си е бушон, да изгори само той, ако нещо се обърка. На синдикатът му няма нищо. Цитат: е дефинирана такава релация, където 7 > 10? Ми, вие, математиците можете да ги извъртите така нещата и после "Шегичка, ха-ха!". В случая визирам, че говоря за 7-ца, ти я правиш 10-тка и то за съвсем други анимации. Реших да проверя за какво става дума...де да знам може да сме някъде, където дори няма подредба.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 24 Сеп 2016 16:50
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Alshu и Герасим си говорят за 2d waifu Публикувано на: 25 Сеп 2016 17:41
Цитат: Критиката ми не е отправена към теб Come on, that was uncalled.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|