Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Във форума.
Заглавие: Re: Movies 2013/2014
Публикувано на: 19 Окт 2013 20:16

-Stormrаge- написа:
http://www.youtube.com/watch?v=kFyyjw-RvVg дебилищина ще е но радва трейлъра ахахах...

Ами не знам какво го рекламираха като екшън здрав, то си е пародия на американски филми. Аз го гледах и си заслужава гледането. Пародира междузвездни войни, терминатор, бонд, рамбо и тем подобни американски екшъни. Всеки който беше в киното се скъса от смех, имаше и бруталности, абе в момента от тея дет вървят по кината в тоя жанр(пародия-комедия) е най-добър, заедно с дон джон, който все едно за мен се разправя 8) Адски готино филме

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 31 Окт 2013 21:28

"X-men: Days of Future Past" trailer

1. Sentinels!
2. И възможен Аpocalypse hint...

+
общ cast от X-men:First Class и трилогията...

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Ное 2013 12:05

Абе не знам Върколака какво го бутат във всеки втори супергеройски филм. Ще участва в новия X men, ще участва у Deadpool, отделно от това нов филм само за него ще правят, остава и в Отмъстителите да го бутнат. Ма по жалкото е, че и за оня гей Супермен напоследък правят некви работи за догодина - Супермен 2, Супермен срещу Батман, ДС героите спасяват галактика(нещо като отмъстителите). Въобще догодина ще е някаква супергеройска година, като добавим и онея капитан америка, зеления фенер, пауер рениджърс, костенури нинджа, новия спайдърмен и робокопа и не знам си кой още... :roll:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 01 Ное 2013 15:36

Добре де, постът ти е майтапчийски...но аз пак на майтап ще го разкритикувам малко.

Цитат:
остава и в Отмъстителите да го бутнат

Няма да стане.
И в Spider-Man няма да се появи. Кино правата за тези три поредици се държат от три различни компании.
Т.е. каквото и да се случва в Холивуд то е въпрос на алчност.
От алчност набутват Валворин във всеки възможен филм - защото е относително популярен и искат да изцедят интереса към него до край.
От алчност не могат да го набутат във всички филми, защото всеки се е стиснал и си пази територията.

Цитат:
за оня гей Супермен

Супермен не е гей. Но пък актьорът дето го играе е...доста известен в онези среди при това.
Което пък демонстрира как определени групички си лансират техните си хора и ничие друго пиле не може да прехвръкне.

И според мен филмът с него и (по-метро сексуалния от предишната версия) Батман не е за 2014-та.

Цитат:
ДС героите спасяват галактика(нещо като отмъстителите)

Тези които са нещо, като Отмъстителите са Лигата на справедливостта и не спасяват галактиката, а само Земята (а пък Батман има план как да ги затрие в рамките на 24 часа ако нещо влезнат в кривия път). Филмът за тях хич не се вижда на хоризонта.
В DC галактиката я спасяват точно зелените фенери, а други цветове им помагат, трети им пречат. В краен резултата галактиката сама си се спасява.
През 2014 предстои Guardians of the Galaxy...който е в света на Marvel.
Цялата тази работа Отмъстителите <-> Лигата на справедливостта демонстрира как в забавния бизнес основният креативен инструмент е откровената кражба.

Цитат:
зеления фенер

Първият филм за него беше такъв провал, че едва ли ще видим втори.

Цитат:
пауер рениджърс

Бе не знам за такъв нов филм. :lol:

Цитат:
костенури нинджа

Е, може да си благодарен на Майкъл Бей, че ще взриви в пряк и преносен смисъл още една част от твоето детство. :rockon:

Цитат:
Въобще догодина ще е някаква супергеройска година

Че то от известно време насам, всяка година е супергеройска година.

Аз това го намирам за забавно, защото тези филми са наистина задръстени, но пък и 99% от останалите холивудщини са. Та когато някой се изцепи, "Махнете ги тези комикси бе! Искаме си нещата от преди това!", аз се хиля защото разликата е минимална и външна - същите дебилни, несвързани и псевдоангажиращи сюжети. Само дето имената на героите са малко по-кретенски, а дрешките по-шарени. :lol:

Не е лошо, че сме в "годините на комикс филмите", а че сме в годините на некъдърните reboot-и и prequel-и.
То и те принципно не са лоша идея, но реализацията им обикновено демонстрира, как хората зад тях и хабер си нямат, какво е било хубавото в оригинала и как трябва да се осъвремени за съвременната публика.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Ное 2013 17:52

Ей как се надявах на шеговито-сериозен разговор с някой за супергеройските филми и ето, че ми се сбъдна мечтата. Пък и отдавна ми се щеше тема в която да не псувам, а и някаква мисъл да пусна, трябва повече свестни теми за новите филми да има, понеже догодина направо изглежда че всяка седмица ще излиза филм, който поне малко си струва да се види(ще взема да направя тема, ама... може и да не направя, че като ме хване мързел). Сега без майтап, май догодина само един филм ще има със супермен, то фантастичната четворка, отмъстителите и кавъра на отмъстителите се очакват през началните месеци на 2015(плюс останалите неща за супермен). От друга страна ми прави впечатление тва момче Райън Рейнолдс... Човека е бил в зеления фенер, в рейнджърите, в екс мен, в Блейд, в РПУ оня свят, в хартиения човек, ще играе деадпул сега, от което съдя(нищо против него нали), че този пичага главно се издържа с роли във филми за герои... и винаги играещ човека с хумора, а някак не ми допада като артист...Но се чудя накъде ще тръгнат смесванията на герои в общи филми и въобще филмите за герои, щом дори тези които явно бяха некадърни получават нови шансове... А някъде четох, че пак ще се дават шансове след няколко години на Дявол на Доброто, Блейд и Наказателя, та ми се струва, че всички герои, знайни и незнайни ще се сдобият с нови филми, без Хълк :roll:
ПС: За Зеления фенер, въпреки голямото разочерование откъм пари, отдавна се говори, че ще го видим отново, ама вероятно ще е след като спасява заедно с онея от дс земята, а за паурите се бъзиках, ма нищо се не знае, докато продават при децата, всичко е възможно за тея герои всичките.
ПС2: Аз вероятно ще ходя само на амейзинг Спайдърмен 2 и на филмите с върколака(понеже съм му фен), може би ще погледна кептън америка(заради скарлет) и най-много робокопа, едно време радваше, но трейлъра му показва, че залага точно на това време, без кой знае какво зрелище, ще е по различен от останалите си конкуренти.
ПС3(ей вече почвам да приличам на декстъра с тея послеписи :oops: ): Гардиънса, който си споменал, няма и да го гледам, космическа лига на доброто с оня кечист Дейв Батиста, гледал съм подобни неща, то май трябва да пречисляваме към супергероите и Франкенщайн и Херкулес :lol: Догодина ще има по два филма и за двамата, повторения, повторения му е майката.

Профил Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 02 Ное 2013 01:33

to be fair, wolvie го набутват и в почти всички марвелски комикси.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2013 02:43

http://www.ign.com/videos/2013/11/01/ch ... e=facebook

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Публикувано на: 04 Ное 2013 16:22

Някакви отзиви за "Тор"

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Ное 2013 17:19

ceconiti написа:
Някакви отзиви за "Тор"

Сериозно ли попита... има два запомнящи се момента(единия е ебавка с капитан америка), но не те знам на каква възраст си де, то по принцип ако са ти харесали първия Тор и Отмъстителите, вероятно ще ти хареса и този.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 06 Ное 2013 15:45

Пустиняк
Цитат:
Най-сетне некомедийна роля от Джеки Чан.

Това е майтап, нали?
Защото се се щам поне за 2-3 некомедийни...едната от тях точно от поредицата Police Story.

Tiny
Цитат:
to be fair, wolvie го набутват и в почти всички марвелски комикси.

С други думи алчност и кражба...е поне последното в рамките на компанията.

Лидера
Цитат:
а някак не ми допада като артист

Ми казах аз за групите, които си лансират все техни хора. Този не го знам от коя група е, но явно е под нечия опека.
За Дедпул филма доколкото знам още няма планове, само петиции.

Цитат:
Но се чудя накъде ще тръгнат смесванията на герои в общи филми и въобще филмите за герои, щом дори тези които явно бяха некадърни получават нови шансове

Ама съгласи се, че подходът в някои от по-старите заглавия е напълно неадекватен за комикс адаптации.
А това, което ще се случи е, че рано или късно на народът ще му писне.

Цитат:
Дявол на Доброто

Това беше егати дебилното име. Да се чудиш кой гений преводач го е родил навремето.

Цитат:
За Зеления фенер, въпреки голямото разочерование откъм пари, отдавна се говори, че ще го видим отново

Говореше се...в момента идеята е мъртва. Ако героят се появи, то най-вероятно ще е в евентуален Justice League.

Цитат:
Гардиънса, който си споменал, няма и да го гледам, космическа лига на доброто с оня кечист Дейв Батиста, гледал съм подобни неща, то май трябва да пречисляваме към супергероите и Франкенщайн и Херкулес

Аз пък имам известна представа за Guardians of the Galaxy и хич не ми приличат на Франкенщайн или Херкулес...най-малкото последните нямат Rocket Racoon :lol: и въобще псевдо космически неща... Трябва да приличат на Зелените фенери (защото евентуално двете поредици са крали неща една от друга).
А за "космическа лига на доброто"...не мисля, че трактовката ще е в стил 80-рска сутрешна детска анимация. По-скоро трябва да го бие на space opera.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Ное 2013 16:14

Прав си за някои неща, впрочем Райън Рейнолдс, той игра Зеления фенер, сега ще играе Deadpool, а после като върнат Зеления фенер(в смесеното филмче с герои на DC) пак ще играе него вероятно. Как пък почнаха компаниите да си крадат и кадрите вече, тоя пич за три различни играе герои. За Deadpool имам оскъдна информация, ще я постна, като допускам, че може и да е фейк, щото Рейнолдс нали се снима и в пародийки и рекламки.
http://www.cinefish.bg/Deadpool-id21796.html
Нашите са пуснали афишче за догодина, малко празно все още.
ПС: Другото е фейк, може и да са го замразили, все пак дано героя си получи филма, бих погледнал, иначе упорито се говореше за това как Хю Джакман ще му партнира, но само слухове и разни фен трейлърчета...

Профил Skype

Latinica
Аватар
Публикувано на: 06 Ное 2013 19:20

The Counselor nqkoi gleda li go?

che casta e zverski, pyk ocenkite na vsqkyde suckvat

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Ное 2013 11:00

Пени написа:
The Counselor nqkoi gleda li go?

che casta e zverski, pyk ocenkite na vsqkyde suckvat

На 15 му е премиерата в нашите кина, аз веднага отивам. Имам очаквания за филма. Две мои любими актриси, страхотен режисьор, а като добавим какви бяха боклуците в жанр драма тази година, 100 про ще ги надмине.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Ное 2013 10:08

Новите Игри по ми харесаха от първия, да видим кога ще е следващия филм

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 01 Дек 2013 19:22

Аз така като гледам 2015 ще е много силна откъм филми - Evil Dead 4, нова фантастична четворка, нов филм по Дан Браун (Inferno-то), Avengers 2, нов Mad Max, Jurassic Park, Independence Day 2, Star Wars ep.7, The Crow и още купища филми.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: PoE
Dark Souls
Публикувано на: 11 Дек 2013 10:00

http://www.youtube.com/watch?v=QjKO10hKtYw
GOJIRAAAAAAA!

Профил

Публикувано на: 11 Дек 2013 11:30

Alaster написа:
GOJIRAAAAAAA!

Музиката от трейлъра от Одисея 2001 ли е? :o

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 11 Дек 2013 12:33

Steel написа:
Alaster написа:
GOJIRAAAAAAA!

Музиката от трейлъра от Одисея 2001 ли е? :o

мхм :О

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 11 Дек 2013 14:37

http://www.youtube.com/watch?v=THVFkk-sEus

Jupiter Ascending

Новият филм на Уашовските. Мила Кунис и Чанинг Тейтъм? Определено ми се струват неподходящи, но да не забравяме че Уашовските успяха да направят цели три прилични филма с един от най-неподходящите актьори за всяка една възможна роля в света (Киану Рийвс). Важното е, че е мощно сай-фай и от трейлъра долавям киберпънк елементи, което винаги е съществен плюс.

А Облакът Атлас миналата година беше нещо доста нестандартно (в добрият смисъл на думата) - филмът беше скандално як

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Дек 2013 12:47

http://www.imdb.com/title/tt1631867/?ref_=vi_tt_t
Ще има нов сай-фай с Том Круз. Напоследък малко повече такива филмчета прави, но аз лично нямам против и ще го гледам.

http://www.imdb.com/title/tt0816692/ -и още един, задължителен за гледане

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com